Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Cum, cât, unde?

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 20-10-2009, 00:07   #441 (permalink)
Registered User

Bogdan_P's Avatar

Quote:
Originally Posted by poiu View Post
păi atunci mergi cu taromul. e clar. cu firmele astea e ca atunci când îți cumperi ceva. mergi în mai multe magazine, vezi oferta, calitatea și prețul, procesezi și tu un pic informațiile și iei ce-ți convine. și clar că-n decembrie știu și ei că lumea umblă și mai umflă prețurile, sau biletele în ofertă au fost deja cumpărate.
Nu, ideea este ca mi s-a zis clar ca ies mai ieftin cu Wizzair si nu m-am gadit ca diferenta intre Wizz si Tarom poate fi asa de mica, acum nu pot returna biletele, ma sacrific odata sa merg cu un "low"-cost chiar daca nu sunt optimist deloc in privinta tratamentului pe care o ofera firma asta. Intradevar, pe hartie totul pare frumos, ceva de genu 85-90 euro dar daca mai ai cumva pretentia sa ai si bagaj cu tine si asigurarea deja preturile duc spre Tarom toata ziua. Alta data nu mai fac greseala asta, Tarom FTW.

Bogdan_P is offline    Reply With Quote
Old 20-10-2009, 00:37   #442 (permalink)
Little Member

Kidu's Avatar

babele de stewardese la tarom abia mai au loc pe culoar

Kidu is offline    Send Message via Google Talk to Kidu Reply With Quote
Old 20-10-2009, 09:49   #443 (permalink)
Registered User

murfisor's Avatar

Daca ai de carat 30 de kg cu tine si vrei sa zbori de sarbatori s-ar putea sa fie mai bine cu taromul. Cauta bilete pentru februarie martie si ai sa gasesti la wizz cu 79 RON taxe incluse (fara bagaj de cala).

murfisor is offline    Reply With Quote
Old 20-10-2009, 10:02   #444 (permalink)
AxA
Registered User

AxA's Avatar

Quote:
Originally Posted by Bogdan_P View Post
Nu, ideea este ca mi s-a zis clar ca ies mai ieftin cu Wizzair si nu m-am gadit ca diferenta intre Wizz si Tarom poate fi asa de mica, acum nu pot returna biletele, ma sacrific odata sa merg cu un "low"-cost chiar daca nu sunt optimist deloc in privinta tratamentului pe care o ofera firma asta. Intradevar, pe hartie totul pare frumos, ceva de genu 85-90 euro dar daca mai ai cumva pretentia sa ai si bagaj cu tine si asigurarea deja preturile duc spre Tarom toata ziua. Alta data nu mai fac greseala asta, Tarom FTW.
Eu am returnat bilete la wizzair si am primit banii inapoi. In alta ordine de idei, daca iei bilete peste 6 luni, sunt cu mult mai ieftinela wizzair decat la tarom... Daca vrei sa zbori in 3 zile, o sa fie scump oriunde, asta e politica liniilor aeriene, universal valabila... Exceptii la lastminute.com, dar asta nu e in 3 zile, ci in 3 ore

AxA is online now    Reply With Quote
Old 20-10-2009, 10:16   #445 (permalink)
Registered User

murfisor's Avatar

Axa nu trebuie 6 luni, 2-3 luni inainte de zbor ajung ca sa gasesti bilete foarte ieftine. Doar de sarbatori trebuie rezervate imediat ce apar la vanzare.

Old 20-10-2009, 13:03   #446 (permalink)
Cat Woman

Didu's Avatar

Quote:
Originally Posted by Lord Raptor View Post
Intrebarea se refera la ce anume?
Sa fie roz? Sa ai fundite pe geamantan?

Citeste ce e scris pe biletele pe care le-ai printat si o sa ai toate informatiile de care ai nevoie.

Come on, Didule! You can do better!
n'am biletele:P le'am comandat si am doar codurile:P

Didu is offline    Reply With Quote
Old 20-10-2009, 14:01   #447 (permalink)
Registered User

Bogdan_P's Avatar

Quote:
Originally Posted by AxA View Post
Eu am returnat bilete la wizzair si am primit banii inapoi. In alta ordine de idei, daca iei bilete peste 6 luni, sunt cu mult mai ieftinela wizzair decat la tarom... Daca vrei sa zbori in 3 zile, o sa fie scump oriunde, asta e politica liniilor aeriene, universal valabila... Exceptii la lastminute.com, dar asta nu e in 3 zile, ci in 3 ore
Nu era nici dupa 6 luni si nici dupa 3 zile, am comandat biletele online cu 2 luni inainte de zbor si spun ca nu accepta returnare.

Bogdan_P is offline    Reply With Quote
Old 20-10-2009, 15:15   #448 (permalink)
Registered User

Stie cineva ce este de capul easyjet.com?
M-ar interesa Bucuresti - Milano.

WarlockII is offline    Reply With Quote
Old 20-10-2009, 17:19   #449 (permalink)
CBLT

Cobalt's Avatar

e ok , am zburat cu ei . nu am avut probleme.

Cobalt is online now    Reply With Quote
Old 21-10-2009, 11:43   #450 (permalink)
-Jedi Master-

xgeox's Avatar

Quote:
Originally Posted by WarlockII View Post
Stie cineva ce este de capul easyjet.com?
M-ar interesa Bucuresti - Milano.
Zbor cu Easyjet o data pe luna Bucuresti-Madrid cam de un an de zile fara absolut nici o problema.Daca te interesezi un pic pe net ai sa vezi ce scrie de ei,au chiar si vapoare de croaziera low cost si insusi patronul companiei zboara cu avioanele companiei.
Tricouri Zara,Bershka,H&M,Pull-Bear,Fishbone,Smog,Springfield,etc..100% originale,50ron orice modelhttp://forum.computergames.ro/115-in...ice-model.html Camasi Zara,H&M,Smog,Springfield,etc..100%originale,80ron orice modelhttp://forum.computergames.ro/115-in...ale-100-a.html

xgeox is online now    Reply With Quote
Old 31-10-2009, 13:34   #451 (permalink)
Registered User

o sa incerc sa fiu cat mai scurt desi am o groaza de nelamuriri:

doresc sa merg in Sheffield , UK undeva pe 3-4 aprilie 2010 si sa ma intorc pe 11-12. Ca solutii am gasit la Wizzair pana in Londra de unde voi lua un tren / autocar.

Mai stiti si alte alternative care sa fie mai avantajoase ?
Ce ma sfatuiti ? Sa iau de pe-acum bilet sau cu 2 - 3 luni inainte ?

Deceiving is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2009, 10:47   #452 (permalink)
Lyra Silvertongue

Scarlett's twin's Avatar

La ce companie pot gasi un charter convenabil pentru Cairo, in ianuarie?

Scarlett's twin is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 00:11   #453 (permalink)
mz
V-am prins, vrajitoarelor!

mz's Avatar

Nu exista asa ceva, poti prinde charter pana la Hurghada / Sharm el Sheikh, dar sigur nu si la Cairo.

mz is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 00:44   #454 (permalink)
Registered User

o mica mana de ajutor ? =/

Deceiving is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 11:39   #455 (permalink)
Registered User

murfisor's Avatar

La cairo zboara germanwings. Pentru Ianuarie nu cred ca o sa gasesti o combinatie de zboruri ieftina cu ei dar poti sa incerci.

Old 05-11-2009, 11:48   #456 (permalink)
Lyra Silvertongue

Scarlett's twin's Avatar

Da, german wings tot scumpi sunt. Biletul cu taromul pana la cairo este 350 de euro in ianuarie. Ar fi o idee sa merg pana la Hurghada si apoi cu trenul la Cairo sau vreun bus.
Ca sa o iau asa, stiti vreun charter pana undeva in Egipt?

Scarlett's twin is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 11:56   #457 (permalink)
Registered User

Freelancer's Avatar

Nu chiar low cost , dar care ar fi mai bun din punct de vedere confort/siguranta intre KLM / LUFTHANSA / BRITISH / ALLITALIA pentru destinatie Canada ?

Freelancer is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 12:15   #458 (permalink)
Registered User

murfisor's Avatar

Freelancer-> Toate sunt la fel. Pentru confort ori te duci la business ori iti rezervi locurile de iesire de urgenta. Pentru un zbor anume poti sa te uiti aici pentru scaune Airline Seating Charts - Best Airplane Seats - SeatGuru

Old 05-11-2009, 12:48   #459 (permalink)
Snowboard Dude

BlackLord's Avatar

KLM sunt figuranti la bagaj, Allitalia nu mi-au placut niciodata cand am fost nevoit sa merg cu ei.... am si prins niste MD80'uri si niste avionase mai mici peste Alpi de am dat cu capu de plafon... cu British nu am zburat iar de Lufthansa numai de bine. O singura data nu mi-a placut cu Lufthansa si asta pentru ca erau numai taranoi in avion care se credeau in autobuzul de Dalga Vale... ceva excursie organizata... niste primate! +Bonus mi-a mierlait un bebelus in cap tot drumul.

BlackLord is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 13:03   #460 (permalink)
Registered User

murfisor's Avatar

Toti pierd bagajele.
Alitalia mi-a pierdut bagajul de 5 ori pana acum, KLM de 2 ori, BA o singura data, cu lufthansa n-am zburat mai mult de 10 ori asa ca n-am avut incidene cu ei.. In caz de probleme (intarzieri, zbor anulat, bagaj pierdut) cei mai profesionisti sunt cei de la KLM si cei mai rai sunt cei de la Alitalia. Acum depinde foarte mult daca discuti direct cu ei sau au subcontractat servicile altor companii locale de pe aeroportul respectiv.
Cu toate ca depinde mult de avionul folosit pe cursa respectiva cel mai probabil ca Lufthansa o sa aiba scaune de piele si AF/KLM o sa aiba scaunele un pic mai inghesuite fata de BA sau Lufthansa.

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Cum, cât, unde?

Thread Tools

Posting Rules