![]() |
| | #62 (permalink) | ||
| Pinguis quod tumidus Join Date: Feb 1999 Location: this space for rent |
golden blitz e chiar in intersectie la Razoare, dar preturile sunt maricele. Casa Myth e pe Timisoara parca si arata a bomba/bodega de-afara ! Sport extrem alimentar. Ca tot vb de Drumul Taberei, a fost cineva la Club Passion (pe bucla) ? Ca am vazut o prezentare interesanta in 'Sapte Seri' insa nu mi-e f clar ce hram poarta. Si sa ma duc acolo cu nevasta ca sa descopar ca e un strip joint de joasa speta, riscul e prea mare | ||
|
| | #63 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2002 Location: Belgrad |
Da, preturi maricele sugereaza si masinile care sunt parcate de multe ori in fata restaurantului. La casa Myth se pare ca poti manca o ciorba de burta foarte buna (asa mi-au spus o gramada de taximetristi). La club Passion nu am fost, dar mai recomand Hard Rock, Drumul Taberei 34. Quote:
| ||
|
| | #64 (permalink) | ||
|
Unul din noi face confuzie! Terasa de spun eu de ea e pe Drumul Taberei, la inceput, chiar in statia lui 139! Nu stiu exact daca ii spune Casa Myth, aici e posibil sa ai dreptate! Dupa ce ma duc sa vad cum se numeste, va spun si vou numele exact!
__________________ Decat cocoasa de munca mai bine burta de bere! | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
Mai este o carciuma decenta pe bucla - 'American beer house' (sau in genul asta). Ma mai duceam, dar in ultima vreme nu am mai avut drum. Preturi decente, varietate ok si mancare fara alte efecte secundare in afara de ingrasat ![]() Probabil traseul este al lui 137, deci pe Timisoara. Ciorba de burta este unul dintre alimentele cu cele mai mari sanse de contaminare cu prioni (Kreutzfeld-Jacobs aka. 'vaca nebuna'). Pofta buna ! | ||
|
| | #68 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2002 Location: Belgrad |
Aha! Daca ieri nu as fi avut un incident neplacut cu un taximetrist, i-as fi avertizat, acum ca stiu. Dar de acum inainte le recomand chiar eu sa se duca sa manance ciorba de burta. ![]() Quote:
| ||
|
| | #69 (permalink) | ||
| Quote:
Insa preturile... erm... nu va spun decat ca m-am bucurat foarte tare ca eram invitat. Problema majora este ca nu merge ca in Romania sa iei 2 feluri + desert, pentru ca ei nu le structureaza asa. Ideal mananci 5-6 feluri in cantitati mai mici, ca sa alternezi gusturi. Asta se traduce in > 2 mil de persoana. Iar daca nu iti refuzi nimic... vorbim deja de 100-150 de dolari/ persoana. Ceea ce mi se pare exorbitant.De The Harbour stie cineva ceva?
__________________ The key to happiness in life is high expectations and your own bag of chips (Dogbert) | |||
|
| | #70 (permalink) | ||
|
OMG !!! Si eu chiar voiam sa intreb ce si cum e cu restarantul japonez. Dar odata, poate cand o sa castig la loto , tot o sa trec pe acolo, ca de cand imi doresc sa incerc mancare japoneza.Dar restaurante chinezesti bune stiti ? Eu am incercat prea putine. La "Marele zid" de pe Tunari mi-a placut. Am fost de cateva ori. Am mai incercat un restaurant chinezesc facut intr-un ponton, pe malul Herestraului, aflat, cica, langa ambasada Chinei. Mancarea acceptabila dar portiile cam mici si scumpe. Am fost si la un restaurant aflat intr-un gang, pe langa Banca Nationala. Mancarea jalnica. Puiul cu sos dulce-acrisor era efectiv o portie de bucatele de carne de pui amestecate cu un sos dulce-acrisor Fara legume, fara nimic.
__________________ How happy is the blameless vestal's lot! The world forgetting, by the world forgot. Eternal sunshine of the spotless mind! Each pray'r accepted, and each wish resign'd. And so, it begins | |||
|
| | #71 (permalink) | ||
|
Restaurantele japoneze sunt in general mai scumpe. IMHO, pentru ca si japonezii sunt mai putini decat chinezii .De incercat restaurantul chinezesc Qing Bao de la intersectia Baba Novac cu Mhiai Bravu. Portii mari si pretrui acceptabile (cu 4-500000 te saturi in doi). Si au si vodca de orez cu serpi si soparle in borcan, eu unul nu am incercat, prefer sosul iute
__________________ Cu mii de pipe si purici, Paragusul | |||
|
| | #72 (permalink) | ||
|
Am fost la Asami (langa magazinul Victoria) si la Benihana (in hotelul Howard Johnson), tot in calitate de invitat Mancarea a fost deosebita, iar modul de preparare (vine un bucatar la masa si iti gateste in fata) este superb. Prefer Asami, au mult mai multe feluri de mincare.
| |||
|
| | #74 (permalink) | ||
|
Silviu, stai ca nu m-am prins. Ce natie sunt alea ? Suna a japoneze.Si tot asa preturi au ? Ma rog, am inteles ca in toata lumea sunt preturi astronomice la restaurantele japoneze. La noi cred ca sunt cele mai mici. Imi spunea cineva de note de plata de 1000 pounds de caciula. In Londra, duh Si vorbesc de restaurantele cu pretentii, nu de sushi bar. Si cred ca sunt mai scumpe pentru ca au marfa proaspata adusa zilnic cu avionul din Japonia (cel putin afara). Ca au si multe "balarii" gasibile numai la ei. Chinezii au nevoie in primul rand de mirodeniile lor, din care-si fac stoc si nu-i mai doare capul macar o luna, doua. Si ce mai au exotic sunt mugurii de bambus si Urechea lemnului (ciuperci de copac). In rest, tot ce au nevoie se gaseste in orice piata.
__________________ How happy is the blameless vestal's lot! The world forgetting, by the world forgot. Eternal sunshine of the spotless mind! Each pray'r accepted, and each wish resign'd. And so, it begins | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
|
oricum si la mancarea japoneza trebuie foarte multe mirodenii.. pe care ma oftic eu ca nu le gasesc nicaieri, pt ca mi-ar fi gatit partenera zilnic Pana la urma cred ca o sa rog pe cineva din Japonia sa-mi trimita o cutie plina cu de toate si incropim pe aici de ce-o mai fi nevoie..am mancat o supa instant gasibila in comert pt 100-2 de yeni.. vai ce misto a fost Mai ales modul de preparare, extrem de ingenios gandita, cutie cu gaurele sa scurgi apa in exces, capacul peste care treci ibricul in care ai incalzit apa ca sa-l lipesti la loc (trebuie sa stea cateva minute pana se omogenizeaza tot). Ce mai, daca astea ieftine sunt asa bune.. restul nu mai ma gandesc..Am fost la Hilton, acolo e un bufet suedez care isi schimba specificul cam o data la 1-2luni; costa 25USD/pers fara bauturi si mananci cat poti. Anul trecut parca am prins exact perioada in care a fost japonez.. bun
__________________ bla bla | |||
|
| | #76 (permalink) | ||
Daca au icre negre la discretie, face 25 de cocos ... altfel, ne mai gandim ? Insa vorbind de Hilton, imi aduc eu aminte prost sau era un sunday brunch duminica pe la 11 cam la jumatate din pretul anuntat de tine ? PS Edit : pardon, sunt idiot, confund cu Mariott ... deh, varsta ... sedentarismul, alea-alea. Last edited by Adi[CG]; 15-08-2004 at 11:29.. | ||
|
| | #77 (permalink) | ||
|
vad ca nimeni n-a zis nimic de Restaurantul si Terasa Doamnei, fata in fata cu BNR...cred ca e unul din cele mai bune restaurante din bucale cu mincaruri traditionale romanesti...maninci pina crapi...localul este amenajat in locul fostului Cinema si Gradina de Vara Doina....vi-l recomand cu caldura
__________________ ... | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
la City Club(fost Champion, fara S) nu-mi place mancarea. Pizza e ca o clatita, restul sunt prea fade. Preturi rezonabile, dar pt. calitatea aia mi se par mari. Plus ca mesele de biliard sunt intr-o stare deplorabila. Ce mai, noii patroni sunt pusi pe japca Daca te duci sa bei o bere, mai schimbi o vorba si mai urmaresti un meci la TV.. e OK, in rest ADI: specialitatile (sushi, icre negre samd) se servesc de catre personal autorizat, e un careu asa cu vreo 2 in mijloc si ei te servesc.. Iti dai seama ca te iau la ochi daca te duci prea des cu farfuria
__________________ bla bla | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |