Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Cum, cât, unde?

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 05-11-2009, 19:21   #461 (permalink)
Nick anterior: adynechita

sirAdrian's Avatar

Stiti ceva despre oferta celor de la Tarom? Parca au preturi de 9E in dec.

Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail.
Vand PowerBall 250Hz Pro SIGILAT | Cumpar card SD | Vand masca Scream cu cagula si pelerina de culoare neagra

sirAdrian is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2009, 13:53   #462 (permalink)
mz
V-am prins, vrajitoarelor!

mz's Avatar

Quote:
Originally Posted by Scarlett's twin View Post
Da, german wings tot scumpi sunt. Biletul cu taromul pana la cairo este 350 de euro in ianuarie. Ar fi o idee sa merg pana la Hurghada si apoi cu trenul la Cairo sau vreun bus.
Ca sa o iau asa, stiti vreun charter pana undeva in Egipt?
Ti-am mai zis deja, sunt chartere spre Hurghada si Sharm el Sheikh, vezi agentia Best Reisen. Insa tine cont ca distanta Hurghada-Cairo = 500 km si ca trenurile lor sunt cam nasoale

---------- Post added at 13:53 ---------- Previous post was at 13:51 ----------

Quote:
Originally Posted by sirAdrian View Post
Stiti ceva despre oferta celor de la Tarom? Parca au preturi de 9E in dec.
Maratonul de Iarnă TAROM: Faza III - ŞTIRI ŞI NOUTĂŢI - tarom.ro
Vezi ca sunt 9 euro + TAXE.

mz is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2009, 02:59   #463 (permalink)
AxA
Registered User

AxA's Avatar

Am aflat recent ca zboara si Aerlingus la Otopeni. Good news!

aerlingus.com, for the Cheapest Aer Lingus fares to and from Ireland, UK, Europe, USA and Dubai.

AxA is offline    Reply With Quote
Old 10-11-2009, 11:39   #464 (permalink)
Registered User

Freelancer's Avatar

Am un zbor spre canada cu escala la Paris ...deci OTP (TAROM) -> CDG (AIRFRANCE) -> YYZ , in franta imi muta si mie astia bagajul dintr-un avion in altul sau trebuie sa il iau sa il check-uiesc singurel la Air France ? Pana acuma am mers doar cu un singur operator , este prima data cand le combin ... am cam 1 ora jumate diferenta intre zboruri , ajung ?

Freelancer is offline    Reply With Quote
Old 10-11-2009, 11:58   #465 (permalink)
Registered User

murfisor's Avatar

Daca ai doua bilete diferite atunci o sa fie cam nasol sa rezolvi tot in 1/2h pana ti se inchide inregistrarea de la AF mai ales ca ai ceva de umblat intre terminale (2b->2f) (timpul mediu de la aterizare pana la recuperarea bagajului pe CDG este de 1/2h dar poate merge si pana la 1h).

Daca ai cumparat ambele bilete de la AF(Tarom) atunci Tarom(AF) este codesharing si teoretic ar trebui sa-ti inregistreze bagajul pana la destinatie.

L.E. daca ai doua bilete care nu au nimic in comun iti recomand sa te duci fara bagaj de cala si sa incerci sa te inregistrezi on-line la AF cu o zi inainte de plecare.

Last edited by murfisor; 10-11-2009 at 12:14..

murfisor is offline    Reply With Quote
Old 10-11-2009, 12:19   #466 (permalink)
Registered User

Freelancer's Avatar

Biletele au fost luat de la agentie online... nu stiu daca este unu sau doua , dar cofirmation code este acelasi si pentru Tarom si pentru Air France. Distanta intre 2b->2f se poate face pe jos sau trebuie sa iau autobuz ceva ?

Old 10-11-2009, 12:22   #467 (permalink)
Registered User

murfisor's Avatar

este un singur bilet electronic?
2b->2f se face pe jos, daca mergi sprinten si te orientezi repede 10 minute sunt suficiente.
mai nasol o sa fie cu controlul pasapoartelor unde poate fi o coada de cateva minute. Te va controla la iesirea din 2B
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	plangencdg.jpg
Views:	18
Size:	143.3 KB
ID:	548840  

Old 10-11-2009, 12:26   #468 (permalink)
Registered User

Freelancer's Avatar

sigur sigur , de pe expedia sunt luate , pe checkmytrip.com , cu confirmation code imi arata un singur intinerariu in care e inclus si zborul tarom si cel air france

Old 10-11-2009, 12:28   #469 (permalink)
Registered User

murfisor's Avatar

expedia poate sa-ti vanda si doua bilete diferite cu acelasi confirmation code, am vazut ca au combinatii ciudate (companii care nu au codesharing la avioane) cu timpi scurti de legatura..
Du-te pe www.airfrance.fr si verifica daca ai tot intinerarul. Daca nu-i suna la Tarom si verifica cu ei.
Vezi ca 'confirmation code' de la expedia nu are nimic de-a face cu numarul biletului electronic care este emis de compania de zbor (expedia ti l-a dat si pe asta).

Old 10-11-2009, 12:34   #470 (permalink)
Registered User

Freelancer's Avatar

Se pare ca pe airfrance.fr imi arata tot intinerarul inclusiv codul de Flying Blue , deci toate detaliile , inclusiv pot schimba locul la zborul de Tarom , sa inteleg ca este un zbor operat de AirFrance , si este doar avionul Tarom-ului ?

Old 10-11-2009, 12:41   #471 (permalink)
Registered User

murfisor's Avatar

Atunci poti sa stai linistit, chiar daca nu prinzi AF-ul te pune la urmatorul si bagajul iti ajunge direct la destinatie.
zborurile 06:00,15:20, 22:15 sunt AF, restul sunt tarom si au codesharing cu AF.

ca to ai zis de FB ca fapt divers Tarom se zbate sa intre in skyteam de 5 ani de zile.

Old 11-11-2009, 16:32   #472 (permalink)
AxA
Registered User

AxA's Avatar

Foarte vine sa te uiti pe harta inainte, indicatoarele din gari si aeroporturi in Franta sunt oribile, eu am ajuns sa ma invart in cerc cautand ceva intr-o gara, tinandu-ma dupa indicatoare...

Old 11-11-2009, 17:41   #473 (permalink)
Registered User

murfisor's Avatar

AxA te-au molipsit britanicii, CDG sta foarte bine la indicatoare...

Old 11-11-2009, 17:53   #474 (permalink)
Corps des Mines

Lord Raptor's Avatar

Nu, Axa are dreptate (evitand generalizarile stupide de gen "gari si aeroporturi din Franta")
CDG-ul e chiar derutant.
Prima data cand am ajuns pe acolo a fost un chin.

In schimb altele, gen Orly, sau cel din Lyon sunt faine.

Lord Raptor is offline    Reply With Quote
Old 12-11-2009, 03:18   #475 (permalink)
AxA
Registered User

AxA's Avatar

Ok, scuzati generalizarea (stupida). Dar am retinut usor dinsconfortul creat de ametirea indicatoarelor in cateva locuri. Nu spun ca lipseau, dar erau prost puse, si unele se contraziceau, pe altele nu le gaseai, sau le pierdeai pe drum...

Cam cum sunt puse in Romania unele indicatoare rutiere mult prea tarziu, sau pe partea opusa intersectiei in care tocmai intri, de nici nu le vezi sau nu poti sa le citesti daca nu ai traversat intersectia... Cu alte cuvinte mergi drept inainte si abia dupa ce ai iesit din intersectie apuci sa vezi ca trebuia sa o iei la stanga pentru orasul X...

Concret, imi aduc aminte ca am schimbat trenul in Gara de Nord in Paris, de la terminalul de Thaliss (venind din Belgia) catre Grande Ligne (TGV) spre sud... Am urmat indicatoarele pe un traseu intortocheat, dupa care povestind unora care locuiau acolo, ne-au spus ca nu trebuia sa ne luam dupa semne, ci sa mergem pe [si ne-a zis pe unde trebuia sa o luam, nu mai tin minte detalii, era in 2001] - gasiti aici o povestire scurta cu ziua respectiva: 2010 - Imagini si idei

Old 12-11-2009, 10:10   #476 (permalink)
Registered User

Freelancer's Avatar

Din ce am vazut pe net cica AirFrance ar avea pentru bagajul inclus doar o singura geanta de 23 kg per zbor internacontinental ...ceea ce mi se pare foarte nasol sa dau 50E in plus la dus 50E in plus la intors , adica exact diferenta pana la Lufthansa si inca ceva, incepe sa imi para rau ca nu am ramas la ei

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Cum, cât, unde?

Thread Tools

Posting Rules