Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Cum, cât, unde?

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 25-06-2008, 15:46   #1 (permalink)
CBLT

Cobalt's Avatar

Mancare online

M-am saturat de shaorme si alte prostii asa ca eu si colegii ne-am hotarat sa gasim o firma de catering sa ne hranim si noi cum trebuie

Ce firme de catering folositi voi ?
Aveti vreo recomandare de ieftin si bun?

Cobalt is offline    Reply With Quote
Old 25-06-2008, 15:49   #2 (permalink)
Banned

MANCARE/ Comenzi la domiciliu

oranje is offline    Reply With Quote
Old 25-06-2008, 17:11   #3 (permalink)
CBLT

Cobalt's Avatar

10x

Old 29-07-2008, 17:00   #4 (permalink)

Misa's Avatar

Cobalt, na de aici, daca zici ca nu esti shaormar

http://www.finesse-catering.ro/ro/main_meniu.asp

E locul in care se gateste cel mai sanatos din tot Bucurestiul.

ps: nu gasesti carne de pui/vita

Eu mananc zilnic 1 masa de aici, in special pangasius in vin x 2 E senzatie, nici nu zici ca-i peste )

Misa is offline    Reply With Quote
Old 29-07-2008, 19:16   #5 (permalink)
CBLT

Cobalt's Avatar

Misa pare foarte interesant linkul, salatzile par interesante , pacat de lipsa carnii(pui ma interesa) din meniu.

Old 29-07-2008, 19:40   #6 (permalink)
H2H

Misa, acum regret ca am facut deja comanda la indian. Multumesc de link, e f interesant si am sa incerc.

H2H is offline    Reply With Quote
Old 31-07-2008, 01:37   #7 (permalink)
Nick anterior: SKhan

Cobalt cu experienta iti zic in ale cateringului la locul de munca, trebuie sa incerci urmatoarele:

- www.real-delivery.ro - iti recomand meniurile pentru un raport bun calitate/pret. altfel o sa te trezesti ca primesti prea putin pt cat ai platit
- http://www.pizza-daisy.ro/ - pizza este destul de buna si e un bun raport calitate/pret. chestia e ca dupa 2 saptamani de comandat, te saturi
- www.hailamasa.ro - celebru si discutat, s-a intamplat sa incurce comenzile sa zic 1 din 20 de comenzi venea cu ceva lipsa (sau cu ceva in plus dar nu se supara nimeni ) - au cele mai bune ciorbe din punctul meu de vedere, restul s-au scumpit si s-au micsorat portii, nu mai e cum era.

Khan is online now    Send Message via Google Talk to Khan Reply With Quote
Old 31-07-2008, 11:10   #8 (permalink)
Registered User

Paragusul's Avatar

Din experienta iti spun ca firmele de catering trebuie schimbate la 2-3 luni. Baiul e ca nu prea ai ce sa schimbi. Nu stiud e finesse, pe vremuri faceau cei de la Pasha catering misto, dar acum s-a facut Heritage acolo, nu stiu daca pasha s-a redeschis in alta parte.

www.afterhours.ro

Paragusul is offline    Reply With Quote
Old 22-08-2008, 17:18   #9 (permalink)
sjælehøker

Crimson Vanity's Avatar

Am fost sa-mi platesc C-Zone, la casieria de pe str. Teodosie Rudeanu si am zis sa comand si papa de la Finesse Catering fiindca tot era pe aceeasi strada. Am auzit de Finesse aici, pe forum, si am zis ca merita incercat.
Ce-am comandat:
Asortiment cu salata verde si brânza capra (400g) - 19 lei
File de pangasius la gratar (150g) - 9 lei
Super Maki cu orez integral (150g) - 16 lei
Cartofi a-la-Vasile (250g) - 6 lei
Dressing din iaurt de capra, menta si castravete (30ml) - 2 lei
Dressing cu usturoi (30ml) - 2 lei
Total: 54 lei

Concluzia mea - nu recomand sa manance de la Finesse nici celor mai mari dusmani. O mancare mai proasta n-am gasit vreodata in alta parte. Spun cu mana pe inima ca am aruncat 80% din ea.
S-o luam pe rand.

La salata am comandat un dressing. Va imaginati cum arata o salata de 400g cu un dressing de 30ml? Ar fi trebuit sa comand 10 portii de dressing ca sa se simta in salata. Imi pare rau ca n-am facut poze. In fine, am trecut peste acest inconvenient. Salata a comandat-o prietena si am gustat si eu. Singurele chestii comestibile din salata erau...salata verde, branza si maslinele. Restul erau niste porcarii. Imaginati-va ciuperci aruncate in salata care nu avea niciun gust, oua de prepelita fara niciun gust, ardeii grasi erau 3-4 bucatele taiate extra thin. Problema era ca ingredientele alea impreuna nu aveau niciun gust, erau fade, nu era o salata legata, ci un melanj total neinspirat. Cea mai proasta salata manacata gustata vreodata!

Tot prietena a comandat si sushi care a venit un urmatoarea forma de prezentare. O caserola cu 5 role de sushi, o caserola cu sos de soia, o caserola cu ghimbir tinut intr-un sos acrisor si o caserola cu wasabi, o pasta verde care arata ca un rahat de sarpe. Forma de prezentare era oribila fiindca in niste caserole de 200g erau ingrediente de 10g. Sosul de soia era foarte sarat, iar orezul din sushi era insuficient fiert, de-ti ramanea intre dinti.

Cartofii erau banali, ceva de genul cartofi taiati in 4-6 bucati trecuti prin condimente si dati la cuptor. Nimic special, dar comestibili.

File de peste la gratar era prea prajit, gust de ars. Dressing-ul de usturoi cu ulei super/extra/supra virgin de masline era o gluma proasta.

Totusi, ii apreciez pe cei de la Finesse pentru ca au identificat un public-tinta specific dispus sa dea bani pe rahaturile lor. Mancarea "sanatoasa" de la Finesse e pentru oamenii aia care mananca "sanatos", iar apoi fumeaza o tigara la o Cola. Nu ma intelegeti gresit, stiu ce inseamna mancare sanatoasa, imi place sa mananc vegetal din cand in cand, insa ceea ce ofera Finesse e o gluma de doi bani. N-au niciun gust, ci doar o imagine de vandut snobilor care cred ca mananca 100% vegetal si sanatos. Finesse vinde o combinatie falsa intre natural si rafinat la care multi prosti fitosi pun botul.

Nu recomand!

Crimson Vanity is online now    Reply With Quote
Old 22-08-2008, 17:36   #10 (permalink)
mz
V-am prins, vrajitoarelor!

mz's Avatar

Multumim Crimson. Voi avea grija sa evit aceasta locatie.

mz is offline    Reply With Quote
Old 14-10-2008, 13:51   #11 (permalink)
Registered User

Draga Crimson

Nu te cunosc, iti respect opiniile vreau numai sa-mi exprim si punctul meu de vedere.

Am sa incep cu afirmatia ta :"Nu ma intelegeti gresit, stiu ce inseamna mancare sanatoasa, imi place sa mananc vegetal din cand in cand, insa ceea ce ofera Finesse e o gluma de doi bani." CREDE-MA CA NU STII! Daca te-ai fi obosit sa citesi pe site sau in pliant principiile pe care le respect cand gatesc - si pe care le-am expus tocmai pentru a nu avea discutii de acestea - probabil nu ai fi cumparat niciodata nimic de la Finesse.

Nu o spun cu rautate sau cu malitiozitate. Si eu gandeam (si mancam) la fel acum cativa ani.

Referitor la comentariile tale, vreau sa precizez urmatoarele :
1. O aritmetica simpla ne arata ca ai avea nevoie de 300ml dresing la 400 g de salata. (Sanatos, nu?!). Pe langa oribilele ciuperci crude, ardei de 15 lei kilu', oua de prepelita fara gust salata respectiva mai continea si niste branza de capra. Daca ai fi amestecat-o cu salata ti-ai fi dat seama ca nu-i mai trebuie nici un dresing. Si ca sa nu crezi ca sunt subiectiv, data viitoare cand mai treci pe acolo, intra sa-ti arat niste statistici din care reiese ca este cea mai vanduta salata si nimeni nu-si pune dresing in ea.
2. Sushi. Eu fac acest sushi cu orez integral fier in aburi din apa filtrata. E normal sa fie mai "al dente". Asa trebuie sa fie. Daca-l compari cu orezul alb fiert in zeama de clor, zahar si otet de pe unde ai mai mancat ... ai dreptate; are o alta consistenta. Sosul de soia nu-l fac eu dar, l-am ales eu, ca fiind singurul care nu are 30 de chimicale in el. In ce privesc wassabi-ul si ginger-ul sunt mai mult decat suficiente cantitativ pentru respectiva portie, evident daca stii sa le combini. Recipientele de care vorbesti au 30ml nu 200g. Suntem o firma de catering. Daca vrei "prezentare" - in domeniu, iti recomand restaurantele Benihana si Asami. Vezi numai ca s-ar putea sa ai nevoie de mai multi bani decat atunci cand te-ai oprit pe la Finesse.
3. "File-ul de peste la gratar" e facut la gratar nu prajit. E o diferenta intre cele doua moduri de preparare desi nu pari a o sesiza. Nu neg ca s-ar fi putut ca pestele tau sa fi fost ars. Imi pare sincer rau si daca mi-ai fi comunicat in vre-un fel lucrul acesta as fi avut grija sa inlocuiesc portia respectiva sau sa-ti ofer o compensatie. Iar dresingul contine ceea ce scrie : ulei de masline extravirgin (poate alta data am sa-ti explic terminologia si implicatiile ei) si usturoi. Care e gluma? Cantitatea sau nu era suficient de "strong"?
4. Iti multumesc pentru aprecierile de final dar, din nou, gresesti. Vorbesti despre niste oameni pe care nu-i cunosti si le atribui comportamente specifice probabil tie. "Snobii" si "fitosii" crede-ma, nu cumpara de la Finesse. Au destule cluburi si restaurante unde sa se afiseze si sa-si ia mancaruri si bauturi mult mai scumpe - nu neaparat nesanatoase si sa-i vada cineva! Iar daca cumpara, o fac pentru ei, nu pentru altii ceea ce vine in contradictie cu termenii folositi deci, ii exclude.

Cand o sa mai cresti, o sa intelegi despre ce vorbesc. Pana una alta, ai grija ca atunci cand mai arunci cu cacat in cineva, sa-l gusti ca nu cumva sa fie mancare de la Finesse si sa ma imbogatesti, in modul asta stupid.

Finessecatering is offline    Reply With Quote
Old 14-10-2008, 14:44   #12 (permalink)
CBLT

Cobalt's Avatar

ce caterinca sa iasa cu paruiala
nu am mancat inca de la Finessecatering asa ca nu tin partea nimanui , dar totusi ar trebui folosit un alt limbaj cand vine vorba de un client.

Doar o parere .

Old 14-10-2008, 16:59   #13 (permalink)
Registered User

bogrado's Avatar

Quote:
Originally Posted by Finessecatering View Post
Cand o sa mai cresti, o sa intelegi despre ce vorbesc. Pana una alta, ai grija ca atunci cand mai arunci cu cacat in cineva, sa-l gusti ca nu cumva sa fie mancare de la Finesse si sa ma imbogatesti, in modul asta stupid.
Nu comentez despre calitatea mancarii, dar calitatea limbajului tau este de "cacat", daca pot spune asa. Iti descalifici afacerea din start vorbind asa unui client nemultumit.

BTW, ai mai pierdut un eventual viitor client.

bogrado is offline    Send Message via Google Talk to bogrado Reply With Quote
Old 14-10-2008, 20:17   #14 (permalink)
deep fried

Quote:
Originally Posted by Finessecatering View Post
Draga Crimson

Nu te cunosc, iti respect opiniile vreau numai sa-mi exprim si punctul meu de vedere.

Am sa incep cu afirmatia ta :"Nu ma intelegeti gresit, stiu ce inseamna mancare sanatoasa, imi place sa mananc vegetal din cand in cand, insa ceea ce ofera Finesse e o gluma de doi bani." CREDE-MA CA NU STII! Daca te-ai fi obosit sa citesi pe site sau in pliant principiile pe care le respect cand gatesc - si pe care le-am expus tocmai pentru a nu avea discutii de acestea - probabil nu ai fi cumparat niciodata nimic de la Finesse.

Nu o spun cu rautate sau cu malitiozitate. Si eu gandeam (si mancam) la fel acum cativa ani.

Referitor la comentariile tale, vreau sa precizez urmatoarele :
1. O aritmetica simpla ne arata ca ai avea nevoie de 300ml dresing la 400 g de salata. (Sanatos, nu?!). Pe langa oribilele ciuperci crude, ardei de 15 lei kilu', oua de prepelita fara gust salata respectiva mai continea si niste branza de capra. Daca ai fi amestecat-o cu salata ti-ai fi dat seama ca nu-i mai trebuie nici un dresing. Si ca sa nu crezi ca sunt subiectiv, data viitoare cand mai treci pe acolo, intra sa-ti arat niste statistici din care reiese ca este cea mai vanduta salata si nimeni nu-si pune dresing in ea.

2. Sushi. Eu fac acest sushi cu orez integral fier in aburi din apa filtrata. E normal sa fie mai "al dente". Asa trebuie sa fie. Daca-l compari cu orezul alb fiert in zeama de clor, zahar si otet de pe unde ai mai mancat ... ai dreptate; are o alta consistenta.

In ce privesc wassabi-ul si ginger-ul sunt mai mult decat suficiente cantitativ pentru respectiva portie, evident daca stii sa le combini. Recipientele de care vorbesti au 30ml nu 200g. Suntem o firma de catering.

Recunosc ca sunt bou cu tendinte spre prepelita (apropo, mersi ca ai zis ca e de capra - eu, mai taran, credeam ca e de porumbel) si nu prea vad cum amesteci branza cu... salata. Am incercat, da' a naibii branza nu e smantana

Nenea, nenea, beau (si mananc mancare facuta cu) apa de izvor curat, acasa (nu comentez unde, nu asta e scopul), sunt de ala de baga clor la matz? Nu e la mintea patronului de catering ca o sa gaseasca printre clienti unii cu care o sa i se infunde cu remarcile de genul?

Cantitatea de peste e minuscula. Ma gandesc ca aici poate fi o neintelegere. Tu dai gramajele la crud? Da, asa ar arata a 150g portia pe care o aveam (mai aproape de 80, da' poate era cantaru' stricat)

La ghimbir si crema de... hrean cu mustar (scuza-mi japoneza de balta, dar daca ar fi wasabi autentic, nu din hrean, ar costa 50 de ron numai ala, deci permite-mi sa cred ca nu e ) te zgarcesti? OK, succes in afaceri

Repet: chiar crezi ca vei da tot timpul peste clienti care habar n-au ce e aia... apa, peste, orez, hrean? Cum sa-ti zic, chiar si copii nascuti in Bucuresti stiu ca hamburgerii vin de la vaca, nu e cazul sa iti insulti si potentialii clienti facand-i bautori de clor si mancatori de orez din ajutoarele de inundatii

Nu neg, se poate mai scump si mai prost. Faza e ca in general e mai ieftin si mai bine, daca nu iti scuipa vreun bucatar in portie

Penultima treaba: am zis pe scurt in alt thread cum a fost comanda, nu repet si aici.
Ultima treaba: vreun se scrie chiar cum il vezi

Last edited by SteakHunter; 14-10-2008 at 20:36.

SteakHunter is offline    Reply With Quote
Old 14-10-2008, 20:24   #15 (permalink)
Registered User

Lord Raptor's Avatar

Quote:
Recunosc (eu fiind taran) ca nu prea vad cum amesteci branza cu... salata. Am incercat, da' a naibii branza nu e smantana
Iepsista, iepsista!

Am vazut eu salata cu branza! Culmea, chiar branza de capra!

Lord Raptor is offline    Reply With Quote
Old 14-10-2008, 20:28   #16 (permalink)
Registered User

mariuskl's Avatar

Scuzati ca intreb, dar in Timisoara nu prea am vazut eu asemenea servicii. In Bucuresti au aparut multe firme de catering bazate pe asa ceva si incep sa ma gandesc... de ce?

Cu Banik Ostrava inainte spre Gambrinus Liga.

mariuskl is offline    Reply With Quote
Old 14-10-2008, 21:59   #17 (permalink)
Registered User

luckylu's Avatar

Am comandat si eu de cateva ori de la finesse catering... si a fost jalnic. In primul rand sunt problemele legate de livrare care a durat mult peste timpul comunicat si faptul ca au fost incurcate unele feluri.
In afara de asta, produsele contin o doza mult prea mare de vrajeala in relatie cu calitatea reala oferita.
Probabil ca ar trebui sa fie un indiciu serios pentru ei atunci cand dupa cateva comenzi nu mai aud nimic din partea clientilor. Fraieri practic se gasesc mereu daca se merge pe principiul romanesc "lasa-o ba merge s'asa".

luckylu is offline    Reply With Quote
Old 15-10-2008, 07:05   #18 (permalink)
deep fried

Quote:
Originally Posted by Lord Raptor View Post
Iepsista, iepsista!

Am vazut eu salata cu branza! Culmea, chiar branza de capra!
Lol. Normal ca se face cu branza. Problema e ca nu poti sa spui ca telemeaua tine loc de dressing, pe probleme de consistenta.

Old 15-10-2008, 09:39   #19 (permalink)
Taw
CG Editor

Taw's Avatar

SteakHunter, gramajele pt produse se dau LA CRUD.Asa se calculeaza si caloriile, proteinele, carbo si grasimile unui aliment.La crud.

Taw is offline    Reply With Quote
Old 15-10-2008, 11:55   #20 (permalink)
deep fried

Nustiu, eusunt mai peisan, cand cumpar (de lene) bucati de pui sau fleici de porc prajite de la supermarshie (carfur sau nic), tanti aia mi le cantareste prajite. OK, n-o fi tanti aia mai desteapta decat mine, dar aia se intampla si la pitze. Si la restaurante. Tu iti dai seama ce spui? . Vezi si pe la saormerii, daca nu rade nenea cu tepusa

Izdai seama ce caterinca ar fi sa iti dea cantitatea de apa la crud la ciorbe? "Nu stiu, vad ca mai e doar un pic de zeama, dar cand am pus puiul la fiert erau 10 litri, si noi dam 10 portii dintr-o oala".

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Cum, cât, unde?

Thread Tools

Posting Rules