Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Cum, cât, unde?

Notices

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 22-08-2002, 23:07   #41 (permalink)
Pervs R me

TheCrusher's Avatar

Nu ma intereseaza ... ma risc ... Vulpitzo ... incinge cuptorul

TheCrusher is offline    Reply With Quote
Old 23-08-2002, 00:05   #42 (permalink)
Registered User

Tekken's Avatar

dristor roxorz!! mi s-a cam luat de cate am mancat ... dar tot e buna.

Tekken is offline    Reply With Quote
Old 23-08-2002, 11:37   #43 (permalink)
Tales from the Crypt

Vulpitza's Avatar

Tot imi doresc eu sa-mi deschid un restaurant Se pare ca primii clienti s-au inscris deja

The Crusher sper sa nu tai maioneza ...

Vulpitza is offline    Reply With Quote
Old 23-08-2002, 15:30   #44 (permalink)
Registered User

alexdm's Avatar

Quote:
Originally posted by TheCrusher

Gionny din cate stiu eu tot la dristor fac si kebap (eu stiam ca se scrie kebab)
In turca sau araba nu exista diferenta intre b si p - litera e la fel, iar in alfabet de fapt nu exista b. La fel si o,u,w..cel putin asa stiu eu.
Vulpitza, m-ai facut pofta cu pizza si shaorma ta...

alexdm is offline    Reply With Quote
Old 23-08-2002, 17:34   #45 (permalink)
Pervs R me

TheCrusher's Avatar

Vulpitza pe mine sa ma chemi la alesul retzetei )))

Old 26-08-2002, 03:42   #46 (permalink)
--xenite--

Dukatu's Avatar

ia hai sa ne vedem noi ashtia , fomishtii , la o saorma la Dristor !
si toata coada aia sa o formam noi . si ala care ia sa treak iar la coada etc.

Asta kiar e pe bune : la 4 dimineatza am stat la koada acolo !

Dukatu is offline    Reply With Quote
Old 02-09-2002, 19:14   #47 (permalink)
Registered User

Praetorian's Avatar

Crusher, ai dreptate. Cea mai buna si mai mare Shaorma, se face la Mat's Sports Pub de langa posta Titan. Patronul localului e prietenul meu si vreau sa-i propun lui Assassin sa mearga cu mine acolo macar odata sa vada cum e. Poate ca mutam intalnirile acolo. Are un separeu de 4 mese mari unde se poate sta linistit. Si muzica e buna si nu se da tare, si mancarea e belea. Daca mananci aripioare de pui in fulgi de porumb, te lingi pe degete. Da pizza nu mai vorbim. Si totul intr-o curatenie exemplara.

Praetorian is offline    Reply With Quote
Old 02-09-2002, 23:51   #48 (permalink)
Pervs R me

TheCrusher's Avatar

Hehehe ce am zis?? Ai?? Ce am zis??
Who da man?...Who da man???

Macar odata sa facem o intalnire acolo e si la doi pasi de mine

Old 03-09-2002, 01:22   #49 (permalink)
mare gajicar

zamo[morphine]'s Avatar

nici in bwukhale, nici la mare [mamaia, eforie sud si nord], nici in turcia si nici in state nu gasesti shaorma mai buna decat aia de la mine de la Sebastian [calea Rahovei], Melissa Kebap RULEZ!!!

zamo[morphine] is offline    Reply With Quote
Old 03-09-2002, 22:38   #50 (permalink)
Registered User

Praetorian's Avatar

Zamo, nu spun ca aia nu e buna, dar dak nu ai gustat aia de la Mat's Sports pub, nu poti sa spui ca ai mancat ceva de valoare. Mane, cand vezi platoul cu Shaorma, ai orgasm. Si de pizza nici nu mai vorbesc. Sper sa va duc odata pe toti acolo si dupa aia sa mai vorbim.

Old 03-09-2002, 23:12   #51 (permalink)
Pervs R me

TheCrusher's Avatar

Pra3torian zi mah cand ai chef sa mergi acolo si vin si eu.

Old 03-09-2002, 23:46   #52 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Zamolxis are dreptate...cea mai buna shaorma e la Melissa, la Sebastian. Mai ales daca itzi pune si sosu' picant...e belea mare.Aia mare la 50.000 face totzi banii, iar de comparartzia cu Spring Time sau alte localuri de-astea dubioase nici nu se mai pune problema.Melissa rulz...si toata Rahova stie asta, si nu numai.

The thruth is out there.

Salgado88 is offline    Reply With Quote
Old 04-09-2002, 00:01   #53 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally posted by Praetorian
Zamo, nu spun ca aia nu e buna, dar dak nu ai gustat aia de la Mat's Sports pub, nu poti sa spui ca ai mancat ceva de valoare. Mane, cand vezi platoul cu Shaorma, ai orgasm. Si de pizza nici nu mai vorbesc. Sper sa va duc odata pe toti acolo si dupa aia sa mai vorbim.
Am luat azi si e o gluma proasta fata de aia de la Dristor. E mai mare, dar nu la fel de buna. Iar pizza e mediocra. Am luat Americana si nu mi-a placut.

cnd_nick is offline    Reply With Quote
Old 04-09-2002, 12:15   #54 (permalink)
High priest of Horus

Semerkhet's Avatar

Best of the best

Zamo, esti de-al meu. Nu exista s. mai buna decat cea de la Melissa. Cat despre pizza, cea mai cea se gaseste In satul mde vacanta, la Elion in ... Mamaia. This is the best of the best of the best SIR!

Semerkhet is offline    Reply With Quote
Old 04-09-2002, 23:41   #55 (permalink)
Registered User

Praetorian's Avatar

Moaaa , ce ma enerveaza astia. Buey, nu sa ezista pizza si shaorma, mai klumea ca la Mat's. Si nici cafea. Si nici pulpe de pui, aripioare de pui prajite in fulgi de porumb, nici frigarui, nici macar papanasi. Am zis !!!

Old 05-09-2002, 03:05   #56 (permalink)
mare gajicar

zamo[morphine]'s Avatar

ma bucur ca am stabilit - la Melissa e shaorma cea mai buna, 60k aia mare, 35k shaorma mica. nu stiu cum o comandati voi, da' tot timpul o vreau fara ceapa si fara sos picant, ajunge doar un strop de sos picant si nu mai pot sa o mananc...

btw - e super ca e non-stop

zamo[morphine] is offline    Reply With Quote
Old 05-09-2002, 17:42   #57 (permalink)
Registered User

SK_Kane's Avatar

Cea mai buna shaorma pt. mine e aia de la Killer Chicken. Ketchup-u ala si maioneza sunt super. La Sebastian mi s-a taiat de cand am prins vreo 3 zgarciuri de mi-a venit sa vomit. La Dristor la fel. Oricum, nu-mi place sa-i vad pe arabii aia cum isi baga mainile jegoase in mancarea mea Plus ca la Sebastian am mai prins si bucati de grasime in loc de carne de mi s-a facut scarba. Deci pt. mine ramane Killer Chicken la shaorma. La pizza nu stiu ca nu prea am mancat in multe locuri. Care-mi place mie e aia de la Jerry's. Sandwitch-uri bune sunt la Everest (langa McD romana).
Ca restaurant cel mai tare mi se pare la CATA 66 (vii pe Stirbei Voda, treci de intersectia cu berzei, mergi vreo 400-500 de metrii si il vezi mascat pe stanga). Super buna mancarea si preturi mici. Un mic are vreo 11cm lungime si costa 14 mii. Cartofi iti pune in prostie la portia mare. Se pune ft multa mancare. Ce-mi iau io, 4mici cu portie normala de cartofi, salata de castraveti murati si cascaval pane + o cola ma costa cam 120 de mii. Si pleci de-acolo full! Merita incercat!

SK_Kane is offline    Reply With Quote
Old 06-09-2002, 21:30   #58 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

io merg pe mana unora de la Pacii (inainte erau la Lujerului, dar i-a mutat basescu). aia au un monstru de shaorma la 80 000 (ok, e mult, asta e un motiv pentru ca nu mai mananc la ei prea des).
mai sunt unii la Orizont, in Drumul Taberei, am mancat ieri la ei pentru prima oara: 65 000 aia mare. e uriasha! am zis uriasha? bullshit, e one huge bad mutha fucka shaorma, daca o inconjuram cu ambele maini abia mi se atingeau degetele. and guess what?... mai au o dimensiune, Super Shaorma or smth, care costa 150 000. mi-e si frica sa comand o d'asta, cred ca se mananca ca un salam, pe felii, toata familia...
shaorma asta de la Orizont e perfecta, omul ala care le prepara face una mare intr-un minut, sosul iute e iute (iar eu sunt exagerat la capitolul iute), cartofii prajiti un pic crocantzi, ce mai!, e perfecta.

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 07-09-2002, 16:01   #59 (permalink)
Registered User

TaKayaMi's Avatar

Quote:
Originally posted by Andrei [CG]
O sa incerc in curand mult laudata saorma de la Dristor, dar oricum, cei care spun ca cea de la Spring e cea mai tare, sunt niubi rau de tot in domeniu.

De asemenea, Pizza Hut sux cam tare, e scump, si e mai najpa decat orice Pizza Hut din strainatate la care am mancat vreodata. (Pe cand de exemplu McDonald's in .ro e mai bine decat in marea majoritate a tarilor.)

Nu stiu in ce tari ai mincat tu la Mc donald (poate in somalia) dar in franta, spania, germania sint de 2 ori mai bune.

Cit despre shaorma din spring... mai vbine maninc fructe de ceara.

Incercati la Maverick in drumul taberi cu o statie inainte de favorit (venind din centru).

EATER ©

TaKayaMi is offline    Reply With Quote
Old 07-09-2002, 16:37   #60 (permalink)
Registered User

TaKayaMi's Avatar

Quote:
Originally posted by Lou
io merg pe mana unora de la Pacii (inainte erau la Lujerului, dar i-a mutat basescu). aia au un monstru de shaorma la 80 000 (ok, e mult, asta e un motiv pentru ca nu mai mananc la ei prea des).
mai sunt unii la Orizont, in Drumul Taberei, am mancat ieri la ei pentru prima oara: 65 000 aia mare. e uriasha! am zis uriasha? bullshit, e one huge bad mutha fucka shaorma, daca o inconjuram cu ambele maini abia mi se atingeau degetele. and guess what?... mai au o dimensiune, Super Shaorma or smth, care costa 150 000. mi-e si frica sa comand o d'asta, cred ca se mananca ca un salam, pe felii, toata familia...
shaorma asta de la Orizont e perfecta, omul ala care le prepara face una mare intr-un minut, sosul iute e iute (iar eu sunt exagerat la capitolul iute), cartofii prajiti un pic crocantzi, ce mai!, e perfecta.
De asta ziceam si eu nu stiam ca se cheam zona Orizont.

L-am intrebat pe tip ce inseamna super shaorma am ramas crucit:

1/2 kg carne pe cintar
celelelte din belsug si are aprope 1 kg tot packetul.

Mi-a zis ca e pt min 2 pers.

TaKayaMi is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Cum, cât, unde?

Thread Tools

Posting Rules