![]() |
| | #82 (permalink) | ||
|
Crusher slaps Max_Kool Deci ramane stablit?Merem la Titan. Mai ramane sa stablim o data...cel mai bine e sa mergem seara ... facem o rezervare si... cand vin eu de la munca ...
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #83 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2001 Location: In a Priest Driven Ambulance | Quote:
pentru ca stai aproape de Titan m-am gandit sa te scot din impas. Simt un adevarat mancau in spatele acestui nick monkeyislandez asa ca m-am gandit sa iti impartasesc cateva din "secretele" zonei. In fata intrarii principale a stadionului national (Lia Manoliu, nu stiu de ce dar nu imi place denumirea asta. ) se afla un loc cu masute de lemn afara unde se serveste o minunata shawerma. Pentru pretul de 50 000 poti manca varianta uriasa cu care se satura si un individ solid. Pofta buna ! | ||
|
| | #84 (permalink) | ||
|
Stiu unde e. Am mancat de cateva ori de acolo. Intra'devar exceptionala. Dar cateodata stai prea mult la coada ,mai ales cand in fatza ta sunt unele persoane care isi comanda cate 6-7 shawarme mari !
__________________ Holy infestation ! You've been struck with the hair demons. | |||
|
| | #85 (permalink) | ||
|
INVITATZIE ![]() Azi la ora 12 in cap o sa ma duc la Dristor sa-mi iau si io vestita aia de shaorma, ca de la 23 August si Matt am mancat si de la Pinoccio (langa Fonzi), ultima, desi cam scumpa, aia mare, 70k, e buna rau, da' rau, si pune fata aia cata maioneza si astea vrea mushchiu tau, si dupa ce nu-ti vine sa crezi cata pune te intreaba daca mai vrei. La Matt's e... acceptabila, dar adevarul e ca mie-mi plac astea cu cat sunt mai nasjpa, slinoase, facute pe jos, cu o carne cat mai indoielnica. Sa vezi ce bagi in tine si sa o mananci ca pe ultima masa, cu sanse mari ca asa sa fie! Si pana acuma am patzit-o doar de la un hamburgher la Gloria, un kebab la mare, un kil de hamsii rasprajite tot la mare, si niste mici care vreau sa-i mai incerc o data ca nu sunt sigur ca de la aia mi s-a facut rau. Deci care vii azi 20sept la 12 la Dristor? hehe
__________________ Nu am voie cu mai mult de patru randuri in semnatura. | |||
|
| | #86 (permalink) | ||
|
Dar azi e 18 septembrie..nu e 20 spetembrie ! ![]() Toata lumea vorbeste de shawarma aia ,asa ca m-am decis sa o incerc si eu. Dar am auzit ca acolo nu e terasa. Voi cum mancatzi shawarma de acolo ? Asa pe strada ? Eu daca nu stau la masa sa mananc nu are farmec. Si shawarma e greu sa o mananci pe strada ca si asa curge pe tine.
__________________ Holy infestation ! You've been struck with the hair demons. | |||
|
| | #88 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2000 Location: Bucale |
ok, dupa citirea, ieri, a acestui thread, m-am dus aseara in ambele locuri din Titan laudate: la terasa de langa fostul Fonzi si la Matt. Concluziile mele sunt urmatoarele : 1. la pizze, nu prea exista diferente de gust, de cantitatea ingredientelor etc., dar exista diferente de marime si automat de pret (la Matt's, in medie cam cu 20% mai scump). 2. la shaorme (si cea la farfurie, si cea la lipie), cele de la terasa sunt net inferioare celor din Matt's, d.p.d.v al gustului, ingredientelor, prepararii, timpului de realizare, dimensiunilor. Si aici, cam aceeasi diferenta de pret. 3. modul de servire, igiena (estimata) a prepararii, servirea, timpul de asteptare, toate astea pledeaza tot pentru Matt's. Bine, acuma nu va mai spun ce super greu mi-a fost sa ofer aceasta analiza: sa nu mai vad saorme si pizze mult timp de acum incolo, dupa excesul de aseara...
__________________ YOU CAN RUN BUT YOU'LL JUST DIE TIRED | ||
|
| | #90 (permalink) | ||
|
Mare greseala am facut sa citesc thread'ul asta ..... Mi s-a facut asa o foame ....... si n-am nimic comestibil langa mine ...... Nu mai pot ...... trebe sa mananc si eu o saorma de-aia mare .... Si mi-e atat de foame Daca musc din colegii de servici voi sunteti de vina !!!!
__________________ The conquest of the fear of death is the recovery of life's joy. | |||
|
| | #92 (permalink) | ||
|
cea mai buna shaorma am mancat-o undeva in floreasca dupa Dealul Mare la o rotiserie a unor arabi .. da a fost foarte buna, ieftina si nu am ajuns la doctor dupa .. inca mai ma duc la ei sa-mi cumpar de acolo pui la rotisor si shaorma in ceea ce ptiveste Pizza va recomand Bela Blue - Stefan cel Mare vis-a-vis de Parcul Circului
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #94 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2000 Location: Bucale | Quote:
|
| | #97 (permalink) | ||
|
va dau si eu un pont: Drumul Taberei, linga Liceul Lovinescu (fosta statie Complex Comercial). Locul se numeste "Azzuro" iar pizza e dementiala acolo. Preturile sunt intre 60 si 100.000 pt pizza de diametru 52. E singura pizza care are gust de pizza ca afara si se apropie si de cea de la pizza hut. Anyway e cea mai buna pe care am mancat-o in Romanija. | |||
|
| | #99 (permalink) | ||
| Quote:
serios ... nu vreau sa zic cat am halit intr-o seara ca spuneti ca am innebunit ... dar te-am depasit ...cand o dam la o intrecere??
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #100 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2000 Location: Bucale |
pai nu e neaparat de intrecere, ca nu-s mancau de felul meu. am mancat atata in seara aia, ca sa emit o parere exacta asupra celor doua locuri din titan mentionate in prezentul thread vis-a-vis de saorme si pizze. Deci, un scop altruist... ![]() dar putem asha cum s-a vorbit si mai sus, sa ne vedem mai multzi in matt's. se pare ca sunt mai multzi doritori, asha ca hai!
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |