Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Cum, cât, unde?

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 25-05-2005, 23:28   #41 (permalink)
Lyra Silvertongue

Scarlett's twin's Avatar

pai a fost spalat pe cap, coafat par lung si apoi urmatoarele tot par lung:
-vopsit baza cu saten
-facut mese aramii aleator prin tot parul
-facut suvite roscate
-facut suvite blonde

am stat cum ziceam 3 ore jumatate si m-a costat 2,8 milioane...mie mi se pare mult de tot. Totusi m-as mai duce o data pentru ca a iesit intr-adevar bine, chestia asta putea sa iasa foarte de prost gust in mana altora. Culorile de calitate si nici nu mi-au ars parul (am mai patit la altii). Au facut o treaba buna.

Scarlett's twin is offline    Reply With Quote
Old 25-05-2005, 23:44   #42 (permalink)
Registered User

myself***'s Avatar

ei,tocmai asta as fi vrut sa stiu,fara spalat si coafat,sa-mi fac o idee,de obicei imi intind parul,si cum ploua in fiecare zi,n-as vrea sa arunc aiurea banii la coafor,il intind acasa.de obicei,coafatul costa cel mai mult.si inca ceva,se foloseste acolo foarfeca de filat?pentru ca si asta mi-a fost refuzata in alte parti,din motivul ca s-ar toci parul mai repede,ceea ce iar nu-i adevarat.mai este Geta nu-stiu-cum,un fel de guru al frizerilor,dar banuiesc ca ar trebui sa-mi vand casa sa pot merge la ea sa ma tunda.mi-e si frica sa ma gandesc..

myself*** is offline    Reply With Quote
Old 25-05-2005, 23:50   #43 (permalink)
Lyra Silvertongue

Scarlett's twin's Avatar

pai Geta asta e patroana de aici!!!Nu tunde ea dar selecteaza personalul, ma rog.
problema este ca nu stiu daca te tund aia fara spalat si coafat
ca sunt si ei frizeri pretentiosi. Eu zic insa sa te duci si sa spui exact ce vrei, pentru ca sunt multi acum si de multe ori nu au de lucru si daca doar te tund, nu ar trebui sa te falimenteze. E la mall la etajul 2.

Scarlett's twin is offline    Reply With Quote
Old 26-05-2005, 00:25   #44 (permalink)
Registered User

myself***'s Avatar

ok.merci mult de tot. daca au si pe roma,e si mai bine,mi-e mai la-ndemana.

Old 26-05-2005, 00:29   #45 (permalink)
Registered User

cipiamon's Avatar

eu caut un stilist bun PENTRU BAIETI, aveti ceva recomandari?

cipiamon is offline    Reply With Quote
Old 26-05-2005, 01:53   #46 (permalink)
smart and funky...

Kaiapo's Avatar

Quote:
Originally Posted by extraterila
eu ti-as sugera sa nu cauti un salon pentru asta. un motiv ar fi faptul ca metodele sunt cat se poate de artificiale al doilea ar fi preturile. daca vrei sa-ti faci dreads, gaseste pe cineva care are (iti explica astfel avantaje si dezavantaje), se pricepe si care ti le face acasa - dureaza destul de mult (depinde de metoda). sunt oameni care sunt dispusi sa faca asta gratis
ai idee unde as putea gasi astfel de oameni?

Bill Hicks

Kaiapo is offline    Reply With Quote
Old 26-05-2005, 10:40   #47 (permalink)
Registered User

extraterila's Avatar

am cunoscut doi la o petrecere. eram decisa sa-mi fac si eu, dar mi-au prezentat dezavantajele si m-am razgandit o sa-ncerc sa merg pe firul apei..poate aflu vreun numar de telefon.

extraterila is offline    Reply With Quote
Old 31-05-2005, 20:54   #48 (permalink)
Registered User

accusive's Avatar

Quote:
Originally Posted by myself***
ei,tocmai asta as fi vrut sa stiu,fara spalat si coafat,sa-mi fac o idee,de obicei imi intind parul,si cum ploua in fiecare zi,n-as vrea sa arunc aiurea banii la coafor,il intind acasa.de obicei,coafatul costa cel mai mult.si inca ceva,se foloseste acolo foarfeca de filat?pentru ca si asta mi-a fost refuzata in alte parti,din motivul ca s-ar toci parul mai repede,ceea ce iar nu-i adevarat.mai este Geta nu-stiu-cum,un fel de guru al frizerilor,dar banuiesc ca ar trebui sa-mi vand casa sa pot merge la ea sa ma tunda.mi-e si frica sa ma gandesc..
in calitate de hair-stylist eu iti recomand sa nu mai bagi foarfeca de filat in par .. dute la un salon mai bun ... cu personal tanar ... care stie sa faca o fidelizare ( scoatere a grosimii din par ) cu o foarfeca normala

accusive is offline    Reply With Quote
Old 31-05-2005, 21:24   #49 (permalink)
Registered User

myself***'s Avatar

accusive- poti sa-mi recomanzi un salon? sau chiar mai multe? in legatura cu personalul mai tanar,nu toti/toate sunt buni(bune),am patit-o. iar in legatura cu foarfeca de filat,cam de un an jumate ma tund asa,n-am avut probleme si parul s-a aranjat mult mai bine,de ce nu o recomanzi?care e tehnica de care vorbesti? orice sfat e binevenit. merci.

Old 01-06-2005, 02:06   #50 (permalink)
Registered User

accusive's Avatar

cel mai bun salon din bucuresti la ora actuala spun eu ca este Blondi ... stirbei voda nr 2 langa club velvet vis a vis de sala palatului, ma refer la personal tanar pentru ca sunt instruiti dupa cele mai noi tehnici, iar in legatura cu foarfeca de filat nu o recomand pentru ca aceasta despica firul de par, dar totusi ramane la alegerea ta ceea ce vrei sa folosesti.

accusive is offline    Reply With Quote
Old 02-06-2005, 00:35   #51 (permalink)
Registered User

Baracuda's Avatar

Prin cate am fost eu cel mai bun mi se pare Expert Barbers de pe dorobanti langa restaurantu perla. Eu acolo ma duc si ma tund. Preturile sunt medii. Adica un tuns 300mii. Dar un tuns ca la carte...spalat, uscat, masaj tot. Merita sa incercati macar o data...eu dau pariu ca o sa reveniti

Baracuda is offline    Reply With Quote
Old 02-06-2005, 00:50   #52 (permalink)
Registered User

Tzepi's Avatar

Salonul ABATE din zona dorobanti...e o straduta care da in calea floreasca...cum mergi pe stefan cel mare in directia victoriei, cu o strada inainte de perla. tund foarte bine cei de acolo. ma tund cam rar acolo...

de vro 13 ani ma tund la o frizerie care e pe la Lizeanu...mai exact vizavi de ACR Obor. e o unitate...
d c ma tund numai acolo? pentru k lucreaza impecabil si pentru k eu am o problema: port ochelari si nu vad f bine la distanta. cand ma asez pe scaun si ii dau jos, ma las complet pe mana frizerului...noroc k ma tund la aceeasi persoana si stie foarte bine cum sa ma faca

Tzepi is offline    Reply With Quote
Old 02-06-2005, 14:23   #53 (permalink)
Nick anterior: esso

F1SpecialFX's Avatar

Eu zic ca la ABATE tund pe banda rulanta..adica in mare parte cu masina si pe urma un mic retus cu foarfeca si acu s-a mai si scumpit...
La Expert Barbers se vede ca te-a tuns u profesionist,dar e un pic cam scump,in oricecaz pt cine are 3sute de dat in fiercare luna pe tuns merita..

F1SpecialFX is offline    Reply With Quote
Old 02-10-2005, 12:57   #54 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Bunic
Buey , eu nu sunt de mult prin Bucuresti , si a cam venit vremea sa mai dau jos din latze . Well , recomandati-mi si mie va rog , niste frizerii mai selecte , unde sa nu-si bata astia joc de mine ,eu fiind un tip dragutz de fel - I mean ...you know , sa ma tunda exakt cum ii zic (eventualsa aleg dupa revista ) , sa fie niste don'soare dragute,zambaretze si nu un nene cu mainile suparate , etc ... si daca au si preturi faine , ar fi si mai frumos din partea lor ...

