![]() |
| | #41 (permalink) | ||
|
pai a fost spalat pe cap, coafat par lung si apoi urmatoarele tot par lung: -vopsit baza cu saten -facut mese aramii aleator prin tot parul -facut suvite roscate -facut suvite blonde am stat cum ziceam 3 ore jumatate si m-a costat 2,8 milioane...mie mi se pare mult de tot. Totusi m-as mai duce o data pentru ca a iesit intr-adevar bine, chestia asta putea sa iasa foarte de prost gust in mana altora. Culorile de calitate si nici nu mi-au ars parul (am mai patit la altii). Au facut o treaba buna.
__________________ And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years | |||
|
| | #42 (permalink) | ||
|
ei,tocmai asta as fi vrut sa stiu,fara spalat si coafat,sa-mi fac o idee,de obicei imi intind parul,si cum ploua in fiecare zi,n-as vrea sa arunc aiurea banii la coafor,il intind acasa.de obicei,coafatul costa cel mai mult.si inca ceva,se foloseste acolo foarfeca de filat?pentru ca si asta mi-a fost refuzata in alte parti,din motivul ca s-ar toci parul mai repede,ceea ce iar nu-i adevarat.mai este Geta nu-stiu-cum,un fel de guru al frizerilor,dar banuiesc ca ar trebui sa-mi vand casa sa pot merge la ea sa ma tunda.mi-e si frica sa ma gandesc..
| |||
|
| | #43 (permalink) | ||
|
pai Geta asta e patroana de aici!!!Nu tunde ea dar selecteaza personalul, ma rog. problema este ca nu stiu daca te tund aia fara spalat si coafat ca sunt si ei frizeri pretentiosi. Eu zic insa sa te duci si sa spui exact ce vrei, pentru ca sunt multi acum si de multe ori nu au de lucru si daca doar te tund, nu ar trebui sa te falimenteze. E la mall la etajul 2.
__________________ And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ breaking news: today, a young man on acid realized that all matter is merely energy condensed to a slow vibration, that we are all one conciousness experiencing itself subjectively, there is no such thing as death, life is only a dream, and we're the imagination of ourselves... now here's tom with the weather. Bill Hicks | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
|
am cunoscut doi la o petrecere. eram decisa sa-mi fac si eu, dar mi-au prezentat dezavantajele si m-am razgandit o sa-ncerc sa merg pe firul apei..poate aflu vreun numar de telefon.
__________________ Solutions to problems are easy to find:the problem's a great contribution. What's truly an art is to wring from your mind a problem to fit a solution. | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ i run with scissors | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
|
accusive- poti sa-mi recomanzi un salon? sau chiar mai multe? in legatura cu personalul mai tanar,nu toti/toate sunt buni(bune),am patit-o. iar in legatura cu foarfeca de filat,cam de un an jumate ma tund asa,n-am avut probleme si parul s-a aranjat mult mai bine,de ce nu o recomanzi?care e tehnica de care vorbesti? orice sfat e binevenit. merci.
| |||
|
| | #50 (permalink) | ||
|
cel mai bun salon din bucuresti la ora actuala spun eu ca este Blondi ... stirbei voda nr 2 langa club velvet vis a vis de sala palatului, ma refer la personal tanar pentru ca sunt instruiti dupa cele mai noi tehnici, iar in legatura cu foarfeca de filat nu o recomand pentru ca aceasta despica firul de par, dar totusi ramane la alegerea ta ceea ce vrei sa folosesti.
__________________ i run with scissors | |||
|
| | #51 (permalink) | ||
|
Prin cate am fost eu cel mai bun mi se pare Expert Barbers de pe dorobanti langa restaurantu perla. Eu acolo ma duc si ma tund. Preturile sunt medii. Adica un tuns 300mii. Dar un tuns ca la carte...spalat, uscat, masaj tot. Merita sa incercati macar o data...eu dau pariu ca o sa reveniti
__________________ I wasn't born to follow. | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
|
Salonul ABATE din zona dorobanti...e o straduta care da in calea floreasca...cum mergi pe stefan cel mare in directia victoriei, cu o strada inainte de perla. tund foarte bine cei de acolo. ma tund cam rar acolo... de vro 13 ani ma tund la o frizerie care e pe la Lizeanu...mai exact vizavi de ACR Obor. e o unitate... d c ma tund numai acolo? pentru k lucreaza impecabil si pentru k eu am o problema: port ochelari si nu vad f bine la distanta. cand ma asez pe scaun si ii dau jos, ma las complet pe mana frizerului...noroc k ma tund la aceeasi persoana si stie foarte bine cum sa ma faca | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
|
Eu zic ca la ABATE tund pe banda rulanta..adica in mare parte cu masina si pe urma un mic retus cu foarfeca si acu s-a mai si scumpit... La Expert Barbers se vede ca te-a tuns u profesionist,dar e un pic cam scump,in oricecaz pt cine are 3sute de dat in fiercare luna pe tuns merita.. | |||
|
| | #54 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 | Quote:
| ||
|
| | #56 (permalink) | ||
| Guest | Quote:
![]() Intr-adevar din ce am auzit si eu frizeria de pe Dorobanti, Expert Barbers este destul de renumita. O recomand cu toate ca lucrez si eu pe Dorobanti insa stiu ca pe patratica lor sunt foarte buni si nu am vrut sa ma abat de la subiect | ||
|
| | #57 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 Location: Bucuresti | Frizeria mea
Am gasit o frizerie misto de tot! Langa Hotel Ibis Nord la intrarea in piata Matache vis-a-vis de scoala. pe str Atelierului nr 16. Are preturi supermici, cam 45.000 tunsul. si daca esti elev sau pensionar ai reducere 20%. E la etajul unei case si are o firma luminoasa foarte misto. am fost supermultumit de fiecare data cand m-am tuns acolo si desi stau in Dristor nu-mi pare rau ca bat drumul pana la Gara de Nord pt un tuns.
| ||
|
| | #60 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
hai ca am vazut si eu threadul... m-am tuns la costin georgian acolo... odata... cand m-am dus a2a oara, "vali" nu mai era, era "tantzi"... si m-a tuns pe gratis ca a zis ca "vali" m-a tuns doar pe jumate de cap, asa mai la misto ![]() dar tot am iesit cu cel mai frumos "castron" din cartier... puteam sa-mi trag si semnul de la "nike" sau "sa-mi taie spranceana, ca asa se poarta" dar am zis ca mai bine clasic... de atunci ma tund la anastasia studio, vis-a-vis de marriott... ma spala, ma tunde (fara masina, numai din foarfeca, ce mai artistic), niciodata nu ii spun ce vreau, face ea ce vrea din mine, ma spala la loc si imi da cu gel... si sta bine si dupa o saptamana (nu va faceti griji, m-am spalat de gel) nu stiu cat de style e, ca ai drq mi-au taiat fashion tv-ul, dar dc ii place prietenei mele, sigur e d bine! costa 40 ron, dar dau 50, ca imi place ce vad btw... salonul este russian / moldo / ucraineano ceva... asa ca dc sti ceva rusesti va intelegeti de minune... iti incanta atat auzul cat si ochiul
__________________ "Greed is good, Greed is right, Greed works" Gordon Gekko | ||
|
| Advertisment | |
| Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |