![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Amenda auto pentru ?
Va ce ajutorul pentru ca em reushit sa fur o amenda auto, in nishte imprejurari foarte suspecte. acum aprox 2 ani am lovit o benzinarile cu mashina, pagubele fiind reduse la nishte tablarie indoita superficial (am dat cu spate ca dobitocu shi nu am vazut mica benzinarie shi i-am indoit tabla exterioara de pe un stalp). in baza acestui eveniment eu am primit o amenda de 50 RON. exista o lege, ceva, care se reglementeze aces tip de eveniment? mai ales pe spatiu privat, asa cum este teritoriul unei benzinarii ? LE: am uitat sa specific ca eu am lovit coltul spalatoriei auto din cadrul benzinariei, era la cel putzin 5m de cea mai apropiata pompa.
__________________ Black... All Black... | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
bine ca nu ai sarit in aer eu nu am mai auzit de asa ceva ... dar poate ti-a dat-o pentru ca ai produs un accident in incinta benzinariei care se putea solda si cu victime ... hell knows
__________________ *~Proud User Of Nokia N73 & (+[___]+) PSP~*![]() “curiosity killed the cat. but first, she got the cheese and also played with the mouse” | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Ai avut evenimentul acum 2 ani si de abia acum ti-a venit amenda?
__________________ Club Fuchsia (ID:club_fuchsia, 0721.88.24.85) | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Dar nu s-a prescris in 2 ani???
__________________ Club Fuchsia (ID:club_fuchsia, 0721.88.24.85) | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 |
din auzite.. daca te lovesti de un stalp prin oras fiind proprietate publica primesti o amenda (un prieten a luat 300 mii); in interiorul benzinariei fiind proprietate privata am impresia ca benzinaria treb sa te dea in judecata pt recuperarea daunelor.
| ||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
Pe baza carei legi (speciale)?, daca fapta nu constituie infractiune. Conform articolului 13, punctul 1, se prescrie in 6 luni. Conform aceluiasi articol punctul 3 "prescriptia opereaza totusi daca sanctiunea nu a fost aplicata in termen de Un an, de la data savarsiri faptei, respectiv constatarii faptei, daca legea nu dispune altfel", am incheiat citatul. Deci s-a prescris. | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 Location: Romania | Lamureste problema la cei care ti-au emis amenda. E cat se poate de elementar. Atata timp cat tu consideri ca e nejustificata, de ce puii mei ne intrebi pe noi? Sa raspundem de dragul de a raspunde? Cu alta ocazie, incearca sa nu mai fii obraznic.
__________________ Dezvoltare solutii web, aplicatii web, portaluri, website-uri | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
| exista o mica posibilitate de a fi cineva care sa fie mai cunoscator decat mine in probleme de genul asta, si neavand timp inca sa ma duc pe capul lor, am intrebat intre-un loc de unde am primit de mai multe ori raspunsuri utile.
__________________ Black... All Black... | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
scuze ca sunt un pic offtopic, insa lamuriti-ma si pe mine cu aceasta prescriere a amenzii. din cate inteleg eu, daca am o amenda, si daca nu o platesc timp de 2 ani, mi se anuleaza. nu inteleg conceptul exact.
__________________ Don't have sex man. It leads to kissing and pretty soon you have to start talking to them | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
pai bun, dar atunci care e shpilu. pe mine ma prinde politia cu radaru, eu nu platesc amenda timp de 2 ani cat e prescrierea, si gata, am scapat? sau ei pot sa ma cheme intre timp la judecata pt banii respectivi, si eu daca nu ma prezint am de suferit. asta nu prea inteleg, ca asa nu si-ar mai plati nimeni nicio amenda. nu ma gandesc la cele auto, dar la cele pe ratb...
__________________ Don't have sex man. It leads to kissing and pretty soon you have to start talking to them | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|