![]() |
| | #23 (permalink) | ||
| Nick anterior: Renegade Join Date: Jan 2003 Location: Bucuresti |
Frizer bun in Socului Pantelimon. E la parterul unui bloc. Pret 1$ Omul se pricepe in special la perciuni, barba (modele felurite), mustata. Manuieste briciul cu foarte mare maiestrie. Nu este roman (cred ca e arab). Are diplome internationale pe pereti. Si cel mai important...te tunde asa cum ii spui. Bine, ca nu sta 7 ore sa-ti cante la fiecare fir de par...ce dracu doar nu tunde femei din alea cu impresii.....
__________________ The real returned. Be aware... | ||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
Cea mai tare frizerie din Bucuresti este cea de la mine de acasa , unde ma tund de ani de zile cu supermasina de tuns (nu iarba asa cum credeati). De 2 ori m-am tuns la frizer in viata mea : odata m-a dus tata cu forta cand eram mic , iar a doua oara am fost prin clasa a 9-a cand mi-am zis "hai domne` sa merg si eu la frizer ca nu am fost de mult...; tanti de acolo pur si simplu nu a ascultat indicatiile mele , fie era distrusa (foarte probabil) fie avea dopuri in urechi (putin probabil) . Ii zic: "doamna , in pierdere as vrea" , ea m-a ascultat si si-a pierdut capu de tot , ciumpavindu-ma iremediabil. Dupa tot calvarul , mi-am luat ghiozdanul , m-am facut ca ma duc sa platesc si am fugit imediat fara sa dau nici un ban (ar fi fost culmea sa si platesc). Asa ca va recomand o masina de tuns , un pic de rabdare si rezultatele nu vor intarzia sa apara. Din cate am observat majoritatea frizeriilor nu prea au clienti , alea din centru fiind cat de cat mai populate, in rest ... liniste si pace.
__________________ COMENZI: 0745-150-855 - YM: protermal81 | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
daca exista vreun un salon (in buc) care sa fi auzit de dreds-uri ?
__________________ breaking news: today, a young man on acid realized that all matter is merely energy condensed to a slow vibration, that we are all one conciousness experiencing itself subjectively, there is no such thing as death, life is only a dream, and we're the imagination of ourselves... now here's tom with the weather. Bill Hicks | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
eu ti-as sugera sa nu cauti un salon pentru asta. un motiv ar fi faptul ca metodele sunt cat se poate de artificiale al doilea ar fi preturile. daca vrei sa-ti faci dreads, gaseste pe cineva care are (iti explica astfel avantaje si dezavantaje ), se pricepe si care ti le face acasa - dureaza destul de mult (depinde de metoda). sunt oameni care sunt dispusi sa faca asta gratis
__________________ Solutions to problems are easy to find:the problem's a great contribution. What's truly an art is to wring from your mind a problem to fit a solution. | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 |
se cheama Abate, e pe straduta cu sens unic (scuze) care da in calea floreasca, exact vizavi de spitalul cu acelasi nume. 80k tragerea, plus 50 spalatul, parca, si alte citeva k un masaj pe care nu l-am facut niciodata. e salon coafura, manichiura, solar + 2 scaune frizerie. servire tinara, intreaba, isi dau silinta. eu multumit de ei, ei cred ca mai putin de mine, pt ca ma tund doar cu masina, ceea ce nu le pune talentul in miscare, si refuz intotdeauna gelul final. am vazut insa pe chelia altora ca sint in stare sa stea o ora la o freza de valutist cu barbitza de grec pictat pe amfora, dupa care clientul se muta in scaunul de manichiura.
| ||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
Mai pentru fete....Gett's Hair Studio....sunt doua, unul sus la Mall la etajul doi si altul pe langa Ambasada Germaniei, pe Str. Londra sau Paris ca nu mai stiu. Mi se pare ca merita sa te duci acolo cand vrei sa te vopsesti cumva mai fistichiu, chiar se pricep si au culori de calitate....Eu tocmai am iesit luni de acolo cu o frumoasa combinatie de saten inchis, aramiu, rosu foc si blond. Singurul dezavantaj(mare): preturile....
__________________ And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
OMG, eşti în Bucureşti ?
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
daca tie iti place sa faci experientze pe parul tau ok, dar gandeste-te k se putea sa nu fie o placere mai ales daca te duci la cate o frizerie din cate un orasel micutz... ![]() optez tot pentru Gett's Hair Studio
__________________ why should I serve in heaven when I could rule in hell??? Sometimes I wonder if men and women really suit each other. Perhaps they should live next door and just visit now and then. | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
|
ce preturi sunt la gett's hair studio? doar pt. o tunsoare,fara spalat pe cap,masaj,coafat,etc. si inca ceva,tund si pe par uscat?(altii refuza categoric sa te tunda pe par uscat) mie mi-a plecat coafeza preferata in anglia(definitiv),costa si putin si chiar era priceputa.ea m-a tuns prima oara pe par uscat,iese de n ori mai bine,merita incercat,nu glumesc.acum mi-e frica sa ma duc in alte parte(altii parca tund cu barda) si parul meu cere putin tuns.
| |||
|
| | #38 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 Location: Bucuresti |
e foarte scump la gett's, dar intr-adevar, vopsesc si aranjeaza frumos, dar eu nu stiu sa fie si de tipi. o frizerie buna cunosc pe stefan cel mare, aproape de bucur obor. intr-adevar, si abbate e ok, au preturi mici si se ocupa de tine, plus ca au avantajul de a exista in 3 locuri din bucuresti (simultan)
__________________ "Stelele nu se tem ca ar putea fi luate drept licurici." (R.Tagore) | ||
|
| | #39 (permalink) | ||
|
eu nu m-am tuns....preturi peste medie oricum dar nu imi dau seama daca un tuns e chiar exorbitant, caci am stat trei ore jumatate acolo pentru...alte probleme. Sa zica baietii!!
__________________ And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 Location: Bucuresti |
scarlett's twin, cat ti-au luat tie pentru vopsit? cu tot, spalat, aranjat si ce ti-au mai facut? m-as duce si eu sa ma vopsesc la ei, dar ultima data numai pe tuns, spalat si coafat am dat un milion.
__________________ "Stelele nu se tem ca ar putea fi luate drept licurici." (R.Tagore) | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |