![]() |
| | #461 (permalink) | ||
|
Stiti ceva despre oferta celor de la Tarom? Parca au preturi de 9E in dec.
__________________ Viteza si Adrenalina ! Aveti parte si de un concurs cu premii! ![]() Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand PowerBall 250Hz Pro SIGILAT | Cumpar card SD | Vand masca Scream cu cagula si pelerina de culoare neagra | |||
|
| | #462 (permalink) | ||
| Quote:
---------- Post added at 13:53 ---------- Previous post was at 13:51 ---------- Quote:
Vezi ca sunt 9 euro + TAXE. | |||
|
| | #463 (permalink) | ||
|
Am aflat recent ca zboara si Aerlingus la Otopeni. Good news! aerlingus.com, for the Cheapest Aer Lingus fares to and from Ireland, UK, Europe, USA and Dubai.
__________________ R Tape loading error, 0:1 | |||
|
| | #464 (permalink) | ||
|
Am un zbor spre canada cu escala la Paris ...deci OTP (TAROM) -> CDG (AIRFRANCE) -> YYZ , in franta imi muta si mie astia bagajul dintr-un avion in altul sau trebuie sa il iau sa il check-uiesc singurel la Air France ? Pana acuma am mers doar cu un singur operator , este prima data cand le combin ... am cam 1 ora jumate diferenta intre zboruri , ajung ? | |||
|
| | #465 (permalink) | ||
|
Daca ai doua bilete diferite atunci o sa fie cam nasol sa rezolvi tot in 1/2h pana ti se inchide inregistrarea de la AF mai ales ca ai ceva de umblat intre terminale (2b->2f) (timpul mediu de la aterizare pana la recuperarea bagajului pe CDG este de 1/2h dar poate merge si pana la 1h). Daca ai cumparat ambele bilete de la AF(Tarom) atunci Tarom(AF) este codesharing si teoretic ar trebui sa-ti inregistreze bagajul pana la destinatie. L.E. daca ai doua bilete care nu au nimic in comun iti recomand sa te duci fara bagaj de cala si sa incerci sa te inregistrezi on-line la AF cu o zi inainte de plecare. Last edited by murfisor; 10-11-2009 at 12:14.. | |||
|
| | #469 (permalink) | ||
|
expedia poate sa-ti vanda si doua bilete diferite cu acelasi confirmation code, am vazut ca au combinatii ciudate (companii care nu au codesharing la avioane) cu timpi scurti de legatura.. Du-te pe www.airfrance.fr si verifica daca ai tot intinerarul. Daca nu-i suna la Tarom si verifica cu ei. Vezi ca 'confirmation code' de la expedia nu are nimic de-a face cu numarul biletului electronic care este emis de compania de zbor (expedia ti l-a dat si pe asta). | |||
|
| | #471 (permalink) | ||
|
Atunci poti sa stai linistit, chiar daca nu prinzi AF-ul te pune la urmatorul si bagajul iti ajunge direct la destinatie. zborurile 06:00,15:20, 22:15 sunt AF, restul sunt tarom si au codesharing cu AF. ca to ai zis de FB ca fapt divers Tarom se zbate sa intre in skyteam de 5 ani de zile. | |||
|
| | #474 (permalink) | ||
|
Nu, Axa are dreptate (evitand generalizarile stupide de gen "gari si aeroporturi din Franta") CDG-ul e chiar derutant. Prima data cand am ajuns pe acolo a fost un chin. In schimb altele, gen Orly, sau cel din Lyon sunt faine.
__________________ With sufficient thrust, pigs fly just fine | |||
|
| | #475 (permalink) | ||
|
Ok, scuzati generalizarea (stupida). Dar am retinut usor dinsconfortul creat de ametirea indicatoarelor in cateva locuri. Nu spun ca lipseau, dar erau prost puse, si unele se contraziceau, pe altele nu le gaseai, sau le pierdeai pe drum... Cam cum sunt puse in Romania unele indicatoare rutiere mult prea tarziu, sau pe partea opusa intersectiei in care tocmai intri, de nici nu le vezi sau nu poti sa le citesti daca nu ai traversat intersectia... Cu alte cuvinte mergi drept inainte si abia dupa ce ai iesit din intersectie apuci sa vezi ca trebuia sa o iei la stanga pentru orasul X... Concret, imi aduc aminte ca am schimbat trenul in Gara de Nord in Paris, de la terminalul de Thaliss (venind din Belgia) catre Grande Ligne (TGV) spre sud... Am urmat indicatoarele pe un traseu intortocheat, dupa care povestind unora care locuiau acolo, ne-au spus ca nu trebuia sa ne luam dupa semne, ci sa mergem pe [si ne-a zis pe unde trebuia sa o luam, nu mai tin minte detalii, era in 2001] - gasiti aici o povestire scurta cu ziua respectiva: 2010 - Imagini si idei
__________________ R Tape loading error, 0:1 | |||
|
| | #476 (permalink) | ||
|
Din ce am vazut pe net cica AirFrance ar avea pentru bagajul inclus doar o singura geanta de 23 kg per zbor internacontinental ...ceea ce mi se pare foarte nasol sa dau 50E in plus la dus 50E in plus la intors , adica exact diferenta pana la Lufthansa si inca ceva, incepe sa imi para rau ca nu am ramas la ei | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |