![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 1999 Location: Bucuresti | Bilete de avion ieftine. Companii low cost.
Salut! Cum in ultima vreme se pot face rezervari si on-line si exista o groaza de site-uri si firme care distribuie bilete de avion va rog sa-mi recomandati un site (agentie) unde se pot gasi bilete cit mai ieftine... Pe mine m-ar interesa un zbor la Paris prin primavara, deocamdata am gasit cea mai ieftina varianta prin Malev 306 euroi cu toate taxele la o super-oferta a lor (prin www.bileteavion.ro) N-am investigat inca varianta Volare dar stiu ca exista. Are cineva alta idee? Dau o bere! | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Vezi la Tarom, ca exista lunea o cursa pe la pranz, mai ieftina. Cel putin asa era in noiembrie 2003.
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 1999 Location: Bucuresti |
E o idee cu Tarom-ul, lunea. O sa ma interesez, merci. Cu Volare e ca draku', 300 euroi per total si legatura la 20 minute... Si cica sunt low cost... Low cost my ass ![]() De Ryanair am auzit si eu, mai e si Easyjet parca, doar ca nu ajung in Romania, din pacate... | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
Nu zboara direct, cu orice companie in afara de Air France si Tarom se face cu escala. La Tarom am gasit cu 338 euroi final (325 e probabil fara taxe de aeroport, care mai sunt si alea 50 de gugustuci, deci 375 final) Haide bre, n-are nimeni ideea salvatoare? | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Nu, e pretul final*, cu taxe cu tot (vezi pe site-ul Tarom, la final ti-l da in lei, separat biletul, taxele precum si totalul, pe care l-am convertit inapoi in Euro, pentru comparatie). *E vorba de zborul code-share cu Air France, btw.. Salutari, Andrei Last edited by Amyd; 27-01-2004 at 18:20.. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Eu personal folosesc pentru legaturi cu Germania compania ceha CSA, la preturi decente. Faci o escala semnificativa in Praga, dar eu vad asta ca pe un avantaj, orasul e superb. E doar o recomandare, insa CSA poate fi o solutie foarte buna.
__________________ That man is not truly brave who is afraid either to seem or to be, when it suits him, a coward. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
E cumva metrou direct pina in oras la Praga? Cam cit faci pina in oras? Am auzit ca ar fi mai ieftini (comparabili cu Malev) dar cum ziceai si tu, legaturile sint la ore buna distanta. Si din pacate n-am vazut la ei preturile pe internet... Amyd, intr-devar pentru plecare si sosire intr-o zi de luni iese 325 euroi final, altfel e 350. | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
Balaure, ca de obicei glumele tale sunt dintre cele mai fine si apreciate, iti multumesc ca te-ai obosit sa citesti pe aici, pentru vizita si in general, pentru ca existi, dragul meu. Daca ai urmarit un cunoscut serial in care un tata mai autoritar uita sa deschida usa atunci cind poftea afara anumiti musafiri, atunci stii ce ai de facut, on your way out. Merci.
| ||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Cu CSA ai legaturi la 2 ore (sau 3 ore, la intoarcere), pe ruta Bucuresti-Praga-Paris(CDG), dar nu cred ca iti iese mai ieftin de 350 de Euro. AFAIK nu exista metrou direct pana la aeroport, parca era un autobuz care lega o statie de metrou de terminalele la aeroport. Oricum, un sfat: nu te baza doar pe ce gasesti online. Daca mergi la agentiile de voiaj cu pile la liniile aeriene (Marshall&co), vei obtine niste preturi mai bune. Salutari, Andrei | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
Nu merci. Asa era varianta autocar, cred ca mai ieftina decit trenul. Dar e important sa nu pierd 4-5 zile doar pe drum. Asa mergeam cu masina, doar ca sint scumpe parcarile pe acolo, plus autostrazile la gay astia de francezi. De benzina nu mai zic nimic... plus cartea verde care e o timpenie specific romaneasca si care e minim vreo 40 de para. Daca stai bine sa te gindesti cite probleme si timp scutesti, avionul e chiar eftin. | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
sradu, in Praga iti pot descrie exact situatia, deoarece fac drumul cam de 4 ori pe an (2 dus 2 intors). Eu am cam 6 ore intre avioane, pe ruta Bucuresti-Praga-Hamburg, si asta iarna am platit 299 Euro. Insa era in perioada de sarbatori, altfel e ceva mai ieftin. Oricum, e doar cu 50 euro mai scump decat autocarul Eurolines/Atlassib, si mai ales iarna, consider ca merita. In Praga ai asa: Odata ce iesi din aeroport, iei autobuzul 119 pana la statia Dejvicka (dureaza cam 25-30 min), dupa care metroul A pana la statia Mustek (5 min). Si practic te afli in centrul centrului, la 5-6 minute de mers pe jos de centrul istoric si muzee, precum si pe o strada de unde poti lua un tur de oras sau ceva similar. Iti recomand cu caldura aceasta solutie, in special daca nu ai mai fost la Praga, pentru ca realmente te alegi cu ceva. Ideal, la ducere poti face turul de oras si la intoarcerea de la Paris poti vizita pe jos ce te-a interesat din tur. Revenind mai on-topic, du-te la CSA (in spate la Intercontinental, 30 m din Magheru pe Str. Batistei) si vorbeste cu alea de acolo, te vor lamuri exact asupra pretului si combinatiilor. PS: nu stiu exact care este pretul din Romania, dar din Germania in Romania, trenul este mai scump decat CSA-ul, dus-intors. Un tren decent, asa se poate merge si cu regionalul pana la granita si luat Internationalul abia de acolo, dar faci cateva zile...
__________________ That man is not truly brave who is afraid either to seem or to be, when it suits him, a coward. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
Deci cam intr-o ora de la coborirea din avion sunt in centru... merci frumos de informatii! Am mai fost la Praga o data, e tare fain. Dar sint cam smecheri cehii, cam ca romanii... uita sa dea restul, la casele deschimb poti lua teapa usor daca nu esti atent, etc... | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Nu mi s-a parut, din contra, gasesc ca sunt foarte corecti, mai ales de cand au puzderie de turisti in oras si de cand foarte multi americani traiesc acolo (multe firme si-ua decshis biroul ptr Europa centrala si de est acolo, este realmente plin de americani). Un exemplu de diferenta, prima data cand am fost mi-am luat bilet de o zi intreaga pe toate mijloacele de transport, dar nu l-am si compostat (credeam ca apare cu data pe el) si m-au prins controlorii. Nu numai ca au fost foarte politicosi, dar m-au si ajutat si mi-au explicat in engleza cum se composteaza si unde. Daca eram strain in Romania ma jecmaneau cum puteau, cereau spaga, ma santajau ca ma duc la sectie, ca sa imi forteze mana sa platesc cat nu face...
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |