Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Cum, cât, unde?

Notices

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 26-09-2002, 00:42   #101 (permalink)
Test Driver

Alextz's Avatar

Am fost si eu azi cu niste tovarasi la Matt's Sports Pub si am mancat shaorma...si sincer am ajuns toti la aceeasi concluzie....locul de care zicea manxxiq inca are cea mai buna shaorma.....
Gigabyte P35-DS3, Q6600,Scythe SCINF-1000 Mugen,A-Data 2x2GB Extreme Edition DDR800,Gigabyte G88T512HP, WD Raptor WD360ADFD, Seagate ST3500320AS ,NEC AD-7173A ,Antec Tower SONATA 3, Logitech G5 Laser.

Alextz is offline    Reply With Quote
Old 26-09-2002, 12:27   #102 (permalink)
Registered User

Nu inteleg de ce va place saorma de la Matt's Sports Pub..este naspa,fada,parca pic de sos si lipia aia nu e de fapt lipie ci un blat sau ceva de genul asta facut dintr-un aluat in care se simte coca..si nu-si merita banii
Deci,de ce laudati asa de mult locul asta??

Cea mai buna saorma pe care am mancat-o a fost la un restaurant arab pe langa piata Domenii,costa 40 k si e foarte buna,pe langa clasica compozitie de saorma se adauga si niste mirodenii pe care nu am reusit sa le identific..si saorma asta trebuie asezonata,neaparat, cu o alta specialitate,iaurt cu usturoi si menta..foarte bun..

Pofta buna!

manxxiq is offline    Reply With Quote
Old 27-09-2002, 10:08   #103 (permalink)
Hattrick, Inq.

El Torque's Avatar

Quote:
Originally posted by Lou
TaKayaMi: e 155 000 lei. am luat sambata seara. e cat un copil mic . 3 inshi am mancat din ea, io eram super satul dupa portia mea. problema e ca nu au lipie d'aia atat de mare incat sa tzina ok toata compozitia (care, da, e enorma...).
recomand cu caldura locu asta .
150 aseara, Lou. Intr-adevar e foarte buna Si compozitia incape intr-o lipie, dar iti trebuie ceva forta in maini sa o 'inchizi'

rulez!

Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde.

El Torque is offline    Reply With Quote
Old 10-10-2002, 22:44   #104 (permalink)
Pervs R me

TheCrusher's Avatar

Bai nene deci mai mergem la Matt's sau nu??

Hai ca pana acum eram vreo 7-8 insi de spunea-ti ca vreti sa mergem??
Deci.????

TheCrusher is offline    Reply With Quote
Old 15-10-2002, 01:36   #105 (permalink)
muff diver

mudpie's Avatar

Just say the word dood!

mudpie is offline    Reply With Quote
Old 27-10-2002, 10:48   #106 (permalink)
Pervs R me

TheCrusher's Avatar

"The Word"

Esteeeee ne intalnim Marti la 15.30 la Matt Sport's Pub sa halim Shaorma

Doritorii sunt invitati sa se prezinte deja suntem vreo 5-6 insi dar daca vin si cei care au spus ca doresc sa incerce Shaorma de acolo inseamna ca ar trebuii sa ne adunam vreo 15 ...
Vedem Marti cati o sa veniti.

Old 27-10-2002, 13:13   #107 (permalink)
muff diver

mudpie's Avatar

I'm soo there!

mudpie is offline    Reply With Quote
Old 28-10-2002, 02:05   #108 (permalink)

vladuz's Avatar

Saorma

Deci, clar, cea mai buna saorma se gaseste pe piata muncii vis-a-vis de Agip, 55000 mare si 35000 mica.. itzi da sos facut de ei, nu ketchup + alte prostii... super, BEST

vladuz is offline    Reply With Quote
Old 29-10-2002, 10:05   #109 (permalink)
MaX

MaX's Avatar

cea mai buna shaorma o gasiti la dristor visavi de mcdonalds..... incercati

MaX is offline    Reply With Quote
Old 29-10-2002, 16:07   #110 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Am testat-o pe aia care e pe langa "Million Dollars" ... raman in continuare fanul "Melissei" din Sebastian , dar trebuie sa fiu fair-play si sa spun ca acolo langa "Million Dollars" au si ayran , un superiaurt de provenientza turceasca ... face totzi banii , e la fel ca la mama lui acasa ...

The thruth is out there.

Salgado88 is offline    Reply With Quote
Old 29-10-2002, 21:49   #111 (permalink)
Pervs R me

TheCrusher's Avatar

WOAAAAAAWWWW auuu ufffffffff apa apa apaaaaaaaaaaaaa

Fratilor ... daca cineve vrea sa se sinucida este rugat sa mearga in Mat si sa ia o shaorma cu sos Diablo nr.1 bah este absolut crima curata .... in afara de asta ... shaorma normala este un deliciu

Astazi am fost la intalnire .. au venit asa Me , Sandman ,mudpie , guu ,Pr3torian ,DanDevil ahh si era sa il uit pe unqflipmo.

Old 30-10-2002, 23:02   #112 (permalink)

Quote:
Originally posted by Lou
io merg pe mana unora de la Pacii (inainte erau la Lujerului, dar i-a mutat basescu). aia au un monstru de shaorma la 80 000 (ok, e mult, asta e un motiv pentru ca nu mai mananc la ei prea des).
mai sunt unii la Orizont, in Drumul Taberei, am mancat ieri la ei pentru prima oara: 65 000 aia mare. e uriasha! am zis uriasha? bullshit, e one huge bad mutha fucka shaorma, daca o inconjuram cu ambele maini abia mi se atingeau degetele. and guess what?... mai au o dimensiune, Super Shaorma or smth, care costa 150 000. mi-e si frica sa comand o d'asta, cred ca se mananca ca un salam, pe felii, toata familia...
shaorma asta de la Orizont e perfecta, omul ala care le prepara face una mare intr-un minut, sosul iute e iute (iar eu sunt exagerat la capitolul iute), cartofii prajiti un pic crocantzi, ce mai!, e perfecta.
Vezi ca aia de la Pacii nu e de fapt la Pacii, e la Apusului si se numeste Doner Kebap, e super marfa shaorma da' tre sa-ngitizi repede ca se raceste si se sleieshte.
Tre' sa incerc la aia din Dristor, la aia de la Titan, la Killer Chicken si la aia din Drumul Taberei, intr-un weekend ceva. Cine e dispus sa facem un tur al shaormelor intr-un weekend da-ti si mie un PM ceva. Damn it, deja mi-e pofta....

De pizza nu prea stiu, nu am prea avut timp sa ma plimb prin orsa dupa ea .....

Alexandrus is offline    Reply With Quote
Old 30-10-2002, 23:14   #113 (permalink)
Registered User

Masi27185's Avatar

Arrow

Faceti si voi reviewuri. Ce shaorme am mancat eu pana acum :

- Sherrif's - [2/10] - groaznica, fada, parca mananci guma de sters. In nici un caz.
- Spring Time - [4/10] - genul de saorma pe care o mananci sa-ti treaca foamea, nu de placere. "On ne vient pas ici pour manger, mai pous se nourrir, tu saisis la nuance?"
- Mado & History de la coloane, Romana - [6/10] - o shaorma OK, pe care o mananci cu placere. Nu este o delicatesa, ci doar o saorma bine facuta. Atat.
- vecinul celebrului loc de la Mihai Bravu [vizavi McDo] - [7/10] - o shaorma f. buna, o mananci cu multa placere. 2 bonusuri fata de vecinul celebru : foloseste manusi de plastic [si nu incaseaza banii iar apoi face shaorma cu aceleasi maini, nespalate] si nu are niciodata coada.
- Celebra shaorma de la Mihai Bravu - [8/10] - foarte buna, insa ma indoiesc de conditiile igienice [a se vedea mai sus].

Sunt sanse sa incerc saorma de la Matt's sambata aceasta, insa nu promit nimic.

Daca sunteti proprietar de restaurant ce distribuie saorma, contactati-ma prin PM pentru review. Evident, amabilitatea vanzatorului se considera la notare

Masi27185 is offline    Reply With Quote
Old 31-10-2002, 01:46   #114 (permalink)
humper

OCHI's Avatar

-shaorma de la Mado & History nu va recomand, o singura data am mancat si avea foarte mult ulei.
-shaorma de la Springtime merge daca ti-e foame dar nu e cine stie ce.
-shaorma de la Dristor mi se pare deocamdata cea mai buna doar ca in ultimul timp nu stiu ce condimente ciudate pun de are un gust ciudat, parca ar avea chimicale in ea.

OCHI is offline    Reply With Quote
Old 31-10-2002, 11:45   #115 (permalink)
Pervs R me

TheCrusher's Avatar

- Dristor - 9/10 - cam mica pt 55 K - in rest foarte buna
- Drumul Taberii - 9/10 - nu am incarcat decat cea gigant iar la 150 K e destul de mult si nu au pus mai deloc maioneza si ketchup
- Mat Sport's Pub - 9/10 - ce mai buna ... singurul lucru (poate o intamplare) cam multa maioneza ... in rest pt pretul ei (70 K parca) este o minunatie.

Old 31-10-2002, 12:10   #116 (permalink)
Test Driver

Alextz's Avatar

Parerea mea.....

Dristor [7/10] - mi se pare prea mica pentru 55 k lei...
Matt's [7/10] - fada...fara nici un fel de gust,lipia e aiurea si prea pufoasa......
Killer Chicken [8/10] - nu stiu ce sa zic despre ea....este buna si la 38K foarte hranitoare.........
La arab langa Domenii [10/10] - are shaorma originala si de care vrei.....pui,vita,organe,berbec + ca este 40k lei si este f mare pt banii astia.....are tot ce vrei....dar la 85 k au shaorma la farfurie...care este o minunatie....la banii astia esti mancat pt toata ziua.....este de 3 ori mai mare decat shaorma la lipie.....

P.S.: Da falafel unde se gaseste prin Bucuresti ?
Gigabyte P35-DS3, Q6600,Scythe SCINF-1000 Mugen,A-Data 2x2GB Extreme Edition DDR800,Gigabyte G88T512HP, WD Raptor WD360ADFD, Seagate ST3500320AS ,NEC AD-7173A ,Antec Tower SONATA 3, Logitech G5 Laser.

Alextz is offline    Reply With Quote
Old 31-10-2002, 12:13   #117 (permalink)

Am si eu nevoie de ceva indicatii, ca in weekend vreau sa ma sui in masina si sa ma plimb pe la shaorme
Unde sunt astea(ceva indicatii mai precise, ca nu sunt din zona) :
Mat's Sports Pub in Titan
shaorma de laMihai Bravu
shaorma din Dristor
Killer Chicken
shaorma de linga Fonzi

Si daca mai recomndati altele in afara de aia de la Orizont, ca acolo stiu unde e, let it rip ....

Si BTW, daca chiar vreti shaoram cum am mincat la turci in partea asiatica a Istanbulului, trebuie sa incercati shaoram de la Apusului, va duc eu daca vreti. E din carne de oaie, deci beware, dar e dementiala.

Old 31-10-2002, 12:16   #118 (permalink)

Quote:
Originally posted by Alextz
La arab langa Domenii [10/10] - are shaorma originala si de care vrei.....pui,vita,organe,berbec + ca este 40k lei si este f mare pt banii astia.....are tot ce vrei....dar la 85 k au shaorma la farfurie...care este o minunatie....la banii astia esti mancat pt toata ziua.....este de 3 ori mai mare decat shaorma la lipie.....
Unde anume liga Domenii, ca daca e ma duc si azi ?

Old 31-10-2002, 12:17   #119 (permalink)
Junior Moderator

Ice Shark's Avatar

m-a mincat undeva sa citesc topicul si am inceput sa inghit in sec. Asa ca a trebuit sa... la Melisa alea mici sunt 35000 shi mari 60000 care is cat o paine. Un deliciu, mai ales sosul ala iute.....recomand cu placere.

Ice Shark is offline    Reply With Quote
Old 31-10-2002, 12:20   #120 (permalink)

Si unde e Melissa asta ca deja salivez pe tastatura ?

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Cum, cât, unde?

Thread Tools

Posting Rules