![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Am nevoie de ROMANIA LIBERA de pe 1 Sept 2008
Salut, mai are cineva cumva ziarul Romania Libera de ieri (1 septembrie) (complet) Daca e cineva din Bucuresti care il are si se poate intalni cu mine sa mi-l dea, vin eu in zona respectiva si platesc si un bonus de deranj, sa zicem 20 ron Sau daca imi poate da cineva un tel al cuiva care se ocupa de returul presei. Merci mult ....
__________________ Ecchi nano wo ikenai to omoimasu ! (being ecchi is bad ) .... hehehe da de ce oare nu pot sa ma abtzin :P | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
la ce pagina ai aparut? esti ala de pe bicla? il am eu si ti-l dau, insa nu stiu cum facem. pe la 6 o sa fiu la liceul madgearu din romana tel: 0741.960.220 P.S. nu vreau nimic
__________________ Don't have sex man. It leads to kissing and pretty soon you have to start talking to them | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
pai sa-mi zica el ce-l intereseaza ca sa nu scanez tot ziarul ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- a intervenit ceva si nu mai ma gasesti azi. maine sunt acasa toata ziua. stau la mega image-ul de la mihai bravu. suna-ma daca il mai vrei
__________________ Don't have sex man. It leads to kissing and pretty soon you have to start talking to them Last edited by savy; 02-09-2008 at 16:57. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|