![]() |
| | #10702 (permalink) | ||
|
Cred ca multi pe aici exagereaza cu La Haleala; am trecut si eu pe acolo si nu mi s-a parut asa minunata cum e descrisa pe aici. Intradevar are ceva sosuri si mirodenii care nu se gasesc prin alte parti dar cam atat. Am fost intr-o seara, coada nu era si halcile de carne erau pe terminate. Prefer sa ma duc la o shaormerie mare unde e coada tot timpul, stiu sigur ca e proaspata carnea.. si preturile sunt mai mici, Dristor si Apaca (Helin). Mai raman de testat Genin si Iskender despre care am auzit lucruri bune pe aici | |||
|
| | #10703 (permalink) | ||
|
nu neaparat sosurile fac diferenta. diferenta o face faptul ca poti sa ceri absolut orice vrei si AIA ITI PUNE IN SAORMA, nu se uita in scarba la tine si-ti zice "da bine, las ca pun io cum cred io si aia mananci". Plus ca poti sa mai ceri (cu bun simt desigur) pe la mijlocul saormei sa mai adauge ceva sos daca mai ai pofta, plus ca mai stai la o vorba cu razvan, nu te ia ca la ghereta "NEEEXT! Misca si fa loc!" plus ca nu te fura la cantitate, plus ca totul e proaspat, etc. e un cumul de chestii pozitive acolo Quote:
pacat de cum a fost saorma acolo, RIP vechea reteta.
__________________ I'm Winston Wolfe. I solve problems. | |||
|
| | #10705 (permalink) | ||
| Quote:
parerea mea si poate nu imi sariti in cap prea tare... carnea de berbecut de la Genin de la inceput(doar carnea nu ma refer la toata saorma de care se plangeau multi ca e uleioasa) si carnea de vita plus marimea saormei initiale de la La Matache erau mult peste produsul actual Haleala. Nu ma refer neaparat la saorma propriu zisa ci strict la gustul carnii de la inceputurile celor 2 saormerii mai sus amintite. | |||
|
| | #10710 (permalink) | ||
|
H. nu poate multumi pe toata lumea, asta e clar. Daca ar fi asa, s-ar desfiinta toate saormariile din oras.Doar ca suntem mult mai multi celor care o punem pe primul loc, ca sa poata exista vreun dubiu ca e cea mai buna.Si da, normal ca H. nu e extraordinara daca nu stii sa o customizezi, daca nu profiti din plin de sosurile si ierburile puse la dispozitie.Daca iei cu ketchup, maioneza si varza cum te astepti sa iasa beton?Sau daca nu stii ce ierburi/sosuri merg intre ele? @stalker E amuzant faptul ca tu pui Helin si Dristor inainte de H. si n-ai fost in viata la Iskender sau la Genin. ![]() Daca tu preferi un loc unde e coada mereu si carnea nu apuce sa se rumeneasca, e treaba ta (vezi Dristor).Helin-ul iese din discutie, datorita carnii tocate, slaba calitativ.Faptul ca la H. noaptea nu mai ramane carne aproape deloc nu inseamna ca a 2-a zi pune alta tepusa?Sau crezi ca o pune de pe o zi pe alta? .Bun rationament, oricum.Mai vb cand mananci cel putin 5-10 saorme la fiecare dintre cele 5.@asha'man Am mancat peste 50 de saorme la Matache (in trecut, cand era f buna), lucram in zona si mancam doar la ei. Doar cantitatea m-a impresionat si atat.Uneori plina de zgarciuri, alteori nefacuta sau arsa, ca sa nu mai zic de lipsa sosurilor deosebite.Recunosc insa ca era ff mare. Tin minte ca am scris si in caietul de reclamatii problemele (multe) semnalate la saorme. Geninul e ca Hagi.A fost bestial la vremea lui, dar i-a cam trecut timpul. ![]() Sa nu uitam ca, la urma urmei, notam saormariile "overall", nu doar din anumite pcte de vedere(marime, pret).Carnea mea preferata e la Iskender, pretul la fel, dar ce sa fac daca H. recupereaza si o intrece prin alte calitati? (sosuri, servire, customizare, amabilitate, etc) Last edited by Taw; 05-11-2009 at 12:17.. | |||
|
| | #10711 (permalink) | ||
|
@Taw se poate nu te contrazic...eu o singura data am prins saorma cu zgarciuri la ei si prost facuta...altfel nu mai mancam acolo(asa cum renuntasem pe vremuri la alte saormerii renuntam si la asta ca un drum Pantelimon Matache nu il faci de nebun asa ![]() Geninu e istorie de vreo 200 pagini in spate daca nu mai mult ![]() intr-adevar marele avantaj Haleala consta in posibilitatea de a "construi" o saorma si cu altceva decat banalele ceapa, castraveti, sos picant, maioneza etc. Referitor la amabilitatea angajatilor....nu am avut probleme nicaieri(indiferent de solicitarea mea) dar trebuie sa recunosc ca baietii de la Haleala sunt f ok din acest punct de vedere Eu am vrut sa spun doar ca desi saorma de la Haleala este ok nu pot spune ca este cea mai buna saorma pe care am mancat-o in viata mea | |||
|
| | #10712 (permalink) | ||
| Quote:
Customizarea saormei este o chestie care vine in timp, pe masura ce acumulezi experienta, young Jedi. | |||
|
| | #10713 (permalink) | ||
|
ce as customiza o H in clipele astea... ![]() si ca sa fiu si eu la obiect: de ceva vreme mananc la Cocosul Rosu la Apaca... se pare ca marele restaurant de undeva din Militari si-a deschis si aici (Apaca/Leu) o cantina... am testat pana acum: sarmale, chiftele, pui cu smantana, tochitura, gordon bleu si toate mi se par extraordinare!!! portia costa 9 lei, mai putin chiftelele care costa 7 lei... cantitatea e suficienta sa te saturi, mai ales daca mai pui o garnitura de 4 lei pe langa in plus au vreo 5 6 7 sortimente de prajituri - la 4 lei - proaspete intotdeauna si foarte, foarte bune!! ... si mai au si o limonada misto la 2 lei... practic cu 16 lei in medie te saturi pana peste cap si iti satisfaci si papilele (aproximarea se refera la o persoana ponderata/medie, nu la mari mancai) cu alte cuvinte recomand cu caldura!! ps: am uitat sa precizez servirea - tin sa o precizez pentru ca mi se pare foarte buna, e o brigada de vreo 5-6 gagicute dragute care te servesc non-stop si care curata mesele imediat si care stiu sa-ti vorbeasca frumos si sa afiseze un zambet ![]() ps2: primesc si bonuri
__________________ .si de la capat Last edited by sldr; 05-11-2009 at 13:57.. | |||
|
| | #10714 (permalink) | ||
|
Si mie imi "lasa gura apa" de cate ori citesc despre saorma de la Haleala...cred ca ma dezabonez de la thread pt ca nu e bun pentru sanatate. N-am mai trecut de ceva vreme pe la ei....dar cand o sa ma duc manac 3! ![]() Sincer, in Bucuresti n-am mancat saorma mai buna decat la H. Ultima oara cand am mancat la Dristor spre surprinderea mea chiar a fost ok cea de vita...dar mult prea scumpa si prea mica. Ce-mi place la ei e prezentarea.
__________________ Xonar D2X, Grado Sr80i, Yamaha AX-470+KEF IQ50 | |||
|
| | #10715 (permalink) | ||
|
@Taw din pacate mi-am luat doctoratul in saorma acu' multa vreme )))acum, cum am "rezervata" doar o zi din luna pentru saorma...de curiozitate o sa las Matache si o sa mai incerc o data la Haleala(nu promit dar macar incerc )@Crocodilul la Dristor chiar e mica,nu ca as fi eu vreun monstru dar chiar mi se pare mica | |||
|
| | #10717 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #10718 (permalink) | ||
| Quote:
![]() alooo, nu asa se vorbeste pe aici. hai sa fim civilizati....
__________________ 1. ARAD is not banat. 2. In colaborare cu Buric™ si dejere intr-ale curvăsăriei | |||
|
| | #10719 (permalink) | ||
| Quote:
Cunosc pretini care veneau de la Pitesti sa bage una la Dristor in vremurile ei bune. Da, e vrajeala ieftina, de ca si cum am fi platiti sa facem reclama.Da, ai mancat o gramada dar n-ai mancat la Iskender si Genin, unele din cele mai vechi saormarii.Cum spuneam, topicul acesta este pentru pasionati si cunoscatori, nu pentru personaje care au mancat 3 saorme in viata lor la colt de strada si incep sa ne critice pe noi cum ca aruncam cu vrajeli ieftine. Io nu inteleg cum e ca nu merita banii in plus (4-5ron) si benzina, daca e CEA MAI BUNA PE CARE AI MANCAT-O VREODATA.Asta inseamna ca nu esti pasionat, iar daca nu esti, lasa-ne pe noi in prostia noastra sa poluam topicul cu vrajeli ieftine. | |||
|
| | #10720 (permalink) | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |