![]() |
| | #22 (permalink) | ||
| Quote:
Gionny din cate stiu eu tot la dristor fac si kebap (eu stiam ca se scrie kebab)
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
Daca vreti pizza cu adevarat naspa incercati la Sheriffs Impresia a fost naspa dinainte sa gust, dupa ce am vazut fatza aleaia cand i-am cerut sa puna juma checiup iute si juma dulce....parca i-as fi zis de mama. Din ce am mancat pana acum, Pizza Hut nu m-au dezamagit, dar totusi, unde e Pueblo Mexicano ala? | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
|
O sa incerc in curand mult laudata saorma de la Dristor, dar oricum, cei care spun ca cea de la Spring e cea mai tare, sunt niubi rau de tot in domeniu. ![]() De asemenea, Pizza Hut sux cam tare, e scump, si e mai najpa decat orice Pizza Hut din strainatate la care am mancat vreodata. (Pe cand de exemplu McDonald's in .ro e mai bine decat in marea majoritate a tarilor.) | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
|
Pizza Hut & Jerry's 0wnz. Redmane, zi mai repede unde e Pueblo MexicanJunk ala, ca mi-e foame. Fac si home-delivery, btw? ![]() Si la Dristor sux, ca tre' sa stai la coada indiferent de ora.
__________________ There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don't. | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
|
Pai man, daca-i buna stai la coada. Ideal ar fi sa fie si buna si sa nici nu stai la coada. Dar eu aleg varianta cu coada si buna decat fara coada si proasta Teoria cozii
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
| Quote:
Heh Intreaba-l pe Assassin ... e INCA alive Cel mai bun kebap l-am halit la turcaletzi. Cu 1$ luai unul facut intr-o paine de nu-ti mai trebuia altceva. Iti alegeai ce salate, sosuri sa-ti puna. Nici nu shtiai pe care sa-l mai incerci
__________________ Dupa mine potopul!!! | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
| Quote:
Da' tu de ce vorbeshti cand mananci numai "junk food"? Oricum te invit cu proxima ocazie sa te "otravesc" cu o pizza. Tu vii cu berile
__________________ Dupa mine potopul!!! | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
Eu stau faorte aproape de Sport's Pub de care zicea Crusher la inceputul acestui thread ,dar nu l-am incercat niciodata. Na ! , ca m-ai facut curios...si am sa ma duc. Vai de tine,daca nu o sa-mi placa. Pana acum eu mancam shawarma din localul ala de langa Fonzi,din Titan. Nu mai stiu cum ii zice. Fonzi s-a daramat de mult,dar ala a ramas. Are shawarma buna si pizza foarte buna. Dar pizza mea preferata ramane cea de la Pizza Hut. Si sa nu va mai aud ca zicetzi ca nu e buna....ca e foarte buna,nu buna !
__________________ Holy infestation ! You've been struck with the hair demons. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |