Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Cum, cât, unde?

Notices

Reply

Thread Tools
Old 13-10-2004, 12:05   #1
..bHz..
Guest

MANCARE/ Comenzi la domiciliu

Azi m`am lovit de o problema de care cre`ca s`a mai lovit shi o buna parte din oamenii de p`acilea; sunt la munca , mi`e foame shi nush de unde sa mai comand ceva la pretzuri decente. Din experientzele anterioare am comandat de n`shpe mii de ori de la wu-xing (www.wuxing.ro/ primesc bonuri ) unde mancarea este buna insa, insa invers cronologic am fost dezamagit de ultimele 3 comenzi, una a fost fara tamcamuri, una a venit in doo ore shi in ultima am gasit in fir de par blod de aprox 10 cm in salata mea cu iarba de mare.. asha ca m`am lecuit. De la jerry`s pizza ( http://www.jerryspizza.ro/ NU primesc bonuri ) n`am luat decat o singura data, o mega pizza nu foarte gustoasa dar macar mare; pretzurile prohibitive ma fac sa uit de foame de cate ori deschid pagina. Acum am gasit http://www.pizzaexpres.home.ro , primesc bonuri de masa insa toata treaba seamana a biznis de apartament facut de 2 pushtani .. nu prea am incredere ! Avetzi shi voi astfel de sugestii/experientze ? Recomandatzi acilea... mi`e foame
later edit: toata treaba se intampla in Bucureshti ....

Reply With Quote
Old 13-10-2004, 12:08   #2
Registered User

http://www.cemancamazi.ro

mufa is offline    Reply With Quote
Old 13-10-2004, 13:54   #3
Administrator

Johnny's Avatar

La Papa si Rotiserie (cemincamazi.ro) sint excelente sa te repezi cu masina acolo pe dacia si sa-ti iei ce ai pofta. De pe site chipurile transportul e gratuit, dar am ramas strimb cind am dat vreo 350 mii pe cioace pe care de obicei nu dadeam mai mult de 250 cumparate de la fata locului. Beware.

Johnny is offline    Reply With Quote
Old 13-10-2004, 15:22   #4
Need I explain?

Bogotta's Avatar

Comanda unii la mine in bloc Pizza de la Cuptorul cu Lemne. Am vazut de multe ori un baiat care vine si le aduce cu o motoreta. Nu stiu ce nr. de tel. au dar voi fi atent data viitoare. Cred ca e destul de apreciata pt. ca fac mai tot timpul comenzi.

Bogotta is offline    Reply With Quote
Old 13-10-2004, 16:10   #5
EnhanceD

SpEEdY's Avatar

lol NOU !!! DE ACUM PUTETI LANSA COMANDA ONLINE PRIN YAHOO MESSENGER la ID : exprespizza

Chiar ca suna a treaba facuta de studenti...

SpEEdY is online now    Reply With Quote
Old 13-10-2004, 16:47   #6
Registered User

nu radeti de ei, am comandat si e ok - preturi ok, pizza buna. nu excelenta dar buna.

skirt is offline    Reply With Quote
Old 13-10-2004, 18:21   #7
Banned

.:indie:.'s Avatar

http://www.wuxing.ro/
http://www.jerryspizza.ro/

si o colectie cu mai multe
http://www.cemancamazi.ro/

http://www.culinar.ro/index.php?_RID=comenzi

.:indie:. is offline    Reply With Quote
Old 13-10-2004, 18:23   #8
Administrator

Assassin's Avatar

Quote:
Originally Posted by Johnny
La Papa si Rotiserie (cemincamazi.ro) sint excelente sa te repezi cu masina acolo pe dacia si sa-ti iei ce ai pofta. De pe site chipurile transportul e gratuit, dar am ramas strimb cind am dat vreo 350 mii pe cioace pe care de obicei nu dadeam mai mult de 250 cumparate de la fata locului. Beware.
De acord cu Johnny, mancarea de acolo este excelenta din toate punctele de vedere. Chiar acu' mananc un gratarel si niste bulete de cascaval. Delicioase

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 13-10-2004, 18:35   #9
ptz
fii capitanu nostru!

ptz's Avatar

Cele mai corecte sunt pizzele de la Jerry ... o pizza mare cu 3 topinguri e la fix pt 2 mancai si iesi si destul de eftinake.
De la rotiseria d p Dacia comandam la greu cand eram la teg la apart. aproape in fiecare seara...si am observat din pacate o scadere accentuata a calitatii...cartofii sleiti , mancarea rece etc.
Oricum la rotiserie nu te fac la bani totu e de gramaj...cateodata iei o pulpa si vine cu una mica de 30 000 si nu intelegi nimic alta data zici sa iei 2 si iti vin 2 gigantice la 100 000 ambele si nu esti in stare sa le termini. E de bulan
Wu Xing am mancat si de acolo da mi se pare scump si putin.Pizza de la cuptoru cu lemne nu se compara imo cu aia de la jerry's.
Inca o data va dau nr de la rotiserie : 210 53 98 . De la jerry cre ca il aveti toti.
Era sa uit ! Am vz un prieten ca a luat pizza de la Bumerang cica la fel fac comanda acasa dar nu am apucat inca sa o incerc...amicul meu spunea ca e foarte buna. tel: 0722 830 330. Tre sai incerc pe astia asap.

ptz is offline    Reply With Quote
Old 13-10-2004, 18:37   #10
Banned

si mie imi place mult pizza de la jerry`s pizza

Old 13-10-2004, 18:44   #11
mz
V-am prins, vrajitoarelor!

mz's Avatar

Quote:
Originally Posted by ptz
Tre sai incerc pe astia asap.

mz is offline    Reply With Quote
Old 13-10-2004, 19:00   #12
ptz
fii capitanu nostru!

ptz's Avatar

asap = as soon as possible sau cat mai curand

ptz is offline    Reply With Quote
Old 13-10-2004, 19:38   #13
raz
Nick anterior: raz98

raz's Avatar

Quote:
Originally Posted by ..bHz..
[b] am gasit in fir de par blod de aprox 10 cm in salata mea cu iarba de mare.. asha ca m`am lecuit. ....
asta-i cea mai nasoala faza..si eu patesc asa mereu pana mea...deci daca e cineva sa gaseasca ceva in mancare, eu sunt ala...

raz is offline    Reply With Quote
Old 13-10-2004, 20:17   #14
..bHz..
Guest

shi io am super greatza de fazele astea cu diverse suprize prin macare, de pe culinar.ro am comandat eu ciorba de burta shi mici ( avem pofta ) .. dupa o ora de ashteptare a venit fara tacamuri, eram la munca.. 5 oameni ashteptam ciorbele alea ca pe aur... cand am sunat la dispecerat sa le zicem ca nu ne`au adus ustensile au zis ca le pare rau da n`au ce sa faca :@ shi bonus, micii aia parca erau facutzi de mine legat la ochi...am reushit sa identific printre ei un calutz de mare shi un bulgare de zapada... fiecare arata in felul lui shi erau foarte mici deci i`am taiat shi p`ashtia de pe lista

revenind la ce zicea raz.. pai am vazut eu nishte reportaje pe prima in care surprindeau tot felu` de bucatari, cu camera ascunsa, facand diverse lucruri cu mancarea ta inainte sa tzi`o aduca la masa.. nici nu vreau sa`mi imaginez procesul tehnologic de preparare prin care trece orice inainte de a ajunge la mine acasa :|

Reply With Quote
Old 13-10-2004, 20:25   #15
Mostly Harmless

Ivan's Avatar

Aia de la Cuptorul cu Lemne au livrare gratuita doar intr-o bucata din sect.2 si pizza e cel mult mediocra. Am si numarul de telefon pe undeva, dar mi-e lene sa-l caut acum. Daca vrea cineva in mod expres o s fac efortul.

Ivan is offline    Reply With Quote
Old 13-10-2004, 20:40   #16
Banned

concluzie: tot mancarea aia facuta de tine e cea mai buna

Old 13-10-2004, 21:55   #17
CBR
Moderator

CBR's Avatar

La comanda nu iau decat pizza de la Mamma Mia (o pizzerie de langa mine la care il stiu pe bucatar si imi face o super pizza). In rest nu ma prea pasioneaza.

Last edited by CBR; 13-10-2004 at 22:33.

CBR is offline    Reply With Quote
Old 13-10-2004, 22:23   #18
Super Moderator

mariko's Avatar

Quote:
Originally Posted by ptz
Era sa uit ! Am vz un prieten ca a luat pizza de la Bumerang cica la fel fac comanda acasa dar nu am apucat inca sa o incerc...amicul meu spunea ca e foarte buna. tel: 0722 830 330. Tre sai incerc pe astia asap.
Astia nu sunt aceeasi firma cu wu-xing? Eu asa stiu.

mariko is offline    Reply With Quote
Old 13-10-2004, 23:44   #19
..bHz..
Guest

ba da.. acelashi lucru mai au shi divizia aia de mancare traditzionala pe langa chinezarii shi pizza

Reply With Quote
Old 14-10-2004, 11:02   #20
Registered User

Made in China's Avatar

www.china-express.ro - excelent, nici nu se compara cu Wu Xing.

Made in China is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Cum, cât, unde?

Thread Tools

Posting Rules