![]() |
| | #82 (permalink) | ||
|
off-topic: in Radauti, am mancat pizza excelenta la pizzeria "Orso Bruno". De asemenea daca ajungeti prin partea locului, cereti "Ciorba Radauteana" - este excelenta. O ciorba de pui (piept dezosat) cu smantana, mujdei si legume - un fel de ciorba e burta doar ca de pui. Excelenta.
__________________ R Tape loading error, 0:1 | |||
|
| | #83 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Tim | |||
|
| | #87 (permalink) | ||
| Quote:
Mancarea : ai doar citeva felurid e mancare cehesti. restul bucatarie italieneasca si pe alocuri frantuzeasca. Un plus : mincarea e bine facuta. un minus la capitolul bere. Nu exista la vinzare decit Pilsner Urquel la 330 ml si care costa in jur de 80k lei. Am intrebat de bere ceheasca si un chelner mi-a zis ca au adus numai o singura data Budweiser la draft si nu s-a vindut si de atunci nu mai vind asa ceva. deci poti bea bere beck's sua stella artois. Oricum ambele si la draft si la sticla cu mult mai scumpe decit media din oras. Preturile asa cum am spus si in postul anterior sint numai pentru daca te invita cineva. O masa in trei persoane cu un singur fel de mincare, bere + apa minerala aproximativ 700.000 lei cu bacsis cu tot. De remarcat este atmosfera, fiind situat intr-o zona in care nu si-au facut aparaitia inca termopanele si manele este destul de liniste si merita mers acolo mai ales in week end dupa amiaza. Cam asta a fost.
__________________ Tripollon & Tripoletta | |||
|
| | #89 (permalink) | ||
|
pai daca tot zici, da detalii mai multe, cum ar fi adresa; eu cele mai bune clatite le-am mancat pe tereasa la Panoramic in Olimp, la "Ambiance Francaise" 85k portia parca, clatite cu inghetata... dementiale, cred ca as fi in stare sa mananc vreo 4 portii
__________________ bla bla | |||
|
| | #90 (permalink) | ||
|
Ideea e sa il faci sa se simta bine macar pentru cateva clipe, ca de gropi si tigani cred ca se satura de la Otopeni pana in Bucuresti. E si chestia de muzica si atmosfera, nu numai de mancare. Despre Pilsner Urquell, ce sa zic, tocmai am venit din Cehia, berea de acolo este senzationala. Pentru cine nu stie, numele de pils vine de la orasul Pilsen din Cehia .Iar bucataria ceheasca (cea de acolo cel putin) e foarte gustoasa, cu exceptia unor galuste de toate soiurile pe care aia le infuleca pe langa rata, carnati si multa bere, dar pe care eu personal nu le-am agreat.
__________________ Cu mii de pipe si purici, Paragusul | |||
|
| | #91 (permalink) | ||
|
[QUOTE=diosrl]pai daca tot zici, da detalii mai multe, cum ar fi adresa; QUOTE] RESTAURANT LOUISENHOF Bucuresti Str. Iancu Capitanu 30 (+40) 253 29 45, (+40) 722 291 590, (+40) 722 802 789 orar: 12:00-24:00 Asta e locu' se ajunge relativ lejer din Calea Mosilor spre Foisor , e o curte cu un nuc imens si umbros
__________________ Tripollon & Tripoletta | |||
|
| | #92 (permalink) | ||
|
As vrea sa ma duc la Qian Bao azi. Am sunat la nr. de telefon care era pe site-ul afterhours si mi-a raspuns cineva care nu era roman sau avea probleme mari cu dantura I-am zis ca vreau sa fac rezervare, si m-a intrebat cate persoane si la ce ora, dupa care a zis mersi, si s-a incheiat convorbirea. Eu stiam, ca de obicei se intreaba si cum te cheama....dar poate chinezii astia o fi mai deosebiti. Oricum, Paragusule, sa stii ca merg pe mana ta si a site-ului tau. Daca nu voi posta nimic pe aici in urmatoarele zile, inseamna ca a fost ok | |||
|
| | #95 (permalink) | ||
|
Paragusule, sincer am uitat de ea, dar oricum eram cu masina, si nici nu as fi avut curaj. Cat despre restaurant, ambianta cam lasa de dorit, mai ales ca la masa de langa mine au stat unii mai galagiosi. Dar mancarea intr-adevar e buna si nu e scumpa. Si inca un punct negativ: ca de obicei am luat mai mult decat putem manca, si i-am zis sa ne dea la pachet o portie de mancare si una de orez. Si dupa 5 minute a venit cu mancarea, ca cica orezul l-a aruncat din greseala, ca nu se aude in bucatarie.... Deh, se mai intimpla. Oricum, o sa ma mai duc pe acolo. (inca nu le-am incercat baia). | |||
|
| | #96 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ I'll burn an orphanage, just to bring heat to you bastards. AMD Athlon Barton 2500+@3200+/Epox 8RDA+ FSB400/ 2x512MB DDR PC3200 PQI/ Radeon 9800PRO Sapphire/WD 120JB/etc. | |||
|
| | #97 (permalink) | ||
| Quote:
la American Beer House ...mancare normala ..preturi de restaurant ....nimic deosebit ...nu am incercat pizza la azzuro...prea multa lume prea inghesuiala ..dar mancarea este surprinzator de bune ...va recomand cam tot ce are legatura cu spaghetele si mancare italieneasca .... Hard-Rock cafe cu Trattoria din Piatza Amzei si cu Il Calcio din Herastrau sunt acceasi afacere ...dar preturile difera ...in DR taberei e mai ieftin asha cum spunea cineva cam cu 25% unde e mai exact "La Garaje?"
__________________ Dragos manager al scolii de salsa Salsa Galaxy Salsa is my life! | |||
|
| | #98 (permalink) | ||
|
Daca stii unde e capatul lui 168, faci stanga pe soseaua aia de centura si mai mergi vreo 50m.
__________________ I'll burn an orphanage, just to bring heat to you bastards. AMD Athlon Barton 2500+@3200+/Epox 8RDA+ FSB400/ 2x512MB DDR PC3200 PQI/ Radeon 9800PRO Sapphire/WD 120JB/etc. | |||
|
| | #100 (permalink) | ||
| Quote:
![]() On-Topic: as vrea si eu sa stiu niste preturi de la chinezesculala de care ziceati mai sus, ce inseamna ca nu e scump? cateva exemple, please.
__________________ R Tape loading error, 0:1 | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |