![]() |
| | #42 (permalink) | ||
| http://www.attitudetravel.com/romania/lowcostairlines/ firmele low cost care deservesc Romania. Wizzair nu e trecuta fiindca incep de-abia la 15 iulie cu o cursa Tg. Mures - Budapesta, iar de la Buc o sa aiba plecari de-abia din 15 ianuarie 2007.
__________________ verre plein je te vide, verre vide je te plains | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
|
Wizz Air, dar nu cred ca are zboruri spre Slovacia. http://www.evz.ro/article.php?artid=263527 | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
|
Uita-te la http://www.blueair-web.com/ Au preturi mici, dar trebuie sa cumperi biletul cu ceva timp inainte...
__________________ Dau invitatii de lume buna pe Locărz. Doar pentru cunoscatori bazati cu multa ambitie! Pret bun, calitate garantata, nu va pica saitul niciodata. Pentru urgente sunati cu incredere la 0666 892 10 13. Oferta e doar pentru ambitiosi dinamici si plini de cunostinte. Exclus fraieri, care ati citit degeaba, de fraieri ce sunteti, adica. Gen. | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
|
Taromul are online in anumite conditii, oferte OK pt Bucuresti Frankfurt, la 220 de euro dus intors. Uita-te pe net la tarom la oferte speciale. Lufthansa mai aveau si ei cu plecare din Bucuresti anumite discounturi.
__________________ And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 1999 Location: Bucuresti |
Nu e lobby, e normal, se va deschide cerul o data cu aderarea la UE, e doar o chestiune de timp pana vor aparea in Romania operatorii low cost traditionali europeni. Sper ca nu va trece mult timp, pentru ca de abia astept sa iesim din jungla preturilor extravgante.
| ||
|
| | #51 (permalink) | ||
|
nici ryan air nu e asa bun cum credeti voi. mai ales ca au fost o groaza de scandaluri legate de faptul ca personalul de pe avion e obosit datorita orelor multe de zbor. ca nu e suficient de curat in avion s.a. de curind patronul ryan air a vrut sa cumpere airlingus cu ocazia privatizarii acesteia ceea ce ar fi dus la monopol.
__________________ "You can't live in fear!" | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
|
Cred ca vorbiti suplimentar. Un pilot nu are voie sa faca 2 zboruri consecutive iar la zborurile lungi se schimba pilotul la 4 sau 6 ore. E legislatie internationala, nu se obtine licenta de functionare daca nu se indeplinesc conditiile, se retrage daca se incalca legea. Hai sa nu vorbim degeaba. Pilotii de avioane nu sunt fosti camionagii angajati cu salariu buget ca piloti.
__________________ Nu poti forta un om sa te placa; nu esti bine venit, pleaca.. (Parazitii 2007) | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
|
Pana si camionagii au limitari impuse de lege pentru ore consecutive de lucru. SAI, cand folosesti expresia :"..am o prietena care..." suferi de o grava lipsa de credibilitate .Oricum, asta cu revizia este penala rau.
__________________ Nikon D700 | Nikkor 14-24mm f/2.8 | Nikkor 50mm f/1.8 | Micro-Nikkor 105mm f/2.8 VR | Nikkor 200mm f/2 VR | Nikon SB900 | Nikon SB600 Sigma 70-200mm f/2.8 II | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
|
nu vorbeam de pilot ci de ceilalti. de ex o stewardesa( stiu ca nu se mai zice asa ci cabin crew) a adormit in timpul zborului si a fost prinsa de un calator care a reclamat-o. ca securitatea nu e f buna pe avioanele astea si altele. nu ma refeream la caviar ca nici pe avioanele normale nu primesti caviar doar sa iti cumperi vreun bilet extrem de scump.nu am zburat niciodata cu ryanair si nici nu am sa zbor cu ei vreodata. mie una mi-ar place sa fie zboruri directe dublin bucuresti. urasc taromul ca a scos zborurile de irlanda.
__________________ "You can't live in fear!" | |||
|
| | #59 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 | daca te referi la securitatea zborului [aka avionului] sa shtii ca e la fel. au exact aceleasi tipuri de avioane [care au trecut de un CTC extrem de riguros] comparativ cu alte companii de trista amintire as aminti aici ca am stat in milano 3h ca sa repare "boing"ul taromului | ||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
Pentru cine nu stie, Ryan Air exista de prin '85 si pana acum nu a avut niciun accident. Doar pentru ca o companie opereaza zboruri "low cost" nu inseamna ca se face rabat la siguranta zborului. Din contra, mie deja mi se pare ca preturile lor sunt alea "normale", companiile nationale sunt in schimb nesimtite si pun adaos 500%. Dar sper ca in cativa ani competitia sa devina atat de acerba incat marile companii aviatice (de la Tarom pana la Lufthansa), sa-si revizuiasca politica de preturi.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |