Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Cum, cât, unde?

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 26-02-2008, 23:13   #61 (permalink)
Registered User

de saloanele Blues Line ce parere aveti?e o tipa la cel de la hilton,elena,meserie,iti face un masaj de innebunesti

b30kdt is offline    Reply With Quote
Old 28-02-2008, 19:05   #62 (permalink)
Registered User

Thumbs up

eu ma tund la expert barbers 45 ron tuns-spalat + bacsis ,ma tunde George un tip inalt blond si glumet si extrem de priceput

bazzuk is offline    Reply With Quote
Old 29-02-2008, 13:41   #63 (permalink)
El Habanero

h3x0r's Avatar

Cat mai e un tuns la frizeria de la Eminescu ?
Anter TruePower Trio TP-3 550W

h3x0r is offline    Reply With Quote
Old 05-06-2008, 19:36   #64 (permalink)
Registered User

mrWHITE's Avatar

Eu m-am tuns de cateva ori la Hair Revolution by Geta Voinea in Plaza. M-am tuns la Robert si vreau sa spun ca baiatul chiar se pricepe. Am dat cam 50 de ron cu tot cu bacsis.

mrWHITE is online now    Reply With Quote
Old 27-06-2008, 19:53   #65 (permalink)
Registered User

razclud's Avatar

Tocmai am incercat si eu Elegance de la Unirea. Baiatu e de treaba , foarte politicos ,tunde bine si costa 35 lei.In schimb spalatul si datul cu gel costa 12 respectiv 10 lei mi se pare mult prea mult si nu e inclus nici un masaj, doar spalare normala, data viitoare ma duc doar pentru tuns. Merita 35 lei.

razclud is offline    Reply With Quote
Old 28-06-2008, 17:46   #66 (permalink)
ATEU

Doctorul's Avatar

M-am tuns saptamana asta la o frizerie d-aia stil comunist de pe Kogalniceanu. De mult voiam sa incerc la o frizerie in genul respectiv sa vad cum e. Numai femei batrane, dar cu experienta (30+ ani), d-alea de probabil te tund si in somn si uitandu-se la tv, etc. Pe mine tanti aia m-a tuns FIX cum am vrut (lucru foarte rar) si m-a costat 13,5 lei.

Doctorul is offline    Reply With Quote
Old 30-06-2008, 15:39   #67 (permalink)
Registered User

tas3's Avatar

era cumva o frizerie Igiena ?

tas3 is offline    Reply With Quote
Old 30-06-2008, 16:14   #68 (permalink)
ATEU

Doctorul's Avatar

Da. Mi se pare de fapt ca toate frizeriile in stilul ala se numesc "Iginena" si sunt destule in Bucuresti...
Oare mai tin in continuare de stat?
O chestie tare e ca madam frizer, dupa ce termina sa te tunda, se duce la un birou si scrie de mana o chitanta. Odschool.

Last edited by Doctorul; 30-06-2008 at 16:29..

Doctorul is offline    Reply With Quote
Old 30-06-2008, 22:34   #69 (permalink)
Registered User

eastbay.c0menzi's Avatar

Quote:
Originally Posted by Doctorul View Post
Da. Mi se pare de fapt ca toate frizeriile in stilul ala se numesc "Iginena" si sunt destule in Bucuresti...
Oare mai tin in continuare de stat?
O chestie tare e ca madam frizer, dupa ce termina sa te tunda, se duce la un birou si scrie de mana o chitanta. Odschool.

Da inca tin de stat. Majoritatea au fost renovate in interior pana in momentul de fata,la exterior nu prea au ce sa le faca fiind in cladiri pe care nu au voie sa le modifice aspectul

eastbay.c0menzi is offline    Reply With Quote
Old 31-07-2008, 23:05   #70 (permalink)
Registered User

Da, dupa ce am citit aici am cautat repede frizerie Igiena, am gasit una langa mine, pe Stefan cel Mare, aproape de statia Obor. tin sa anunt ca eu ma tund doar cu foarfeca. de obicei ma tund rar, si am par mare si cand ma tund, ma tund scurt deci are ceva de munca si trebuie sa fie priceput altfel se observa. Concluzie: am fost foarte multumit, angajati cu experienta, nu pitipoance! m-a tuns bine, si cat am asteptat am observat si la altii.m-a tuns perfect. singurul dezavantaj ar fii : dureaza prea mult, eu fiind invatat la frizerul din orasul meu natal, sa tina 7 minute tuns/client cu foarfeca (MAESTRU) dar asta e, merge si asa daca nu te grabesti

oxYg3n^ is offline    Reply With Quote
Old 31-07-2008, 23:31   #71 (permalink)
Registered User

helium's Avatar

eu sunt multumit de frizerie de langa Tip-Top, Drumul Taberei...un tuns normal este 9lei + ce`i lasi tipei sau tipului = 11, 12 lei

fara dare de mita...

helium is offline    Reply With Quote
Old 01-08-2008, 09:15   #72 (permalink)
Banned

Magister Ludi's Avatar

Si eu ma tund tot la o frizerie d-aia old school, pe Titulescu in apropiere de intersectia cu Grivita, numai ca nu stiu daca e Igiena sau se cheama altfel. Acum o luna am dat si eu tot 13,5. Foarte OK mosulicu', clar am sa revin.

Am avut proasta inspiratie sa-i recomand prieteni o vizita la coaforul din dotare al aceleiasi frizerii si cu greu am reusit s-o conving sa nu dorm pe presul de la usa in seara aia. La mine tunsul e 13 lei, la ea tuns si vopsit e +200 lei. Not fair.

Magister Ludi is offline    Reply With Quote
Old 01-08-2008, 12:02   #73 (permalink)
Registered User

tas3's Avatar

Avantajul intr-o frizerie Igiena e ca oamenii chiar stiu sa tunda, in general sunt oameni mai in varsta cu experienta, nu pitzipoance care habar nu au sa tunda decat cu masina.

tas3 is offline    Reply With Quote
Old 01-08-2008, 13:57   #74 (permalink)
Corps des Mines

Lord Raptor's Avatar

Ca veni vorba de "old school".

Mai exista prin tara asta frizerii in care te duci, si te tunzi, si te si barbieresti cu briciul, intr-o atmosfera din aia "clasica"?
Mai tin minte si acum mirosul specific unui asemenea "establishment" din Sfantu Gheorghe, judetul Covasna. Am mai fost acum doi ani, dar nu mai era acolo, tipul care lucra acolo, impreuna cu fiul lui, probabil s-au apucat de altceva.

Batranul era un ungur tare de treaba, si maestru in tuns, si barbierit cu briciul. Mai ales experienta barbieritului, (ma uitam cand il barbierea pe taica-meu), cu o dexteritate si o viteza iesita din comun.

Mi-e dor de genul asta de baieti "stapani" pe un anume mestesug.

Lord Raptor is offline    Reply With Quote
Old 01-08-2008, 15:38   #75 (permalink)
Registered User

helium's Avatar

Quote:
Originally Posted by Lord Raptor View Post
Ca veni vorba de "old school".

Mai exista prin tara asta frizerii in care te duci, si te tunzi, si te si barbieresti cu briciul, intr-o atmosfera din aia "clasica"?
Mai tin minte si acum mirosul specific unui asemenea "establishment" din Sfantu Gheorghe, judetul Covasna. Am mai fost acum doi ani, dar nu mai era acolo, tipul care lucra acolo, impreuna cu fiul lui, probabil s-au apucat de altceva.

Batranul era un ungur tare de treaba, si maestru in tuns, si barbierit cu briciul. Mai ales experienta barbieritului, (ma uitam cand il barbierea pe taica-meu), cu o dexteritate si o viteza iesita din comun.

Mi-e dor de genul asta de baieti "stapani" pe un anume mestesug.
da, in Bucuresti la Favorit in Drumul Taberei...frizeria copilariei...si acum gasesti tablouri cu diverse frizuri gen Paul Newman cand era tanar...

fara dare de mita...

helium is offline    Reply With Quote
Old 01-08-2008, 17:38   #76 (permalink)
Registered User

dupa mai multe incercari esuate (gen frizeria de la Favorit sau hair revolution de la mall), am descoperit intamplator Expert Barbers. ma tund de 3 ani la acelasi tip care stie clar ce vreau, ce mi se potriveste, si de la care plec mereu tuns impecabil.

daca sunteti un pic mai pretentiosi si inca nu ati gasit un astfel de loc, vi-l recomand. se afla pe dorobanti, pe straduta din spatele complexului Perla.

k-man is offline    Reply With Quote
Old 05-08-2008, 00:39   #77 (permalink)
Registered User

Tot pentru cei pretentiosi recomand Assante. Pe Spatarului, strada paralela cu Mosilor si perpendiculara pe Popa Petre. Marele avantaj e ca te programezi si totul se respecta +/-5'. Oricum, tunsoarea e in jur de 40 dar e facuta cum trebuie.

bravaiotul is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Cum, cât, unde?

Thread Tools

Posting Rules