![]() |
| | #42 (permalink) | ||
|
Va recomand Strandul "Dambovita"; a fost renovat acum 2-3 ani, si din cate am auzit nu mai e porcaria de dinainte.
__________________ Lucrurile vechi dăunzează grav gunoaielor moderne (cu câteva excepţii ; ex: I.T. stuff, sist. de învăţămant din Ro., pedeapsa cu moartea)Ştefan Tel. 0721.240.479/0749.28.38.15 h 9.30-23.00 (fără BEEP-uri , S.M.S. da).Paul AnkaCumpăr televizor hibrid în stare de funcţionare | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
Eu cred ca s-a deschis moghioros. Aseara cand am trecut pe langa iesea unul la bustul gol dni strand rosul ca racul. Binenteles, nu putea tine tricoul pe el ca i se parea ca arata prea bine. Ma gandesc ca nu o fi nebun sa faca plaja daca nu e si apa. Dar nu bag mana in foc.
| ||
|
| | #54 (permalink) | ||
|
Nu cred că e Ştrandul Crângaşi, ci Ştrandul Dâmboviţa, care e pe Şos. Virtuţii, lângă Străvilarul Ciurel.
__________________ Lucrurile vechi dăunzează grav gunoaielor moderne (cu câteva excepţii ; ex: I.T. stuff, sist. de învăţămant din Ro., pedeapsa cu moartea)Ştefan Tel. 0721.240.479/0749.28.38.15 h 9.30-23.00 (fără BEEP-uri , S.M.S. da).Paul AnkaCumpăr televizor hibrid în stare de funcţionare | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
|
stiti cumva cat e intrarea la moghioros? e diferit in weekend decat in timpul sapt? auzisem niste cifre astronomice ![]() am fost aseara prin parcul ala(prima data) si am ramas impresionat de cum arata strandul(sezlonguri de plastic ca pe plaja, umbra, soare, apa curata...) daca a fost careva sau stie preturile as fi recunoscator pt un raspuns(vreau sa merg duminica dimineata)
__________________ All you have to decide is what to do with the time that is given to you... | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|