Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Cum, cât, unde?

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 02-07-2008, 14:14   #1 (permalink)
Nick anterior: The Dark Knight

Hate's Avatar

Ce trebuie sa faci ca sa deschizi un bar in Bucuresti?

In primul rand, daca topicul apartine la cum, cat, unde, sry. rog un moderator sa il mute.
basically sunt curios cam ce aprobari as avea nevoie ca sa deschid un bar, eventual o suma estimativa de bani la inceput (care ar acoperi aprobarile, contractul cu niste supplieri de bauturi, mobilarea, etc - evident aici ar fi de apreciat sfaturile cuiva din domeniu) si ce ar mai trebui sa stiu. nu am avut nici o "afacere" pana acum si de aceea sunt varza in domeniu. economie, studii de piata, fezabilitate asta stiu, dar dpdv legislativ i'm a total moron. de asemenea nu prea cunosc preturile din capitala pt ca am fost plecat din tara ceva timp.

pentru a clarifica, cand spun bar, ma refer la un loc normal unde sa te duci sa bei o cafea/bere/vin/whatever, nu club unde sa se danseze si sa intre 100+ oameni.

Hate is offline    Reply With Quote
Old 02-07-2008, 14:18   #2 (permalink)
Registered User

Monstru's Avatar

vorbeste cu Isarescu , cred ca el ti-ar putea da mai multe detalii

Monstru is offline    Send Message via Google Talk to Monstru Reply With Quote
Old 03-07-2008, 10:05   #3 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Hate View Post
In primul rand, daca topicul apartine la cum, cat, unde, sry. rog un moderator sa il mute.
basically sunt curios cam ce aprobari as avea nevoie ca sa deschid un bar, eventual o suma estimativa de bani la inceput (care ar acoperi aprobarile, contractul cu niste supplieri de bauturi, mobilarea, etc - evident aici ar fi de apreciat sfaturile cuiva din domeniu) si ce ar mai trebui sa stiu. nu am avut nici o "afacere" pana acum si de aceea sunt varza in domeniu. economie, studii de piata, fezabilitate asta stiu, dar dpdv legislativ i'm a total moron. de asemenea nu prea cunosc preturile din capitala pt ca am fost plecat din tara ceva timp.

pentru a clarifica, cand spun bar, ma refer la un loc normal unde sa te duci sa bei o cafea/bere/vin/whatever, nu club unde sa se danseze si sa intre 100+ oameni.
Pai in primul rand presupunand ca ai banii necesari iti trebuie un plan de afaceri . Un bar bun iti trebuie un loc bun. Ca in orice afacere trebuie pe langa investitie sa ai banii necesari sa iti poti suporta toate cheltuielile pe 3-6 luni (salarii, furnizori ,chirie etc). Intrii intr-o piata foare aglomerata asa ca dc vrei ceva sa te remarci investitia nu e f mica ...in primul rand conteaza zona si practic asta iti va influenta afacerea ..ceva central rupe la chirie ....si ce ti-am spus inseamna cam 5-10% din ce trebuie sa stii

EmyG is offline    Reply With Quote
Old 03-07-2008, 13:17   #4 (permalink)
Nick anterior: The Dark Knight

Hate's Avatar

lol. ce mi-ai spus e ceva de bun simt. ceva ce daca nu as sti n-ar trebui nici sa ma gandesc sa deschid un bar.
ca sa ai clientela nu tre sa fie neaparat central

Hate is offline    Reply With Quote
Old 03-07-2008, 13:49   #5 (permalink)
1:72

AdyAero's Avatar

Zona Militari nu prea are baruri si poate fii o zona buna pentru asa ceva. Aici exclud berariile si terasele unde stau pensionarii la o bere la discutii.

AdyAero is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Cum, cât, unde?

Thread Tools

Posting Rules