![]() |
| | #441 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #444 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Invingem impreuna. - Geoantonescu | |||
|
| | #447 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #450 (permalink) | ||
| Zbor cu Easyjet o data pe luna Bucuresti-Madrid cam de un an de zile fara absolut nici o problema.Daca te interesezi un pic pe net ai sa vezi ce scrie de ei,au chiar si vapoare de croaziera low cost si insusi patronul companiei zboara cu avioanele companiei.
__________________ Tricouri Zara,Bershka,H&M,Pull-Bear,Fishbone,Smog,Springfield,etc..100% originale,50ron orice modelhttp://forum.computergames.ro/115-in...ice-model.html Camasi Zara,H&M,Smog,Springfield,etc..100%originale,80ron orice modelhttp://forum.computergames.ro/115-in...ale-100-a.html | |||
|
| | #451 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2009 |
o sa incerc sa fiu cat mai scurt desi am o groaza de nelamuriri: doresc sa merg in Sheffield , UK undeva pe 3-4 aprilie 2010 si sa ma intorc pe 11-12. Ca solutii am gasit la Wizzair pana in Londra de unde voi lua un tren / autocar. Mai stiti si alte alternative care sa fie mai avantajoase ? Ce ma sfatuiti ? Sa iau de pe-acum bilet sau cu 2 - 3 luni inainte ?
__________________ All parts should go together without forcing. Therefore, if you can't get them together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer." -- IBM maintenance manual, 1975 | ||
|
| | #454 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2009 |
o mica mana de ajutor ? =/
__________________ All parts should go together without forcing. Therefore, if you can't get them together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer." -- IBM maintenance manual, 1975 | ||
|
| | #456 (permalink) | ||
|
Da, german wings tot scumpi sunt. Biletul cu taromul pana la cairo este 350 de euro in ianuarie. Ar fi o idee sa merg pana la Hurghada si apoi cu trenul la Cairo sau vreun bus. Ca sa o iau asa, stiti vreun charter pana undeva in Egipt?
__________________ And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years | |||
|
| | #458 (permalink) | ||
|
Freelancer-> Toate sunt la fel. Pentru confort ori te duci la business ori iti rezervi locurile de iesire de urgenta. Pentru un zbor anume poti sa te uiti aici pentru scaune Airline Seating Charts - Best Airplane Seats - SeatGuru | |||
|
| | #459 (permalink) | ||
|
KLM sunt figuranti la bagaj, Allitalia nu mi-au placut niciodata cand am fost nevoit sa merg cu ei.... am si prins niste MD80'uri si niste avionase mai mici peste Alpi de am dat cu capu de plafon... cu British nu am zburat iar de Lufthansa numai de bine. O singura data nu mi-a placut cu Lufthansa si asta pentru ca erau numai taranoi in avion care se credeau in autobuzul de Dalga Vale... ceva excursie organizata... niste primate! +Bonus mi-a mierlait un bebelus in cap tot drumul.
| |||
|
| | #460 (permalink) | ||
|
Toti pierd bagajele. Alitalia mi-a pierdut bagajul de 5 ori pana acum, KLM de 2 ori, BA o singura data, cu lufthansa n-am zburat mai mult de 10 ori asa ca n-am avut incidene cu ei.. In caz de probleme (intarzieri, zbor anulat, bagaj pierdut) cei mai profesionisti sunt cei de la KLM si cei mai rai sunt cei de la Alitalia. Acum depinde foarte mult daca discuti direct cu ei sau au subcontractat servicile altor companii locale de pe aeroportul respectiv. Cu toate ca depinde mult de avionul folosit pe cursa respectiva cel mai probabil ca Lufthansa o sa aiba scaune de piele si AF/KLM o sa aiba scaunele un pic mai inghesuite fata de BA sau Lufthansa. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |