![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Acte necesare pentru...
Mi-a expirat buletinul de identitate ( de vreo 3 ani ), si acum ma simt nevoit sa il schimb. Intre timp a murit si tatal meu... mi-am schimbat si domiciliul... Spuneti-mi va rog frumos cum trebuie sa procedez si ce acte necesare sa pregatesc. P.S. = Mentionez ca parintii mei au divortat in urma cu 24 de ani. Mai am inca o problema .... : Buletinul imi trebuie neaparat cat de curand si in viitorul apropiat o sa imi schimb iar domiciliul ( de data asta ma mut din Bucuresti in Bistrita-Nasaud )... iar cu ocazia asta o sa vreau sa dau si pentru permisul de conducere. O sa fiu nevoit sa imi schimb iar buletinul neaparat daca vreau sa fac scoala pentru permis in BN sau o sa fie suficient o viza de flotant ( sau ceva de genu ) ?
__________________ Cumpar timp liber ! | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Eu cand l-am schimbat anul trecut a trebuit sa vin cu vechiul buletin(pt. predare), sa cumpar un timbru de 1 ron(de la posta), sa completezi formularul lor(motive pt. care doresti sa-l schimbi etc) plus a trebuit sa fiu insotit de persoana proprietara a apartamentului(impreuna cu contractul de vanzare cumparare) unde avea am adresa pt. a da o declaratie ca e ok ca o sa stau acolo & stuff. Eu nu stiu daca exista vreo amenda pt. ca nu l-ai schimbat la timp...dar ca sa eviti neplaceri cauzate de faptul asta poti declara ca l-ai pierdut...
__________________ if u`r going through hell, keep going! | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Iti trebuie asa: - acte care sa dovedeasca ca locuiesti in adresa respectiva (daca stai cu chirie trebuie sa vina si proprietarul sa semneze ca e de acord ca tu sa ai adresa din buletin ca fiind cea de inchiriere) - buletinul si cartea de alegator vechi (daca sunt pierdute trebuie sa publici in MO cred si mai platesti o taxa de peirdere) - fisa care o iei de la fata locului - timbru fiscal de 1 leu de la Posta - taxa de 7 lei (o platesti pe loc) - certificat de nastere - certificat de casatorie/divort (daca e cazul) - camasa curata sa apari misto in poza ![]() Sa iti faci copii xerox dupa acte ca astea raman la ei! | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Am fost azi si mi-am depus actele pentru buletin. Am stat la coada 2 ore si nu cred ca am avut mai mult de 10 persoane in fata mea. Cand mi-a venit randul sa intru mi-a fost reprosat faptul ca buletinul era expirat si poza era dezlipita. Norocul meu a fost ca am avut si diploma de bacalaureat la mine ca altfel trebuia sa ma duc pana la sectia de politie unde imi facusem buletinul pentru o verificare mai amanuntita. Mai trebuie sa ma duc luni sa il ridic si gata am scapat ![]() Multumesc tuturor pentru raspunsuri.
__________________ Cumpar timp liber ! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|