Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Cum, cât, unde?

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 01-11-2006, 19:33   #61 (permalink)
Nick anterior: Jamaikaa

Flower's Avatar

are perfecta dreptate Doctor Bonez ...adaosul la noi e de 200% min ...

Flower is offline    Reply With Quote
Old 01-11-2006, 20:20   #62 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by jamaikaa View Post
A zburat cineva cu Skype ?
hihi, e buna

ladyatrix is offline    Reply With Quote
Old 01-11-2006, 20:21   #63 (permalink)

Flower's Avatar

ladyatrix : adika Sky PE Europa scz ca nu am scris traducerea

Old 02-11-2006, 14:14   #64 (permalink)
Registered User

Legat de low-costuri singurele inconveniente majore sunt legate de faptul ca folosesc aeroporturi secundare care sunt mai greu accesbile (de regula nu exista metrou pana in oras, doar autobuze) si sunt mai prost organizate decat aeroporturile mari, deci stai mai mult la coada, trebuie sa ajungi mai devreme, riscul de a-ti pierde bagajele e mai mare.
O alta chestie nashpa e ca nu-ti garaneteaza legaturile. Daca la destinatie aveai o alta conexiune, esti pe barba ta. L-ai pierdut, asta e! La cursele normale esti relocat la urmatoarea cursa spre destinatie.
Restul sunt aburi. Ca a adormit stewardesa (da, si?) ca nu e safe zborul (nu a cazut nici unul, asa ca...), etc...
Problema e ca Blue Air-ul practica niste tarife care numai de low-cost nu sunt. In Europa chiar zbori cu Ryanair sau Easyjet cu sub 100 euro dus-intors. Cu Blue Air-ul te costa cel putin 150 euro, daca nu au o super-promotie. Sigur, tot e cevafata de Tarom sau Air France, dar nu e chiar low-cost.
Cat despre preturile practicate de Tarom, un singur comentariu: o companie care tine in conservare 2 aeronave Airbus si mai are 6 luni si va fi obligata sa le caseze ca fac 3 ani de stat pe bara nu are cum sa fie eficienta si sa ofere preturi corecte. Parerea mea!

sradu is offline    Reply With Quote
Old 02-11-2006, 14:26   #65 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Low cost my ass, Bucuresti Lyon si retur 213 Euro, bilet luat cu 2 luni si ceva inainte ... Blue Air sunt ceva gen "middle cost", daca acest segment exista.

The thruth is out there.

Salgado88 is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2006, 08:45   #66 (permalink)
Need I explain?

Bogotta's Avatar

Quote:
Originally Posted by toydolls View Post
Wizzair nu e trecuta fiindca incep de-abia la 15 iulie cu o cursa Tg. Mures - Budapesta, iar de la Buc o sa aiba plecari de-abia din 15 ianuarie 2007.
Exact. Si nu ofera zboruri decat cu plecare de pe Baneasa spre: Dortmund, Londra, Budapesta, Barcelona si Roma.

Petre Ţuţea

Bogotta is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2006, 10:04   #67 (permalink)
Registered User

Prime's Avatar

Dar ceva companii cu preturi mai joase care sa calatoreasca intre aeroporturi romanesti exista? Taromul, desi a scazut preturile la jumatate, tot nu ma multumeste.

Prime is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2006, 15:23   #68 (permalink)
Registered User

whoop007ro's Avatar

Quote:
Originally Posted by sradu View Post
Legat de low-costuri singurele inconveniente majore sunt legate de faptul ca folosesc aeroporturi secundare care sunt mai greu accesbile (de regula nu exista metrou pana in oras, doar autobuze) si sunt mai prost organizate decat aeroporturile mari, deci stai mai mult la coada, trebuie sa ajungi mai devreme, riscul de a-ti pierde bagajele e mai mare.
O alta chestie nashpa e ca nu-ti garaneteaza legaturile. Daca la destinatie aveai o alta conexiune, esti pe barba ta. L-ai pierdut, asta e! La cursele normale esti relocat la urmatoarea cursa spre destinatie.
Restul sunt aburi. Ca a adormit stewardesa (da, si?) ca nu e safe zborul (nu a cazut nici unul, asa ca...), etc...
Problema e ca Blue Air-ul practica niste tarife care numai de low-cost nu sunt. In Europa chiar zbori cu Ryanair sau Easyjet cu sub 100 euro dus-intors. Cu Blue Air-ul te costa cel putin 150 euro, daca nu au o super-promotie. Sigur, tot e cevafata de Tarom sau Air France, dar nu e chiar low-cost.
Cat despre preturile practicate de Tarom, un singur comentariu: o companie care tine in conservare 2 aeronave Airbus si mai are 6 luni si va fi obligata sa le caseze ca fac 3 ani de stat pe bara nu are cum sa fie eficienta si sa ofere preturi corecte. Parerea mea!
Si de ce crezi ca tin pe bara avioanele alea sa le caseze ? Sa le ia cineva apoi la pret de nimic, ca deh, sunt casate si nu mai sunt bune. Ele stau acolo si isi astepta linistit cumparatorul care cred eu ca se stia de mult. Spaga merge , fraierii isi platesc in continuare contributiile bugetare si etc.
Nu ar mai trebui sa ne intereseze Tarom acum cu intrarea pe piata a companiilor low cost. Sunt mai tari decat Tarom si la preturi nu mai vorbesc. Flota ce sa mai zic, ma refer la wizzair de ex care are avioane noi - de pana in 3 ani si au in plan marirea flotei considerabil.
Recunosc, pana acum nu am zburat cu low cost, dar as face-o cu cea mai mare placere. Cu blue-air nu, decat in lipsa de alta varianta.

whoop007ro is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2006, 00:03   #69 (permalink)
Nostalgic

MajorThreat's Avatar

Am mers o data cu autocarul pana in Franta. Decat sa repet experienta as zbura si cu un avion de hartie. Blue Air si eu am auzit ca ar avea oarecare "issues", dar probabil sunt doar zvonuri.

klm ftw

MajorThreat is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2006, 07:44   #70 (permalink)
Armoured

Dragon Warrior's Avatar

Quote:
Originally Posted by MajorThreat View Post
Blue Air si eu am auzit ca ar avea oarecare "issues", dar probabil sunt doar zvonuri.

Care-i subiectul in propozitia de mai sus?

Dragon Warrior is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2006, 11:31   #71 (permalink)
Nostalgic

MajorThreat's Avatar

[offtopic=Lectie de gramatica]

Dragon Warrior, te inteleg, vrei sa-ti arati superioritatea, (caci de ce altfel ai fi post-at aici offtopic in loc sa-mi dai PM?) dar iti sugerez sa te limitezi la domenii in care te pricepi, daca nici macar nu poti face diferenta intre o propozitie si o fraza.

Recunosc ca sunt vinovat de topica incalcita a frazei, mea culpa, am scris in graba. Insa fraza este totusi corecta sintactic si ortografic.

Are 3 propozitii:

Blue Air 1/ si eu am auzit ca 2/ ar avea oarecare "issues", 1/ dar probabil sunt doar zvonuri. 3/

Subiectele sunt:
1. Blue Air
2. eu
3. issues (subinteles)

For all you anal Webster wannabes out there, here's the Pruteanu-friendly version of the now-famous complex sentence:

Si eu am auzit 1/ ca Blue Air ar avea oarece probleme, 2/ dar acestea sunt, probabil, doar zvonuri. 3/

Hepi?

[/offtopic]

MajorThreat is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2006, 12:37   #72 (permalink)

Flower's Avatar

O sa zbor eu cu SkyEurope cand ma intorc spun mai multe detalii

Old 04-11-2006, 14:22   #73 (permalink)
Club Fuchsia

isarescu's Avatar

Tocmai am aflat ca BlueAir nu mai zboara la Frankfurt...

Club Fuchsia (ID:clubfuchsia, 0721.88.24.85)

isarescu is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2006, 18:29   #74 (permalink)
75% apa

Doctor Bonez's Avatar

Nup, zboara din Koln.

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams)

Doctor Bonez is offline    Reply With Quote
Old 16-11-2006, 18:12   #75 (permalink)

Flower's Avatar

Am fost cu skyeurope totul a fost ok..clasa low cost..

Old 08-01-2007, 08:56   #76 (permalink)
punisher

PYRO!'s Avatar

Cu Wizz Air a zburat cineva? Sau stiti ceva agentii de la care se pot lua bilete Wizz Air? Rezervare online nu pot sa fac pt ca nu am credit card

PYRO! is offline    Reply With Quote
Old 08-01-2007, 09:51   #77 (permalink)
Qualitative Methods

White Lilith's Avatar

Eu voi merge cu Wizzair-ul in 18....nu am platit cu cardul online, am sunat la numarul pentru Romania, mi s-a dat un cod de rezervare, iar a doua zi am platit costul biletului intr-un cont OTP. Biletul mi s-a trimis pe mail dupa 5 zile.
Dau detalii dupa ce ma intorc.

White Lilith is offline    Reply With Quote
Old 08-01-2007, 14:56   #78 (permalink)
Registered User

pai si wizzair astia sunt mai ieftini ca blue air ?

GBantigua is offline    Reply With Quote
Old 08-01-2007, 15:34   #79 (permalink)
punisher

PYRO!'s Avatar

De pe bashina de Linux de la servici nu mi se mai incarca pagina cu pretul.....dar de acasa imi dadea zbor pana la Dortmund dus intors 140 RON (OMFG) in martie...iar cu Blue Air pana la Koln e 6 bulioane (Koln si Dortmund sunt cam aceasi mancare de peste ..mai ales fata de Dusseldorf unde tre sa aung oricum ca sa iau trenul pana la Amsterdam). Deci ...sounds pretty good ...o sa sun si io cam in juma de ora sa ma conving ca nu mai sunt ceva taxe ascunse ca sa umfle beletu

PYRO! is offline    Reply With Quote
Old 08-01-2007, 15:40   #80 (permalink)
Registered User

cum ma

doar 1 mil jumate... dus-intors... nu se poate

GBantigua is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Cum, cât, unde?

Thread Tools

Posting Rules