![]() |
| | #43 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2000 Location: Bucuresti | Cassa di David
Cassa di David, in Herastrau, pe malul lacului. Arata bine, are terasa mare, spatiu generos si inauntru. Preturi: 150-170.000 salatele, 170-280.000 pastele, 150.000 pizza, 200.000 sticla de vin, 60.000 apa minerala Dorna, 80.000 Evian. Chelnerii cam idioti, no eye contact what so ever si cam infumurati, se oftica daca le pui intrebari (cineva langa mine - strain - l-a intrebat cum e pestele si aproape s-a ratoit chelnerul la el ca normal ca e proaspat, e adus de la Londra direct din piata, in fiecare joi aduc, fara intermediari )Mancarea buna. A, am cerut zahar pentru frappe si chelnerul a uitat sa mai vina cu el. Edit: Am uitat ca la nota de plata au mai adaugat 120.000 pentru 3 bucati de "paine", fiecare costind 40.000 . "Painea" era un fel de lipie cu masline si oregano, facuta pe plita, destul de buna dar 120.000 ?? Mai ales ca o bucata insemna o felie, mica, gen o felie de pizza mica.
__________________ Those of you who think they know everything are very annoying to those of us who do. Last edited by Nickless; 30-07-2004 at 12:04.. | ||
|
| | #44 (permalink) | ||
|
Thalia report: Terasa plina, dar am gasit locuri in cinci minute. Am comandat tigatie picanta (130.000 - face toti banii din lume). Tigaia e pe trei nivele de "iuteala". Tigaia 1 e acceptabila, tigaia 3 e cu servetele si paine, pentru ca nu se poate manca .Impresia generala foarte buna, berea intre 30.000 si 45.000.
__________________ Cu mii de pipe si purici, Paragusul | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
|
Daca faci rezervare nu e ocupata ![]() De cand au adus anul trecut noul bucatar si cu specialitatile lui ..... m-am ingrast mult .... in thalia Uite vezi, unul pe care il stiu si eu
__________________ 1. A64 2700 XP-120 Papst 120mm | DFI Ultra-D | 2x512 AData PC4800 | HIS X850XT /w ATI5 | 2x74GB Raptor Raid0, 250GB Seagate 7200.8 | CMSTACKER /w OCZ 520W | SB Audigy 2 ZS | DVD-RW Pioneer DVR-108 black | DVD-ROM Asus black | Samsung 193p | HP PS 7960 | Canon Lide 35 | Microsoft IntelliExplorer 4.0 | Logitech UltraX 2. Barton 3200 | KT600 | 1GB VData | Asus 6200@6600 | Maxtor 80 GB | SBLive | Antec 3700BQE | DVD-ROM | CD-RW | Neovo F-419b | UltraX Desktop | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
|
Fac si eu o recomandare: "La Belle Epoque" cu specialitatea "Tocanita in sos de bere" Localul e la Dorobanti vizavi de Cafe Einstein. Mai au un avantaj: au cea mai buna bere belgiana la draft Leffe (blonda si bruna) si Hoegarden.
__________________ Astazi sunt un invingator! Intel PIV 2,67 GHz Boxed FSB 533 | Gigabyte GA-8IPE1000-L (Rev 2.0) | 1GB DDRAM | Gygabyte Ati Radeon 9200 128/128 GV-R92128DH | 80 GB @ 7200 rpm Maxtor | DVD-RW Teac | 19" Trinitron Compaq P910 | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
|
so where is thalia? nu de alta dar mananc foarte picant si as vrea sa incerc tigaile respective.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
|
unde mai e restaurant japonez? Stiu ca era undeva in spate la Universitatii, pe o straduta paralela cu Magheru.. dar nu mai exista acolo.. Sushi cu wasabi din belsug e incredibil Nu cred ca exista mancare japoneza/chinezeasca/thai importata care sa nu-mi placa.. De cand caut un restaurant thai, stie cineva?
__________________ bla bla | |||
|
| | #54 (permalink) | ||
|
"La mama" e cel mai tare lant de restaurante din Bucuresti! Urmeaza "Ruby Tuesday", ala de langa Muncii, daca ai bani! Printre altele, mai amintesc: "Cuptorul cu lemne", pe undeva pe langa ProTV, cu cea mai buna pizza, "Becker Brau", cu cea mai buna bere, "Burebista pescaresc" din piata Victoriei, pentru preparate traditionale. Mai este un restaurant bun cu specific romanesc in Parcul Carol, nu mai stiu cum se numeste! Oricum, mie personal mi-a displacut profund la Shorley, merg acolo doar impins de altii! Iar ca tigaie picanta, incercati la Razoare, este un restaurant cu terasa super adevarat, am uitat cum se numeste! Azi cand plec de la munca, direct acolo ma opresc!
__________________ Decat cocoasa de munca mai bine burta de bere! | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2002 Location: Belgrad |
Ala pe colt cu Timisoara? Nu cumva ii spune ceva de genul 'romanesc' sau 'traditional', parca? Quote:
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |