Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Cum, cât, unde?

Notices

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 04-11-2009, 13:40   #10701 (permalink)
Registered User

Croocodillul's Avatar

Quote:
Originally Posted by ptz View Post

ps: sincer la haleala cu 19 lei mananc o saorma mare si CEA MAI BUNA din oras, beau un ayran extrem de bun si ma simt bine... mie mi se pare ca ai scris exagerat de degeaba. asta e
Fixed

Croocodillul is online now    Reply With Quote
Old 04-11-2009, 15:25   #10702 (permalink)
Registered User

stalker2142's Avatar

Cred ca multi pe aici exagereaza cu La Haleala; am trecut si eu pe acolo si nu mi s-a parut asa minunata cum e descrisa pe aici. Intradevar are ceva sosuri si mirodenii care nu se gasesc prin alte parti dar cam atat.

Am fost intr-o seara, coada nu era si halcile de carne erau pe terminate. Prefer sa ma duc la o shaormerie mare unde e coada tot timpul, stiu sigur ca e proaspata carnea.. si preturile sunt mai mici, Dristor si Apaca (Helin).

Mai raman de testat Genin si Iskender despre care am auzit lucruri bune pe aici

stalker2142 is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2009, 15:57   #10703 (permalink)
Registered User

s|lent's Avatar

nu neaparat sosurile fac diferenta. diferenta o face faptul ca poti sa ceri absolut orice vrei si AIA ITI PUNE IN SAORMA, nu se uita in scarba la tine si-ti zice "da bine, las ca pun io cum cred io si aia mananci". Plus ca poti sa mai ceri (cu bun simt desigur) pe la mijlocul saormei sa mai adauge ceva sos daca mai ai pofta, plus ca mai stai la o vorba cu razvan, nu te ia ca la ghereta "NEEEXT! Misca si fa loc!" plus ca nu te fura la cantitate, plus ca totul e proaspat, etc. e un cumul de chestii pozitive acolo

Quote:
Originally Posted by helium
Acum serios, ce te poti astepta la 4/6 lei? Crezi ca ei iti ofera aur pe tava la banii astia?
Indiferent de ofertele lor, nimeni n`ar vinde sa iasa in pierdere...so...
Cred ca cel mai scump ingredient din shaorma aia e lipia
stiam ca e vai de mama ei saorma la 6 lei dar voiam sa vad in ce hal.
pacat de cum a fost saorma acolo, RIP vechea reteta.

s|lent is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2009, 15:58   #10704 (permalink)
Registered User

alexh's Avatar

Asa, asa, coada mai mica, more food for us >

alexh is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2009, 16:23   #10705 (permalink)
Registered User

asha'man's Avatar

Quote:
Originally Posted by stalker2142 View Post
Cred ca multi pe aici exagereaza cu La Haleala; am trecut si eu pe acolo si nu mi s-a parut asa minunata cum e descrisa pe aici. Intradevar are ceva sosuri si mirodenii care nu se gasesc prin alte parti dar cam atat.
nici mie nu mi s-a parut fabuloasa dar depinde de gust...mi s-a parut o saorma ok,nimic spectaculos dar no way sa umpli 60 de pagini numai despre ea
parerea mea si poate nu imi sariti in cap prea tare... carnea de berbecut de la Genin de la inceput(doar carnea nu ma refer la toata saorma de care se plangeau multi ca e uleioasa) si carnea de vita plus marimea saormei initiale de la La Matache erau mult peste produsul actual Haleala.
Nu ma refer neaparat la saorma propriu zisa ci strict la gustul carnii de la inceputurile celor 2 saormerii mai sus amintite.

asha'man is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2009, 16:24   #10706 (permalink)
Registered User

Fuzz's Avatar

Pai...poti cumpara din trecut ?

Fuzz is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2009, 16:28   #10707 (permalink)
Registered User

asha'man's Avatar

nope
mai cumpar din cand in cand de la Matache
uneori e buna,uneori e mai slaba...
ultima data am luat o combinatie de vita si oaie, picanta care chiar mi-a placut

Old 04-11-2009, 17:26   #10708 (permalink)
Registered User

doma's Avatar

Corect, ne bazam pe gusturi si se pare ca " La haleala " este pe gustul majoritatii.

doma is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2009, 19:54   #10709 (permalink)
Nick anterior: moonspell

klaus's Avatar

Ramane sa fie si pe dimensiune si atunci chiar e prefect

LE: damn it ce bine arata pizza aia mache

Last edited by klaus; 04-11-2009 at 20:24..

klaus is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 12:06   #10710 (permalink)
Taw
CG Editor

Taw's Avatar

H. nu poate multumi pe toata lumea, asta e clar.
Daca ar fi asa, s-ar desfiinta toate saormariile din oras.Doar ca suntem mult mai multi celor care o punem pe primul loc, ca sa poata exista vreun dubiu ca e cea mai buna.Si da, normal ca H. nu e extraordinara daca nu stii sa o customizezi, daca nu profiti din plin de sosurile si ierburile puse la dispozitie.Daca iei cu ketchup, maioneza si varza cum te astepti sa iasa beton?Sau daca nu stii ce ierburi/sosuri merg intre ele?

@stalker
E amuzant faptul ca tu pui Helin si Dristor inainte de H. si n-ai fost in viata la Iskender sau la Genin.
Daca tu preferi un loc unde e coada mereu si carnea nu apuce sa se rumeneasca, e treaba ta (vezi Dristor).Helin-ul iese din discutie, datorita carnii tocate, slaba calitativ.Faptul ca la H. noaptea nu mai ramane carne aproape deloc nu inseamna ca a 2-a zi pune alta tepusa?Sau crezi ca o pune de pe o zi pe alta?.Bun rationament, oricum.Mai vb cand mananci cel putin 5-10 saorme la fiecare dintre cele 5.

@asha'man
Am mancat peste 50 de saorme la Matache (in trecut, cand era f buna), lucram in zona si mancam doar la ei. Doar cantitatea m-a impresionat si atat.Uneori plina de zgarciuri, alteori nefacuta sau arsa, ca sa nu mai zic de lipsa sosurilor deosebite.Recunosc insa ca era ff mare.
Tin minte ca am scris si in caietul de reclamatii problemele (multe) semnalate la saorme.
Geninul e ca Hagi.A fost bestial la vremea lui, dar i-a cam trecut timpul.

Sa nu uitam ca, la urma urmei, notam saormariile "overall", nu doar din anumite pcte de vedere(marime, pret).Carnea mea preferata e la Iskender, pretul la fel, dar ce sa fac daca H. recupereaza si o intrece prin alte calitati? (sosuri, servire, customizare, amabilitate, etc)

Last edited by Taw; 05-11-2009 at 12:17..

Taw is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 12:46   #10711 (permalink)
Registered User

asha'man's Avatar

@Taw
se poate nu te contrazic...eu o singura data am prins saorma cu zgarciuri la ei si prost facuta...altfel nu mai mancam acolo(asa cum renuntasem pe vremuri la alte saormerii renuntam si la asta ca un drum Pantelimon Matache nu il faci de nebun asa
Geninu e istorie de vreo 200 pagini in spate daca nu mai mult
intr-adevar marele avantaj Haleala consta in posibilitatea de a "construi" o saorma si cu altceva decat banalele ceapa, castraveti, sos picant, maioneza etc.
Referitor la amabilitatea angajatilor....nu am avut probleme nicaieri(indiferent de solicitarea mea) dar trebuie sa recunosc ca baietii de la Haleala sunt f ok din acest punct de vedere
Eu am vrut sa spun doar ca desi saorma de la Haleala este ok nu pot spune ca este cea mai buna saorma pe care am mancat-o in viata mea

Old 05-11-2009, 13:32   #10712 (permalink)
Taw
CG Editor

Taw's Avatar

Quote:
Originally Posted by asha'man View Post
Eu am vrut sa spun doar ca desi saorma de la Haleala este ok nu pot spune ca este cea mai buna saorma pe care am mancat-o in viata mea
Nici nu ai cum sa spui asta.
Customizarea saormei este o chestie care vine in timp, pe masura ce acumulezi experienta, young Jedi.

Old 05-11-2009, 13:44   #10713 (permalink)
Registered User

sldr's Avatar

ce as customiza o H in clipele astea...

si ca sa fiu si eu la obiect: de ceva vreme mananc la Cocosul Rosu la Apaca... se pare ca marele restaurant de undeva din Militari si-a deschis si aici (Apaca/Leu) o cantina...

am testat pana acum: sarmale, chiftele, pui cu smantana, tochitura, gordon bleu si toate mi se par extraordinare!!! portia costa 9 lei, mai putin chiftelele care costa 7 lei... cantitatea e suficienta sa te saturi, mai ales daca mai pui o garnitura de 4 lei pe langa

in plus au vreo 5 6 7 sortimente de prajituri - la 4 lei - proaspete intotdeauna si foarte, foarte bune!! ... si mai au si o limonada misto la 2 lei...

practic cu 16 lei in medie te saturi pana peste cap si iti satisfaci si papilele (aproximarea se refera la o persoana ponderata/medie, nu la mari mancai)

cu alte cuvinte recomand cu caldura!!

ps: am uitat sa precizez servirea - tin sa o precizez pentru ca mi se pare foarte buna, e o brigada de vreo 5-6 gagicute dragute care te servesc non-stop si care curata mesele imediat si care stiu sa-ti vorbeasca frumos si sa afiseze un zambet

ps2: primesc si bonuri

Last edited by sldr; 05-11-2009 at 13:57..

sldr is offline    Send Message via Google Talk to sldr Reply With Quote
Old 05-11-2009, 13:52   #10714 (permalink)
Registered User

Croocodillul's Avatar

Si mie imi "lasa gura apa" de cate ori citesc despre saorma de la Haleala...cred ca ma dezabonez de la thread pt ca nu e bun pentru sanatate.

N-am mai trecut de ceva vreme pe la ei....dar cand o sa ma duc manac 3!
Sincer, in Bucuresti n-am mancat saorma mai buna decat la H.

Ultima oara cand am mancat la Dristor spre surprinderea mea chiar a fost ok cea de vita...dar mult prea scumpa si prea mica. Ce-mi place la ei e prezentarea.

Croocodillul is online now    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 14:00   #10715 (permalink)
Registered User

asha'man's Avatar

@Taw

din pacate mi-am luat doctoratul in saorma acu' multa vreme)))

acum, cum am "rezervata" doar o zi din luna pentru saorma...de curiozitate o sa las Matache si o sa mai incerc o data la Haleala(nu promit dar macar incerc )

@Crocodilul la Dristor chiar e mica,nu ca as fi eu vreun monstru dar chiar mi se pare mica

Old 06-11-2009, 11:09   #10716 (permalink)
Live For Speed

Andrei221's Avatar

Mancare chinezeasca - donner kebab - kebab de vita lipie

A incercat cineva?

Andrei221 is offline    Reply With Quote
Old 06-11-2009, 12:09   #10717 (permalink)
Registered User

stalker2142's Avatar

Quote:
Originally Posted by Taw View Post
@stalker
E amuzant faptul ca tu pui Helin si Dristor inainte de H. si n-ai fost in viata la Iskender sau la Genin.
Daca tu preferi un loc unde e coada mereu si carnea nu apuce sa se rumeneasca, e treaba ta (vezi Dristor).Helin-ul iese din discutie, datorita carnii tocate, slaba calitativ.Faptul ca la H. noaptea nu mai ramane carne aproape deloc nu inseamna ca a 2-a zi pune alta tepusa?Sau crezi ca o pune de pe o zi pe alta?.Bun rationament, oricum.Mai vb cand mananci cel putin 5-10 saorme la fiecare dintre cele 5.
Am mancat o gramada la mai multe shaormerii din oras; La haleala mi s-a parut departe de a fi cea mai buna shaorma pe care am mancat-o vreodata, in orice caz nu merita banii in plus si benzina arsa prin trafic pana la gara... iar restul argumentelor intalnite pe aici mi se par vrajeala ieftina

stalker2142 is offline    Reply With Quote
Old 06-11-2009, 13:35   #10718 (permalink)
Registered User

doma's Avatar

Quote:
La haleala mi s-a parut departe de a fi cea mai buna shaorma pe care am mancat-o vreodata
point made. restul e can-can !

Quote:
Originally Posted by babaos View Post
cu ba baiatule sa i te adresezi tatalui tau, bai pantera roz. hai ca-mi iau campii si tu iti iei vale !
alooo, nu asa se vorbeste pe aici. hai sa fim civilizati....

doma is offline    Reply With Quote
Old 06-11-2009, 14:36   #10719 (permalink)
Taw
CG Editor

Taw's Avatar

Quote:
in orice caz nu merita banii in plus si benzina arsa prin trafic pana la gara... iar restul argumentelor intalnite pe aici mi se par vrajeala ieftina
Asta tine de parerea fiecaruia, sunt sigur ca altii te-ar contrazice.Eu iau metroul si nu am prob cu traficul.
Cunosc pretini care veneau de la Pitesti sa bage una la Dristor in vremurile ei bune.

Da, e vrajeala ieftina, de ca si cum am fi platiti sa facem reclama.Da, ai mancat o gramada dar n-ai mancat la Iskender si Genin, unele din cele mai vechi saormarii.Cum spuneam, topicul acesta este pentru pasionati si cunoscatori, nu pentru personaje care au mancat 3 saorme in viata lor la colt de strada si incep sa ne critice pe noi cum ca aruncam cu vrajeli ieftine.

Io nu inteleg cum e ca nu merita banii in plus (4-5ron) si benzina, daca e CEA MAI BUNA PE CARE AI MANCAT-O VREODATA.Asta inseamna ca nu esti pasionat, iar daca nu esti, lasa-ne pe noi in prostia noastra sa poluam topicul cu vrajeli ieftine.

Old 06-11-2009, 15:31   #10720 (permalink)
Registered User

manalunga's Avatar

Quote:
Originally Posted by Taw View Post
nu pentru personaje care au mancat 3 saorme in viata lor la colt de strada CU DE TOATE !!!111one si incep sa ne critice pe noi cum ca aruncam cu vrajeli ieftine.
Ficsed !

manalunga is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Cum, cât, unde?

Thread Tools

Posting Rules