![]() |
| | #4 (permalink) | ||
| m3, bucura-te ca nu te-ai aflat pana acum in situatia de a incerca sa scrii ceva in timp ce-ti picura un robinet defect in creier. Cautam o solutie quick 'n dirty, cel putin pana se lumineaza de ziua. Si nu-ti face griji pentru batul din balta. Nu-s genu' care sa puna la suflet.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Pune si tu un burete/carpa in locul in care pica, sa nu se mai auda .
__________________ "I walk these streets of sin, with an evil grin.." • Vând: [ - ] • Schimb: [ - ] • Cumpãr: [ microSDHC 4GB ] | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
verifica obertainerul, vezi daca are joc sau nu, daca are sugerez sa`l schimbi cand te trezesti ![]() daca nu e obertainerul de vina atunci sa verifici rozeta, poate are dintii uzati...sau poate plini de calcar Bafta
__________________ if u`r going through hell, keep going! | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Ain't life a bitch cand faci doctorate dar nu esti in stare sa repari un robinet? (sau macar sa improvizezi ceva ca sa nu iti mai fie creierul torturat de picatura chinezeasca)
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s Mă cocalarule, ce înseamnă îi si îs? Se spune (el/ea)este sau (ei/ele)sunt! | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
Asta cu "cheama un instalator", "mergi la doctor" mi se par niste vorbe aruncate aiurea, atunci cand ai o problema deloc grava. O consultatie la un medic(nu primar) costa 80ron, iar instalatorul iti cere 50ron doar ca ti-a calcat pragul. Picaturile ce cad aiurea pot avea 3 motive, pertinent enumerate de cei ce au postat mai devreme: - obertain-ul e stricat si trebuie inlocuit - garniturile s-au mancat - dintii rozetei s-au uzat
__________________ Nick anterior : tau_xxx | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Rezolvat prin schimbarea garniturilor. Mersi tuturor pentru sfaturi! Aseara am scapat cat de cat de zgomot miscand robinetul pana cand picaturile cadeau pe peretele chiuvetei. m3, sunt doar sentimente, se vor vindeca in timp.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|