![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Caut fost coleg de generala. Cum il gasesc?
Am incercat cam tot ce am gasit, hi5, facebook, promotia.ro ( ) si inca un site de genul, obv pagini albe si google ![]() stiu in ce liceu a invatat dar ma indoiesc ca dak as suna la ei m-ar ajuta... stie cineva vreo alta cale?
__________________ Time pays us but with earth & dust, and a dark, silent grave. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
nu am tinut legatura cu majoritatea. am dat de 2 recent care nici ei nu au tinut legatura. era o generala destul de fucked up, am vrut sa ma distantez cat mai rpd si cat mai mult. nu stiam pe vremea aia ce e melancolia
__________________ Time pays us but with earth & dust, and a dark, silent grave. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Si totusi, de ce nu incerci sa suni la liceu/scoala si sa le explici situatia? Poate iti dau un numar de telefon de-acasa... La scoala teoretic ai mai multe sanse, mai ales ca poti demonstra ca ati invatat acolo amandoi.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Sau mai simplu de atat cu putin noroc iti gasesti un amic care lucreaza in politie ii zici numele colegului si iti da adresa lui...Trebuie doar sa ai pe cineva la politie si sa vrea sa te ajute ca se poate
__________________ Cum as putea fi altfel, cand nici macar nu vreau? Cum sa traiesc, de ce sa nu fumez, de ce sa nu beau? E doar o viata... am doar o viata de trait Si poate d'asta fac ceea ce vreau si zic ceea ce simt... | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Bine, am vazut topicul si m-am gandit la el. Nu a gasit imediat, a cautat prin promotii, licee, scoli generale etc si nu era aproape nimeni niciunde, ia gasit dupa numele exact dupa ce isi amintise si numele lor mici, ca deh pe vremea aceea se zicea dupa numele de familie.
| |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 |
In ultima instanta poti incerca la un detectiv particular.
__________________ Vand Daewoo Cielo | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
mai era varianta si cu cartea de telefon sau pagini aurii sau cum naiba le-o mai zice
__________________ daca iti place cultura japoneza, manga si anime, hai in a.camp!!! http://forum.computergames.ro/38916685-post402.html | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|