![]() |
| | #2061 (permalink) | ||
|
Taw - un ciolan "sanatos" are multa carne... e gresita asocierea cu "afumatura/carnati/sorici/slanina/etc" Bogotta - orez basmati
__________________ just cruisin'... ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură | |||
|
| | #2062 (permalink) | ||
|
Merci Mache, citisem si eu dupa ce am postat. O prostie de orez, fara nimic deosebit prin el.... ![]() Ciolanul de regula e afumat. Faptul ca are multa carne nu exclude afumarea ![]() Daca nu ii place omului, nu mananca. Adevarul e ca afumaturile se pare ca ar fi cam cancerigene. Just sayin' ..
__________________ „ Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri. ” Petre Ţuţea | |||
|
| | #2063 (permalink) | ||
|
Bogotta - orezul basmati daca este preparat cum trebuie "the asian way" chiar este deosebit ... evident ca trebuie sa fie asociat cu ceva (in functie de reteta : carne de pui/vita, rosii si ou, etc.) Cat priveste ciolanul : partea "comestibila" a unui ciolan este evident partea carnoasa nu bucata de piele cu grasime de 1 deget de la suprafata care intr-adevar fiind si afumata numai sanatoasa nu este... Oricum o portie de genul asta o data pe luna sau la cateva luni merge
__________________ just cruisin'... ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură | |||
|
| | #2064 (permalink) | ||
|
recomand ciolanul de la margineni cu fasole si salata de castraveti murati pentru amatorii de asa ceva
__________________ From there Elisha went up to Bethel. As he was walking along the road, some youths came out of the town and jeered at him. "Go on up, you baldhead!" they said. "Go on up, you baldhead!" He turned around, looked at them and called down a curse on them in the name of the LORD. Then two bears came out of the woods and mauled forty-two of the youths.. Kids: Don't fuck with god. Or bears will eat you. | |||
|
| | #2065 (permalink) | ||
|
Am mai dat o tura pe la Bistro Philippe. Cea mai buna supa crema de ciuperci din oras :X
__________________ i`m a very neat monster | |||
|
| | #2066 (permalink) | ||
| Quote:
Topurile de pe TimeOut mi s-au parut si mie cam pe din afara, chiar de asta v-am si furnizat acel link, sa va dati si voi cu parerea. Personal am remarcat dubioasa clasare pe locul 1 a restaurantului Mesogios la restaurantele cu preparate din peste, in conditiile in care acolo predomina fructele de mare si totodata n-o sa vezi la ei in meniu crap, somn, salau sau pastrav, in schimb au red snapper, emperor, seabass si somon, probabil topul l-a facut vreo mimoza cu ifose. Referitor la elementele pentru care nu ai fost nevoit la final sa platesti la Caru cu bere, nu pot spune ca sunt de acord cu atitudinea ta. Oare de ce clientul bucurestean se complace sa plateasca intr-un restaurant taxa pentru orice si sa i se pare normal mai ales daca localul arata bine? Situatia aceasta e valabila in special in Bucuresti, unde daca ar putea unii ar pune taxa si la servetele. Mentionez ca la carciumi cu specific romanesc din Sibiu care bat la fund orice local similar din Bucuresti, un cos cu paine costa anul trecut 1-2 ron (aveai posibilitatea sa soliciti inclusiv neagra traditionala, nu chifle si nu Vel Pitar feliata) si nu plateai niciodata mujdeiul, ardeiul iute iar in unele cazuri nici smantana (care desigur ca nu era jeg de la Danone sau Tnuva, cu 50 de chimicale). Mentiunea din meniu era privitoare la bacsis, insa spre deosebire de scumpii nostri prieteni francezii de exemplu, care au obiceiul sa-ti treaca departajat la nota de plata serviciul chelnerilor, aici s-a lasat la atitudinea ta cat vrei sa le lasi. Nu te-a obligat nimeni sa lasi 10 ron daca nu voiai asta. Quote:
Orezul basmati o prostie? Sigur vorbim despre acelasi lucru? | |||
|
| | #2067 (permalink) | ||
|
Am fost aseara la Karishma sa vad si eu cum e cu mancarea asta indiana ![]() Mentionez ca este pentru prima data cand intru in un restaurant cu specific indian desi sunt un mare amator de mancare iute/picanta. Am fost 8 persoane, am comandat 8 tipuri diferite de mancare care pana la urma s-a dovedit ca aratau 80% la fel... ca o tocanita cu un sos rosu gros si... iute. Desi restaurantul arata foarte bine, mancarea nu prea m-a dat pe spate datorita cantitatii, mai ales, dar si a faptului ca absolut toate tipurile de mancare aratau la fel. Portiile sunt destul de mici, preturile foarte mari ![]() Desi pentru mancare nu as da o nota foarte mare, sa zicem un 7, deserturile ne-au placut foarte mult, am luat un fel de inghetata care defapt era o crema de alune ceva, aproape deloc rece si niste bilute cred ca din gris puse intr-o zeama transparenta foarte dulce. Pentru deserturi dau clar nota 10. Si bauturile mi s-au parut interesante: o limonada de ghimbir excelenta, un fel de ayran dar varianta indiana la fel de excelent dar si un iaurt cu lapte bun. Totusi un mesean si-a luat un shake de mango destul de apreciat la masa, care pe mine ma lasa rece. Mi-a mai placut foarte mult ospatarul care chiar era indian. 8 insi am avut nota de plata 780ron... Merita incercat!
__________________ semnatura | |||
|
| | #2071 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | Quote:
- pe segmentul semi-formal/rafinat, boieresc, Rosettya - pe segmentul kitch folcloric live + mancare mediocra, Terasa Doamnei - pe segmentul ambianta placuta, de petrecere, interior de exceptie, dar mancare mediocra la preturi mari, Carul cu Bere Vezi si tu ce ti se potriveste din toate astea... | ||
|
| | #2074 (permalink) | ||
| La Carul cu bere: -Aveti ardei iute murat? -Nu, doar verde. -Of,bine, adu-mi verde. ---- Vine ciorba de fasole, cu o farfurioara de ceapa rosie. -Si ardeiul te rog frumos.. -V-am adus ceapa, vreti si ardei?! -Culmea,nu? Ciorba a fost ok, carnatii de plescoi din alimentara, salata cu branza feta, care era telemea, salata cu muschi de vita ( rece si tare ). Limonada, un fel de spalatura cu 3 felii de lamaie in ea, vag dulceaga, la doar 18 lei. Regret ca nu m-am rezumat la ciolanul cu varza, am vrut sa incerc si altceva.. eroare.
__________________ Vand lenjerie sexy, uniforme si costume sexy aici. Cadouri excelente ptr domnisoare si doamne . Reduceri pentru forumisti | |||
|
| | #2078 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2009 | Quote:
1. nu incapi in el. in nicio pozitie. 2. nu au coaste si mititei, carente extrem de grave pentru un local intim si romantic .
| ||
|
| | #2079 (permalink) | ||
|
Nu stiu daca ma cunosti sau nu, iar daca ma cunosti habar nu am cine esti asa ca nu stiu cum iti permiti sa faci asemenea referiri la adresa mea. Localul ala e o cocioaba care sta sa se prabuseasca in care se aduna toti drogalaii din zona cotroceni care stau in bezna (pentru ca localul nu e luminat deloc) intinsi pe niste paturi supraetajate de lemn, fara muzica, fara sa vorbeasca nimeni. In astfel de localuri, dupa parerea mea, prospera generatia emo. Unde in alta parte mai poti sa te duci sa o arzi la intuneric intins pe lemne care put a mucegai si sa te gandesti, fara sa te deranjeze nimeni, la noi metode de suicid?
__________________ semnatura | |||
|
| | #2080 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2009 |
Sa raspund pe puncte. Mai sunt inca 2 camere cat se poate de normale pe langa aia cu paturi. Se vorbeste destul, doar ca nu se urla printre ragaituri "chelner, mai ada o ciorba de burta la baeatu, si nu uita smantana". Iluminat: sunt niste lumanari in cate un vas dragut de ceramica, pe fiecare masuta (inclusiv alea pitice de la paturi) si niste aplice discrete in locuri strategice, ca te duci cu parteneru' sa te simti bine, nu cu baetii sa bagi ceafa de porc sub neoane ca la cantina. Cat despre mirosul de mucegai, nusht, eu sunt mai nesimtita, nu il simt adica, presupun ca se ard niste chestii aromate din cand in cand si s-a impregnat mirosul in mobilier & co. Ce e ala drogalau? In general, nu prea e emo pe acolo. Fa un experiment, intra si urla ceva jignitor la adresa clientilor. Sigur se gasesc 4-5 tipi cat casa si cu bocanci army issue ca sa iti explice cum e cu curentele socio-muzicale. Fara sa fie prea tristi | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |