Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Cum, cât, unde?

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 28-01-2004, 18:53   #21 (permalink)
Registered User

Da, stii totul se raporteaza la experientele personale. Mie ungurii mi-au parut mai corecti ca cehii. Ce sa-ti mai zic cind la iesire ne-au luat vamesii ca de ce n-avem vigneta de autostrada si au negociat in cel mai pur stil romanesc spaga... Nu ca ar fi scris pe undeva ca e nevoie de vigneta sau ca sa-r fi vindut vignete la benzinarii... unde aveau vigneta de Slovacia dar nu de Cehia. Nici macar la granita nu era panou d-ala unde sa-ti explice ca pt. autostrada aia e nevoie de vignete... Asta e... n-ai basca, dai banu!
Asa ca aviz amatorilor: in Cehia si Slovacia aveti nevoie de vignete pentru autostrada. Si in Ungaria pentru 2 din autostrazi.
Hai ca-mi place, topicul asta ia amploare, se transforma in Europa tips'n tricks!
Oricum, berea e excelenta la cehi. Ca si sunca! Iar cunoscatorii ar trebui sa incerce un absint.

sradu is offline    Reply With Quote
Old 28-01-2004, 19:05   #22 (permalink)
Registered User

Harald Hårfager's Avatar

Ah, da, daca esti cu masina e jale la slovaci, iar cehii sunt groaznic de obtuzi, din cea am remarcat. Eu vorbeam de cehi ca oameni, nu de autoritati in sine, acolo mai au destule probleme. Cu masina, intr-adevar, Cehia e o experienta mai putin placuta, ungurii le sunt superiori la acest capitol. Atat ca atitudine cat si ca infrastructura.

Harald Hårfager is offline    Reply With Quote
Old 28-01-2004, 22:32   #23 (permalink)
AxA
Registered User

AxA's Avatar

What about hitchhiking?

Pros and cons of hitchhiking. Roger Waters.

AxA is offline    Reply With Quote
Old 29-01-2004, 09:26   #24 (permalink)
Registered User

Harald Hårfager's Avatar

In Romania cred ca e foarte vesel hitchhiking-ul. Te vor lua toti indivizii car merg intre cate 3-4 comune, cu putin noroc in 3-4 zile esti la Arad.

Harald Hårfager is offline    Reply With Quote
Old 29-01-2004, 10:21   #25 (permalink)
balaurul
Guest

dragul meu sradu, ma intreb cum de iti dai cu presupusul pe la filme, cand cultura ta cinematografica pare a se rezuma la "Dumb and dumber", "two stupid dogs", "Familia Bundy" samd. imi aduci aminte de negrul ala galagios din "Al cincilea element", ma intreb de ce?

Reply With Quote
Old 29-01-2004, 10:49   #26 (permalink)
Registered User

Mishu05's Avatar

Quote:
Originally Posted by Harald Hårfager
In Romania cred ca e foarte vesel hitchhiking-ul. Te vor lua toti indivizii car merg intre cate 3-4 comune, cu putin noroc in 3-4 zile esti la Arad.
Wrong Harald. In maxim 1 zi poti sa ajungi..daca ai degetul cel mare "facut" pentru asa ceva
Serios acum am venit de la Brasov la Bucuresti de vreo 4 ori in vara trecuta cu masini de ocazie gratis si am gasit masina in maxim jumatate de ora. Eram cu prietena. Eu cu rucsac mare ea fara..si ea facea semn.. .
Eh..summer time..

Vand miere naturala produsa de albinele mele:
http://forum.computergames.ro/45-div...-naturala.html
Livrare gratuita in Bucuresti.

Mishu05 is offline    Reply With Quote
Old 29-01-2004, 11:48   #27 (permalink)
Registered User

www.bileteavion.ro

Quote:
Originally Posted by sradu
Salut!
Cum in ultima vreme se pot face rezervari si on-line si exista o groaza de site-uri si firme care distribuie bilete de avion va rog sa-mi recomandati un site (agentie) unde se pot gasi bilete cit mai ieftine... Pe mine m-ar interesa un zbor la Paris prin primavara, deocamdata am gasit cea mai ieftina varianta prin Malev 306 euroi cu toate taxele la o super-oferta a lor (prin www.bileteavion.ro)
N-am investigat inca varianta Volare dar stiu ca exista. Are cineva alta idee? Dau o bere!

Daca vrei sa gasesti o oferta buna la bileteavion.ro te sfatuiesc sa faci rezervare cat mai repede. Ofertele sunt valabile pe o anumita perioada si numai in limita locurilor libere.
intra pe www.bileteavion.ro si fa o rezervare , daca nu se gaseste loc la Malev se va cauta o alta companie.

Rezervarea nu costa nimic asa ca te astept.

bileteavion.ro is offline    Reply With Quote
Old 29-01-2004, 15:04   #28 (permalink)
Where is my master?

Ronin's Avatar

Austrian are oferta speciala 279 euroi pt. Paris, vezi ca aia pe bilte avion punct RO au preturi enorm de mari, am un amic care pleaca Montreal pe 22 Martie cu KLM si a luat bilet cu 345 euroi, la astia pe site acelasi zbor cu aceiasi companie e 500, jaf la drumul mare nu gluma.

Ronin is offline    Reply With Quote
Old 29-01-2004, 15:16   #29 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Ronin
Austrian are oferta speciala 279 euroi pt. Paris, vezi ca aia pe bilte avion punct RO au preturi enorm de mari, am un amic care pleaca Montreal pe 22 Martie cu KLM si a luat bilet cu 345 euroi, la astia pe site acelasi zbor cu aceiasi companie e 500, jaf la drumul mare nu gluma.
Pretul unui bilet la Paris este de 230 Euro fiind oferta speciala pentru Malev.
Site-ul nu are preturi enorme pentru ca nu avem interes . incerca m sa avem cele mai bune preturi .

Old 29-01-2004, 17:08   #30 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by bileteavion.ro
Daca vrei sa gasesti o oferta buna la bileteavion.ro te sfatuiesc sa faci rezervare cat mai repede. Ofertele sunt valabile pe o anumita perioada si numai in limita locurilor libere.
intra pe www.bileteavion.ro si fa o rezervare , daca nu se gaseste loc la Malev se va cauta o alta companie.

Rezervarea nu costa nimic asa ca te astept.
Nu inteleg o chestie. Hai sa zicem ca vreau cu Malev-ul ala la superoferta 306 euro pret final si fac rezervare. Cum adica daca se gaseste loc la Malev???!!!
Adica oferta aia e doar asa, de atras clientii ?! De ce macar nu avertizati clientii daca sunt deja epuizate biletele? (daca asa e cazul)
Eu credeam ca e vorba de o oferta serioasa si daca ma decid asupra unui produs, si fac rezervarea, ma astept sa platesc pe acel produs exact cit scrie. Nu sa fac rezervare la Malev astazi si sa imi spui dupa aceea ca singurul bilet disponibil pentru tine e la Snob Airlines cu 899 lire sterline + taxe de aeroport + taxe pe prostie + ble-bla-uri, cu tot cu reduceri vine... stai sa calculez, only for you, my friend 550 euro...

Ma rog, hai sa las glumele, sincer nu ma grabesc sa fac rezervarea pentru ca inca caut o oferta mai buna, mai exact Tarom sau AirFrance (cursa directa, taxe de aeroport mici, fara stat prin sali de asteptare) la un pret comparabil (sau de ce nu, mai bun) cu Malev-ul. Nu cred ca voi folosi agentia voastra pentru ca nu-mi suride nesiguranta de a contracta ceva si de a primi altceva, oricum oferta cu Malev-ul nu ma atrage, pentru ca trebuie stat prin Budapesta vreo 4 ore la dus, 4 la intors si deja m-am saturat de aeroportul ala

Ca o sugestie, ati putea afisa si orarul curselor, asa cum se face pe toate site-urile serioase. Ori cind dai click pe rezerva loc esti intrebat de datele personale, nu scrie nimic de orar. E foarte posibil sa ai o cursa dimineata si una seara... Eu zic ca e o scapare importanta.

Si in final, o intrebare: cam toate ofertele zic ca perioada de calatorie e pina la 31.03.2004. Daca eu imi incep calatoria (plec spre Paris) inainte de 31.03 si o termin in aprilie, cum e? Intru in acea oferta or ba?

Si voi de ce nu pomeniti nimic de acea oferta a Taromului pentru zilele de luni? De ce nu scrie nimic de asta?

Old 04-02-2004, 14:30   #31 (permalink)
Administrator

Andrei [CG]'s Avatar

Am facut si eu o rezervare prin ei, sa vedem ce iese.

Andrei [CG] is offline    Reply With Quote
Old 09-09-2004, 14:22   #32 (permalink)
Registered User

Intre timp a mai curs apa pe Dimbovita si a aparut www.airtickets.ro cu search engine, afisarea tuturor detaliilor si conditilor biletului selectat, orar, taxe de aeroport, etc. Totul profesionist si cit se poate de serios. DAR...
Pentru ca exista si un DAR!!
OK, ai cautat si ai gasit un bilet, ai citit pretul, orarul, conditiile de tarifare si tot restul. Esti de acord sa cumperi produsul, drept pentru care faci rezervarea si te pregatesti cu banu'.
Un om normal ar face rezervarea online si ar astepta sa fie contactat pentru confirmare (primitivitatea sistemelor de plata online de la noi nu permit sa faci direct tranzactia...desi...) Doar d-asta si-a ales sa ia bilet de pe net, pentru rapiditatea si comoditatea procedurii, nu sa stai in telefoane cu tot felul de domnisoare de la tot felul de agentii si sa auzi de fiecare data tastele cum se apasa si sa astepti de fiecare data acel invariabil raspuns...
Un om paranoic se gindeste ca poate nu-i totul asa cum pare, mai ales ca in Romania mereu exista o chichita, asa ca in loc sa trimita mailul cu rezervarea si sa-si vada linistit de treaba, pune mina pe telefon si suna la airtickets.
I se spune ca sa faca linistit rezervarea ca va primi email. Insista sa o faca telefonic, i se spune ca va primi email... Cum omul e patit si stie ca preturile cresc mai sus decit poate zbura avionul in zilele premergatoare calatoriei insista iarasi sa aiba ceva concret. In fine i se raspunde ca pretul afisat acolo nu mai corespunde, fiind vechi de citeva zile!
Ciudat, pentru ca ieri era mai mic cu 5 euro, deci nu are cum sa fie mai vechi de ieri, raspunde paranoicul nostru.
Si uite asa afla ca daca facea rezervare platea cu vreo 50 de euro mai mult peste pretul pietei din acel moment Si pina primea mailul cu confirmarea si pretul real chiar ca nu mai avea alta solutie, pentru ca preturile rezervarilor depind de ziua (uneori chiar ora la care au fost facute). Fiecare zi de intirziere poate insemna citeva zeci de euro in plus.
Este INCREDIBIL cum se da teapa in tara asta!!! Ar fi trebuit sa anunt OPC-ul, dar la ce folos, probabil ca au undeva un asterisc intr-un fund de pagina unde scrie ca preturile sunt orientative.
Am sunat la prima agentie si mi-am rezervat bilet, la un pret cu 3 euro peste ce era afisat pe www.airtickets.ro Pentru 3 euro era sa ma tepuiesc first class!
In lumea normala (aia care incepe de la Arad, spre vest) se fac rezervari direct de pe net, la preturi excelente, tocmai ca firma este scutita sa mai emita bilete, pentru ca se foloseste biletul electronic, etc.
La noi o firma care ar putea sa faca un bussiness sanatos si frumos din activitatea de ticketing da tepe. Probabil ca scot bani frumusei din asta, in definitiv una e 60 de euro la bilet, alta 10.
Din felul profesionist cu care domnisoara a incercat sa ma duca cu presul spre varianta email deduc ca este o strategie a firmei de a amana momentul in care clientului i se dezvaluie pretul real. Si atunci acesta nu mai are ce face si e constrins sa plateasca suma repsectiva, blestemind in gind. Pentru ca are nevoie de bilet. Probabil ca multi clienti habar n-au ca rezervarea poate fi anulata, in caz ca gasesc o alta oferta, mai buna. Odata facuta, e buna facuta.
Pe aceasta nestiinta si pe faptul ca romanul este tolerant si ca oricum pleaca si pina se intoarce uita si-i mai trece gustul amar, se cladeste inca o afacere de succes Made in Romania... Bleah!

Last edited by sradu; 09-09-2004 at 15:10..

Old 09-09-2004, 15:13   #33 (permalink)
Registered User

Am editat postul de mai sus, facusem o grava eroare si anume confundasem www.bileteavion.ro cu www.airtickets.ro
E vorba de 2 site-uri diferite, eu cu airtickets am avut problema de acum. Pe www.bileteavion.ro n-am mai intrat de vreo 8 luni.

Old 09-09-2004, 16:30   #34 (permalink)
Banned

Schatten's Avatar

sradu daca aflii care e cea mai ieftina varianta posetaza si tu pretul aici si firma pt ca ma intereseaza pt Paris. Si mai posteaza pretul la o calatorie cu escala in Praga cu CSA, e de asemenea interesant de stiut!

Schatten is offline    Reply With Quote
Old 09-09-2004, 16:42   #35 (permalink)
Banned

Schatten's Avatar

Loool, intru eu acum pe http://www.airtickets.ro/rezervari_bilete_de_avion.htm si cand ma uit, care credeti ca sunt primele randuri scrise pe pagina...cu fonturi enorme si ingrosate?
Book cheap flights, cheap international flights, cheap flight UK, cheap flight on web site, cheap flight ticket. Cheap air flight, airline flight available. Find cheap flight to Europe, cheap flight to Canada, cheap flight to London, cheap flight to Las Vegas, cheap flight to Australia and cheap flight from UK, cheap flight from US. Take cheap last minute flight, cheap flight to Spain, cheap flight to New York, cheap European flight, cheap flight to Greece. Find cheap European flight, cheap flight to Hawaii, cheap Vegas...etc

Deci asemenea pagina de servicii n-am mai vazut. Se cunoaste de la 1000 de km ca-i teapa si ca vei ramane cu buza umflata. Arata ca un site pr0n plin cu trojeni Ma duc sa ma spal pe fatza sa-mi revin!

Schatten is offline    Reply With Quote
Old 09-09-2004, 17:02   #36 (permalink)
Registered User

La Paris e cursa directa la 350 euro (aprox). 299 + taxele de aeroport. Mai sunt si cu escala dar pretul final tot pe acolo ajunge, biletul e mai ieftin dar sunt taxele de aeroport mai mari (datorita escalei)
Daca ai sub 26 de ani poti prinde un bilet poate chiar si mai ieftin. Incerca la agentia Student Travel (cauta pe google contactele, ca nu le mai stiu)

Old 09-09-2004, 17:25   #37 (permalink)
Registered User

Zbor direct, cu Tarom
pretul biletului: 299 + taxe = 349 Euro - plecare in primele 4 zile ale saptamanii
pretul biletului: 329 + taxe = 379 Euro - plecare in ultimele 3 zile ale saptamanii
(si redus, pentru tineri, 270 + taxe = 320 Euro)

La AirFrance,
pretul biletului: 299 + taxe = 361 Euro (sau 337 euro daca are pana in 25 ani)

Old 09-09-2004, 17:37   #38 (permalink)
God of LEDs

NUKE[D]'s Avatar

Recomand "Super Specials " de la Tarom . Din pacate sunt platibile doar prin card pe internet .

In primavara am zburat pana la Frankfurt si inapoi cu 200 eu .

LED website online !

NUKE[D] is offline    Reply With Quote
Old 12-09-2004, 14:55   #39 (permalink)
Registered User

Oare ce ar fi mai convenabil..masina ..trenul ..autocarul ...avionul ..pt un drum in italia?

mia_cj is offline    Reply With Quote
Old 30-06-2006, 10:42   #40 (permalink)
Junior Moderator

Monstru's Avatar

Question Zboruri low cost

In afara de compania SkyEurope mai activeaza pe piata romaneasca si alte companii pe sectorul low cost?
ma intereseaza drum catre Slovacia sau cehia
multumesc

Monstru is offline    Send Message via Google Talk to Monstru Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Cum, cât, unde?

Thread Tools

Posting Rules