![]() |
| | #81 (permalink) | ||
|
PYRO! : dap este adevarat 140 ron am mers si eu cu low cost..asta e pretul adica biletul costa 0 ron costurile reprezentand taxele de aeroport... foarte tare promotzie
__________________ " Psihiatrii zic ca una din patru persoane are o deficienta mintala. Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat, atunci...cel ticnit esti tu!." ID : Seven.ground | |||
|
| | #82 (permalink) | ||
|
Bilete ceva din astea ieftine cu UK , respectiv Londra ( Nu ma astept la Heatrow dar oricum ) ar merge cu wizair , easy jet ? Prin ce agentii sa fac , sau doar direct de la siteurile lor si plata prin cc ? Si invers , daca e sa vii din UK , aici in Bucuresti, vei ateriza la Baneasa ??
| |||
|
| | #85 (permalink) | ||
|
GBantigua : cum zice White Lilith..au ei profit...oricum avionul e full cu persoane si cate 10 eur de la fiecare persoana pe un drum calculeaza si u ca tot au profit
__________________ " Psihiatrii zic ca una din patru persoane are o deficienta mintala. Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat, atunci...cel ticnit esti tu!." ID : Seven.ground | |||
|
| | #86 (permalink) | ||
|
Se multumesc sa aiba profit de 4- 5 % ( poate chiar mai putin , poate chiar mai mult uneori ) decat 200-300 % ca taromul care oricum merge in pierdere , pentru ca oricum gandeste-te ca sunt cheltuieli imense pentru intretinere, personal si mai ales Cherosenul ala ( fuelul ) , nu se poate pune problema ca doar ia de la fiecare cate 10 euro, trebuie sa si dea ! Dar , asa este cand exista competitie, noi pana acum eram obisnuiti cu companii stat FARA COMPETITIE , bune rele , nimeni nu zicea nimic, de acum incolo o sa vedeti cum o sa scada si taromul preturile si o sa faca o restructurare SI MAI ALES NU O SA MAI FIE SUBVENTIONAT ! | |||
|
| | #89 (permalink) | ||
| nu sunt perfect convins ca asta se urmareste si in romania ... http://en.wikipedia.org/wiki/Predatory_pricing | |||
|
| | #91 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2003 Location: London | Quote:
Taromul cerea 374... | ||
|
| | #92 (permalink) | ||
|
Pleacă spre Bucureşti - Baneasa (15.Jan.) » Londra-Luton Mie 21 Feb 2007 Zbor Decolează Aterizează Localizat W6 741 18:20 (BBU) 19:35 (LTN) Tarif adult 179.00 RON Sâm 24 Feb 2007 Zbor Decolează Aterizează Localizat W6 741 18:20 (BBU) 19:35 (LTN) Tarif adult 179.00 RON Lun 26 Feb 2007 Zbor Decolează Aterizează Web W6 741 18:50 (BBU) 20:05 (LTN) Tarif adult 139.00 RON Asta imi da pe pagina lor.Dar pretul include si taxele de aeroport?
__________________ Z& | |||
|
| | #94 (permalink) | ||
| www.wizzair.com ..te duci undeva in dreapta si selectezi Romana Deci online de acolo sau suni la centrul lor din Ro (au nr acolo vezi ca tre format +40... deci si +) si faci cum zicea si white_lilith mai inainte. Io mai astept un pic, pt ca mi-a zis un amic ca a vazut o oferta buna si la ski europe
__________________ Respect to the men in the ice cream van! | |||
|
| | #95 (permalink) | ||
|
Cred ca ai tastat gresit http://www.google.ro/search?hl=ro&q=wizzair&meta= siteul este www.wizzair.com
__________________ Z& | |||
|
| | #97 (permalink) | ||
|
Se poate sa nu mai fei valabila promotia cu 0 lei zbor ...dar pretul oricum nu cred ca a crescut mult. Astept sa vad care e treaba cu SKY Europe, si daca nu e ok acolo sun la astia si rezerv. Oricum ,wizi poti sa suni sa intrebi
__________________ Respect to the men in the ice cream van! | |||
|
| | #99 (permalink) | ||
|
__________________ Invingem impreuna. - Geoantonescu | |||
|
| | #100 (permalink) | ||
|
Am prins superoferta in decembrie la BlueAir, Bucuresti-Malaga in februarie, 87 Euro (310 RON) dus-intors
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |