![]() |
| | #82 (permalink) | ||
|
pai in vacaresti am fost eu acum 2 ani si mirosea apa a varza... prefer titanu... este frumos, apa o schimba la 2 zile + ca nici nu platesc pe titan
__________________ Unii oameni iubesc atat de mult femeile lor incat, pentru a nu le uza, se folosesc de femeile altora. | |||
|
| | #83 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 |
help! stie cineva vreo piscina in aer liber sau un strand curat, fara colorati, in Buc, zona centrala sau spre nord? eventual si preturi? ce se mai aude cu fostele stranduri de pe lacul Floreasca? s-au privatizat? se poate intra?
| ||
|
| | #90 (permalink) | ||
|
La Ciurel au inlocuit acu 2-3 ani fundul bazinelor si au facut nocturna si terenurile de fotbal. In rest e cam la fel. Insa fata de altii probabil ca astia au investit cel mai mult.
__________________ I go down with the ship, that's what I do. I'm not even the captain, I'm going down with the ship. That's how I want you to think about me – a guy who keeps the captain company. | |||
|
| | #97 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Vand SE W710 | |||
|
| | #98 (permalink) | ||
|
minte! ma iau eu de el de cate ori il prind pe Titan. am fost duminica asta iar in Titan. m-am multumit doar cu plaja si dusuri. apa in bazine era verde verde! inca 2 zile si aparea si matasea broastei si ceva mormoloci. tiganaie cat cuprinde aka umflati cu lanturi pe gat si pirande jegoase.. ce plm or cauta astia la strand in mor.. lor ca deja sunt negri si oricum apa nu le prea place. am facut o plaja sanatoasa cu prietena mea , m-am racorit la dusuri si cam atat..
__________________ don't love and cry , just fuck and smile ! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|