![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| http://www.worldclass.ro/ din cate stiu eu, exista 3 tipuri de abonamente: - single (1 modul) - duble (2 module) - vip (full access) ma intereseaza primul tip sau al doilea
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
la ce ai nevoie de invitatie ca nu ma prind?
__________________ Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| http://www.worldclass.ro/the_grand_b...price_list.php daca primesti o invitatie din partea unui membru, preturile sunt la jumate (mai putin chiar)
|
| | #5 (permalink) | ||
|
sunt la jumate abonamentele sau intrarea o zi? eu astept un prieten sa se instaleze la city ca poate nu are chef omul de sala si imi da mie abonamentul corporate. am mai stat dupa cineva care nu putea sa se hotarasca daca se duce el sau nu si pana la urma s-a mutat la Ing.
__________________ Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
pai de la vodafone a venit. din pacate se poate face doar catre membri familiei invitatia. DAR, invitatia se face intr-o aplicatie care nu are cum fizic sa verifice daca esti sau nu membru al familiei respectivului ![]() so, daca ai pe cineva la vodafone ... it works!
|
| | #15 (permalink) | ||
| Quote:
cine sunt "astia"? ce inseamna "frasuneala"? ce legatura au "astia" si "frasuneala" cu magazinul muzica? ne intrebi pe noi daca se vinde ceva? asta e intrebare ontopic? ne intrebi pe noi daca e fashion? ce sa fie fashion? la ce te referi? apoi, te intorci si mai faci si gat explica-ne pls cum ai fost persecutat jur ca am vrut sa te banez pentru flame si offtopic cand am sters postul dar am zis sa fiu marinimos, poate n-am inteles eu bine postul tau. acum regret ca n-am facut-o, insa nu e timpul pierdut daca nu-mi place raspunsul tau
|
| | #16 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 Location: Bucuresti |
Explica-mi ce e greu de inteles ? Asa ca unui copil de 5 ani. Te milogesti pe forumul tau pentru o invitatie si cind cineva intreaba detalii despre eveniment, unde se tine, cu ce se maninca, lucruri de interes pentru toti, nu doar pentru tine - asta dupa ce ti-ai primit invitatia, dar poate una n-a fost de ajuns - te faci rau ca poate sa fie un singur Ceausescu la tine pe thread. Jenant. Persecutat pe un forum poti fi doar daca traiesti acolo. Mai degraba a fost un caz epocal de hump-leg, jenant iar ca stai sa patrulezi dictatorial pe thread, sa nu cumva sa-ti ia cineva fata. Jur ca ma doare-n fund daca ma banezi. Marinimia asta care ajunge la nivelui fundului care titiie dupa o invitatie la nu stiu ce sindrofie poti s-o pastrezi, ca de altfel si raspunsul meu pe care poti sa-l pui in rama alaturi de regulament. In general comportamentul asta de copil de 4 ani jumate combinat cu gustul unora din voi pentru registrul de mahala a facut ca forumul sa scada constant in valoare in ultimii citiva ani. Da' produce invitatii, asa ca ce plm... Aventura continua: De obicei nu stau sa ma cert cu orice bou care s-a suit pe divan si-acum isi scoate postul la produs. Ma refeream la un principiu bine ilustrat aici He he, si nu puteai sa spui asa din primul post (ca din site-ul ala nu se intelege nimic daca nu stai un sfert de ora sa te lamuresti, au fost si altii care n-au inteles) in loc sa stai sa faci pe Noriega ? Evenimentul de la Muzica putea sa fie de la Vodafone de linga, si la cit de disperat cereai abonament lasai impresia ca e un one-time event. Last edited by Omul cu cablul; 22-08-2008 at 15:10. | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
lasa-l, e pur si simplu retardat omucucablu - daca aveai 3 grame de creier inainte sa postezi, apasai pe link-ul pe care l-am pus in PRIMUL post al acestui thread si vedeai despre ce e vorba aici si despre ce invitatie vorbesc. distractie placuta la evenimentul de la Muzica ps: nu te banez, e mai mare pedeapsa sa te las sa te faci de ras pe aici
|
| | #19 (permalink) | ||
|
si acum, sa nu ramai totusi in ceata o sa-ti explic world class - o retea de sali de fitness cu circuit inchis - http://www.worldclass.ro/ pret pentru abonament vip pe 3 luni daca te duci la receptie: 1750 de roni pret pentru abonament vip pe 3 luni daca te invita cineva: 660 roni invitatia poate fi facuta de cineva care are deja abonament acolo (facut de firma la care lucreaza). persoana care te invita nu pierde absolut nimic, are dreptul sa faca aceasta invitatie gratuit. ai inteles mecanismul? fac si desene in paint la cerere ps: acum ai inteles CAT de offtopic ai fost la postul pe care ti l-am sters?
|
| | #20 (permalink) | ||
|
avand in vedere ca nici pana in acest moment nu am reusit sa rezolv nimic, ma vad nevoit sa readuc in actualitate threadul colonelului. DECI: Sunt interesat de o invitatie la World Class pentru un abonament VIP!!! Se ofera bonificatie materiala substantiala !!!
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|