![]() |
| | #61 (permalink) | ||
|
are perfecta dreptate Doctor Bonez ...adaosul la noi e de 200% min ...
__________________ " Psihiatrii zic ca una din patru persoane are o deficienta mintala. Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat, atunci...cel ticnit esti tu!." ID : Seven.ground | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 1999 Location: Bucuresti |
Legat de low-costuri singurele inconveniente majore sunt legate de faptul ca folosesc aeroporturi secundare care sunt mai greu accesbile (de regula nu exista metrou pana in oras, doar autobuze) si sunt mai prost organizate decat aeroporturile mari, deci stai mai mult la coada, trebuie sa ajungi mai devreme, riscul de a-ti pierde bagajele e mai mare. O alta chestie nashpa e ca nu-ti garaneteaza legaturile. Daca la destinatie aveai o alta conexiune, esti pe barba ta. L-ai pierdut, asta e! La cursele normale esti relocat la urmatoarea cursa spre destinatie. Restul sunt aburi. Ca a adormit stewardesa (da, si?) ca nu e safe zborul (nu a cazut nici unul, asa ca...), etc... Problema e ca Blue Air-ul practica niste tarife care numai de low-cost nu sunt. In Europa chiar zbori cu Ryanair sau Easyjet cu sub 100 euro dus-intors. Cu Blue Air-ul te costa cel putin 150 euro, daca nu au o super-promotie. Sigur, tot e cevafata de Tarom sau Air France, dar nu e chiar low-cost. Cat despre preturile practicate de Tarom, un singur comentariu: o companie care tine in conservare 2 aeronave Airbus si mai are 6 luni si va fi obligata sa le caseze ca fac 3 ani de stat pe bara nu are cum sa fie eficienta si sa ofere preturi corecte. Parerea mea! | ||
|
| | #68 (permalink) | ||
| Quote:
Nu ar mai trebui sa ne intereseze Tarom acum cu intrarea pe piata a companiilor low cost. Sunt mai tari decat Tarom si la preturi nu mai vorbesc. Flota ce sa mai zic, ma refer la wizzair de ex care are avioane noi - de pana in 3 ani si au in plan marirea flotei considerabil. Recunosc, pana acum nu am zburat cu low cost, dar as face-o cu cea mai mare placere. Cu blue-air nu, decat in lipsa de alta varianta.
__________________ Good things happen to those who wait ... | |||
|
| | #71 (permalink) | ||
|
[offtopic=Lectie de gramatica] Dragon Warrior, te inteleg, vrei sa-ti arati superioritatea, (caci de ce altfel ai fi post-at aici offtopic in loc sa-mi dai PM?) dar iti sugerez sa te limitezi la domenii in care te pricepi, daca nici macar nu poti face diferenta intre o propozitie si o fraza. Recunosc ca sunt vinovat de topica incalcita a frazei, mea culpa, am scris in graba. Insa fraza este totusi corecta sintactic si ortografic. Are 3 propozitii: Blue Air 1/ si eu am auzit ca 2/ ar avea oarecare "issues", 1/ dar probabil sunt doar zvonuri. 3/ Subiectele sunt: 1. Blue Air 2. eu 3. issues (subinteles) For all you anal Webster wannabes out there, here's the Pruteanu-friendly version of the now-famous complex sentence: Si eu am auzit 1/ ca Blue Air ar avea oarece probleme, 2/ dar acestea sunt, probabil, doar zvonuri. 3/ Hepi? [/offtopic]
__________________ Who is John Galt? | |||
|
| | #77 (permalink) | ||
|
Eu voi merge cu Wizzair-ul in 18....nu am platit cu cardul online, am sunat la numarul pentru Romania, mi s-a dat un cod de rezervare, iar a doua zi am platit costul biletului intr-un cont OTP. Biletul mi s-a trimis pe mail dupa 5 zile. Dau detalii dupa ce ma intorc.
__________________ Caminante, no hay camino. Se hace el camino al andar. | |||
|
| | #79 (permalink) | ||
|
De pe bashina de Linux de la servici nu mi se mai incarca pagina cu pretul.....dar de acasa imi dadea zbor pana la Dortmund dus intors 140 RON (OMFG) in martie...iar cu Blue Air pana la Koln e 6 bulioane (Koln si Dortmund sunt cam aceasi mancare de peste ..mai ales fata de Dusseldorf unde tre sa aung oricum ca sa iau trenul pana la Amsterdam). Deci ...sounds pretty good ...o sa sun si io cam in juma de ora sa ma conving ca nu mai sunt ceva taxe ascunse ca sa umfle beletu
__________________ Respect to the men in the ice cream van! | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 Location: Bucuresti |
cum ma doar 1 mil jumate... dus-intors... nu se poate | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |