![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 | Caut bibliografie - ambreiaj - cutie de viteze
Am ales o tema de licenta in legatura cu transmisia puterii motorului catre roti, urmarindu-se dezvoltarea si utilizarea ambreiajului, cat si a cutiei de viteze. Profesorul coordonator mi-a zis sa caut bibliografie in legatura cu tema aleasa; am cautat prin bibliotecile universitatii vreo doua zile, dar am gasit doar chestii minore. Rugamintea mea: unde as putea gasi mai multe informatii (online sau fizice), articole etc. etc. etc. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Automobile, cunoastere, intretinere si reparare Gh. Fratila, Mariana Fratila, St. Samoila E una din cartile pe care le foloseam cand imi pregateam examenul de calculul si constructia automobilului in anul 2 la AR. E suficient de bine docuimentata, si bine explicat. Daca nu, mai baga un wikipedia, si vezi de unde dau ei quote-urile. Urmareste firele, pana la site-uri de origine, si vezi ce zic si aia.
__________________ I hurry because I'm late but mostly hurry just to wait. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|