![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Saorma si Pizza / Peregrinari prin Bucuresti
Ma luat asa o foame Eu unu zic ca la Titan la Matt Sport's Pub e cea mai tare saorma din buc. Saorma GIGANTICA 60.000 E mare rau a draq cat pumnu meu de groasa si e de 30-35 Cm , si va asigur ca unu singur cu greu reuseste sa o manance singur ... Si oamenii pun in ea fara zgarcenie. Am auzit ca si pizza e mare "cat roata carului" si cam la acelasi pret. Va-m trezit apetitu??Poate ne intalnim data viitoare acolo ![]() Stiti voi alte locuri si alte preturi??Ia spune-ti.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Saorma buna era la dristor visavis de MC ... si acuma e coada la 3 dimineata dar nu imi mai place si nu o zic doar eu... cred ca tot la spring ![]() poate ne zice cineva care a fost in turcia cum e reteta originala (imi mai fac si acasa sau la prietena mea)
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
<capca1> crusher ai mancat shaorma? <capca1> ![]() <Crusher^> neee *** lilbugger is now known as lil_pool <Crusher^> cica dura 45 de minute sa o faca <_REDMAN_> loooooooool <Crusher^> m-am lasat pagubash <capca1> pai sa nu ii mai lauzi ma
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
a intrebat cineva de turcia...in turcia nu exista shaorma, asta e la arabi, acolo au kebap, si ala e foarte bun dar nu se compara cu shaorma, si cea mai buna e la mine in cartier, adica la sebastian, si credeti-ma ca am mancat in multe locuri, inclusiv la spring care e o porcarie... si acolo la mine mi se pare cea mai buna....
| |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
La saorma nu ma bag dar CEA MAI BUNA PIZZA este cea de la Capricciosa din Baneasa.(chiar inainte de aeroportul Baneasa se face stinga pe piatra cubica asta daca vii dinspre Piata Presei Libere si e pe dreapta la 100 m de intersectie) Momentan renoveaza dar se va redeschide in curind.
__________________ Man wake up as good-looking as they went to bed. Women somehow deteriorate during the night... | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
nu stiu nu mai suport ardeiul ala iute de acolo ![]() pe care oricum ii rog sa il bage
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Pizza Hut e un jaf. Nu stiu ce va place rahatul ala.Mai stiu io pe unii care m-au carat acolo, si dupa ce am mancat jaful ala in sila, i-am dus la Pueblo Mexicano ( nu stiu daca se mai cheama asa ) si au vazut aia ce inseamana o pizza de fapt.
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Mah fratilor, sunt disperat. Unde mai pot sa gasesc si eu kebap in Bucuresti? Si, daca se poate, la ceva cat de cat amenajat, nu la chioscurile alea infecte de la Gara, ca n-as manca de acolo nici sa ma omori... P.S.: Sorry pentru oarecum offtopic, dar mor de pofta (ultimul kebap l-am mancat la mare acum 4 ani, si de atunci am ramas cu gandul...)
__________________ Daca gasiti omul care zice ca viata e usoara, sa mi-l aratati si mie. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |