![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Cum 'oblig' pe cineva sa isi curete terenul de deseuri ?
Situatia sta in felul urmator: - locuiesc intr-o vila de apartamente, in spatele careia exista o bucata de teren care apartie unei persoane (persoana care nu o cunosc, si nici nu stiu cum sa dau de ea). - terenul este destul de mare (pot parca cam 8 masini pe el) iar langa el este o straduta (exact cum sunt cele printre blocuri) - pe acest teren parcheaza mai toate masinile, si ce ma deranjeaza pe mine, e ca se arunca gunoaie menajere (nu stiu cine sunt faptasii, probabil ceva neciopliti si neatinsi de civilizatie) intr-un colt al acestuia, care este exact langa curtea prin care intru eu in casa, rezultand o imagine dezolanta, cand imi poftesc musafiri in casa. Intrebari: - dat fiind ca este proprietate personala acel teren, pot sesiza ADP-ul ca omul lasa sa se depoziteze resturi menajere acolo ? - cum il pot obliga sa isi ingradeasca sau sa faca curat pe proprietatea lui ? Nu e prima oara cand am curatat eu si cu restul vecinilor din vila, acel teren.... LE: aveti o schema atasata. Punctul rosu e gunoiul.
__________________ Challenge the races that the others can't win... | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Ati incercat cu un afis? Eu asa am facut in bloc la mine, am pus 2 afise si peste 2 zile au disparut, semn ca cineva 's-a sesizat' :d
__________________ I just stare at my desk, but it looks like I'm working. I do that for probably another hour after lunch too, I'd say in a given week I probably only do about fifteen minutes of real, actual, work. - Office Space - | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
La mine problema era ca in bloc aveam / si inca mai am, CAINOFILI, iubitori de caini. D-astia maniaco-depresivi care au cate 2, si nu de rasa, niste corcituri borsite. De fiecare data cand ii scot afara nu apuca sa urinize si nici sa excreteze PE LANGA BLOC. Atat de mult ii tin in casa astfel incat in momentul cand a iesit din lift ... PLOSC!! Potopul! Daca vreodata se intampla sa treaca de interiorul blocului, fac IMEDIAT AFARA, chiar la intrare, in parcarea din fata. Nu de multe ori AM CALCAT in cacat si nu n-am mai urcat in masina, m-am dus sus sa imi schimb incaltarile. Este ceva destul de vomitacios sa speli cacat de caine dupa talpa unui pantof. Drept urmare, am facut un afis, unde mi-am exprimat nemultumirea, specificand ca daca iubesc atat de mult patrupedele canine sa le iubeasca pana la capat INCLUSIV ce iese din capatul acestora. Am semnat anonim si .. a doua zi le-a rupt cineva. Sincer ... incet incet au disparut si cazurile cu rahati all over.
__________________ I just stare at my desk, but it looks like I'm working. I do that for probably another hour after lunch too, I'd say in a given week I probably only do about fifteen minutes of real, actual, work. - Office Space - | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| RossoNerro sunt pasnic din fire, si nici nu am inclinatii de piroman + ca langa gardul curtii unde se arunca gunoaiele, pe partea mea exista un copac, cam uscat de felul lui care imi ajunge pana in bucatarie ca sa zic asa. Deci nu imi vine sa-mi dau foc singur ![]() Nicky_Santoro amuzanta si tragica in acelasi timp povestirea, dar eu nu am ce face cu anunturi. "Depozitarea gunoiului interzisa", like who cares ?! sa lipesc anunt ca daca nu dispare gunoiul fac ce ? caci doar e proprietatea omului. Ma gandeam ca poate s-a mai lovit cineva de problema asta...
|
| | #8 (permalink) | ||
| ciuby nu ai mi revenit ![]() deci sa inteleg ca nu exista o persoana juridica care poate fi sesizata in legatura cu aceasta situatie, si sa vina sa il traga pe ala de urechi ca nu isi curata in propria curte ?
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|