Multumex!
buey pe mine ma intereseaza mai exact partea cu revista din ce a intrebat baiatul asta... la expert barbers asta de-l lauda lumea au si revista? ca nu ma pricep sa-i explic in cuvinte cum vreau sa fiu tuns... vreau sa aleg o poza din cateva sute si sa-i zic 'vreau asa'; ca de aia dau banu'.... m-am saturat sa fiu ciuntit de toate dobitoacele de cartiere... iar pana de curand am avut pleata, in ultimii 5-6 ani n-am avut treaba cu frizeriile..... iar inainte de asta ma tundea un tip in regie (good old times....)

costinel is offline    Reply With Quote
Old 03-10-2005, 11:25   #55 (permalink)
Registered User

sa nu alegi poza din revista si sa vina unu cu un ciocan "incepem cu moaca sefu, ok ?"

GunX is offline    Reply With Quote
Old 03-10-2005, 14:39   #56 (permalink)
Misa
Guest

Quote:
Originally Posted by accusive
in calitate de hair-stylist eu iti recomand sa nu mai bagi foarfeca de filat in par .. dute la un salon mai bun ... cu personal tanar ... care stie sa faca o fidelizare ( scoatere a grosimii din par ) cu o foarfeca normala
In calitate de hair stylist iti spun, conteaza foarte mult si foarfeca cu care tunzi si cat filezi, daca filezi la 1-2 cm de varfuri nu ai de ce sa iti faci probleme, daca bagi foarfeca de filat mai adanc intr-adevar parul se poate deteriora in timp. Nu foarte mult stilisti, frizeri, coafori cunosc tehnici de tuns ( pivot point, deep cut, undercut, etc). Iti doresc sa ai 5 cliente sa te astepte si tu sa filezi cu foarfeca de tuns pe fiecare in parte, o sa vezi cat timp castigi cu foarfeca de filat, intr-adevar iese putin diferit insa totul se rezuma si la ce vrei sa iasa

Intr-adevar din ce am auzit si eu frizeria de pe Dorobanti, Expert Barbers este destul de renumita. O recomand cu toate ca lucrez si eu pe Dorobanti insa stiu ca pe patratica lor sunt foarte buni si nu am vrut sa ma abat de la subiect

Reply With Quote
Old 13-02-2006, 19:14   #57 (permalink)
Registered User

Frizeria mea

Am gasit o frizerie misto de tot! Langa Hotel Ibis Nord la intrarea in piata Matache vis-a-vis de scoala. pe str Atelierului nr 16. Are preturi supermici, cam 45.000 tunsul. si daca esti elev sau pensionar ai reducere 20%. E la etajul unei case si are o firma luminoasa foarte misto. am fost supermultumit de fiecare data cand m-am tuns acolo si desi stau in Dristor nu-mi pare rau ca bat drumul pana la Gara de Nord pt un tuns.

serbanfelea is offline    Reply With Quote
Old 17-02-2006, 21:47   #58 (permalink)
Registered User

Vladutzz's Avatar

eu ma tund la unirea ,.. la evidence ma tunde un mare meserias 160.000 tunsu

Vladutzz is offline    Reply With Quote
Old 24-06-2007, 18:51   #59 (permalink)
Registered User

Mendex's Avatar

stiu ca e threadul vechi dar stie cineva o frizerie buna in zona socului- titan?

Mendex is offline    Reply With Quote
Old 22-02-2008, 15:54   #60 (permalink)
Registered User

hai ca am vazut si eu threadul...

m-am tuns la costin georgian acolo... odata... cand m-am dus a2a oara, "vali" nu mai era, era "tantzi"... si m-a tuns pe gratis ca a zis ca "vali" m-a tuns doar pe jumate de cap, asa mai la misto
dar tot am iesit cu cel mai frumos "castron" din cartier... puteam sa-mi trag si semnul de la "nike" sau "sa-mi taie spranceana, ca asa se poarta" dar am zis ca mai bine clasic...

de atunci ma tund la anastasia studio, vis-a-vis de marriott...
ma spala, ma tunde (fara masina, numai din foarfeca, ce mai artistic), niciodata nu ii spun ce vreau, face ea ce vrea din mine, ma spala la loc si imi da cu gel... si sta bine si dupa o saptamana (nu va faceti griji, m-am spalat de gel)
nu stiu cat de style e, ca ai drq mi-au taiat fashion tv-ul, dar dc ii place prietenei mele, sigur e d bine!

costa 40 ron, dar dau 50, ca imi place ce vad
btw... salonul este russian / moldo / ucraineano ceva... asa ca dc sti ceva rusesti va intelegeti de minune... iti incanta atat auzul cat si ochiul

AlexPagal is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Cum, cât, unde?

Thread Tools

Posting Rules