![]() |
| | #182 (permalink) | ||
|
am vazut ca si la dristor la shaormerie au facut livrare la domiciliu, stie cineva pana la ce ora e? si cat timp dureaza pana iti vine mancarea la usa?
__________________ Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT | |||
|
| | #186 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 |
Sambata gasesc in cutia postala un fluturas cu Pizza Diana/Florina/Alexandra/Petronela. Nu mai tin minte. Sun, "face 125.000, in 30 min". Booon. Vine la usa o domnisoara, ii dau 200.000, se uita la mine cu o fata tampa: "pai n-am sa va dau rest" / "nici eu n-am sa va dau marunt" / "pai noi nu avem bani la noi" / "nu am marunt, imi pare rau". Ma rog, mai continua putin asa, ma enervez, ii dau pizza, ii iau banii, zic "Hai pa". Dupa 10min ma suna o doamna, cred ca era Dna. Diana/Florina/Alexandra/Petronela. "Cum adica nu ati avut marunt? Pai noi niciodata nu avem rest" "HA?!" "Pai da, trebuia sa-mi spuneti la telefon ca nu aveti marunt ca sa stim". Incepe si tipa, ii zic "Hai sictir si nu mai suna". WTF is wrong with these people? Adica am bani si nu pot sa platesc? De cand pana mea trebuie sa anunt ca nu am marunt?! Ultima oara cand s-a intamplat la Jerry's (1meleon), omul si-a cerut scuze si s-a oferit sa se duca pana jos sa schimbe. | ||
|
| | #188 (permalink) | ||
| l_l_s, domnisoara daca era desteapta putea sa mearga pana in fata blocului, iti aducea restul si poate se facea si cu un mic bacsis. Cel putin eu asa as fi procedat, ma adaptam situatiei Asa tot ea a ramas in paguba si a facut si drumul degeaba......
__________________ Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine. | |||
|
| | #190 (permalink) | ||
|
Negustori buni. Eu am pe langa mine o pizzerie care livreaza la domiciliu (Motor Pizza, cred, merita sa le fac putina reclama aici ) si care se comporta admirabil. Fiind relativ aproape tipul care o livreaza vine pe jos, dureaza putin de la comanda telefonica pana suna interfonul, are rest la el (desi mereu ii las 2-3-4 lei, in functie de cat mai e pana la suma rotunda) si se poarta in general civilizat. Ultima oara am comandat o singura pizza (venise un amic pe la mine si ii era foame) si m-am trezit ca mi-a adus doua, din proprie initiativa. A doua fiind, evident, moca. Colac peste pupaza, pizza este onorabila (ca gust, dimensiuni si pret). Pai sa nu comanzi de la ei?
__________________ In case you're worried about what's going to become of the younger generation, it's going to grow up and start worrying about the younger generation. | |||
|
| | #192 (permalink) | ||
|
Nu cred, dar cand ti-e foame dai o fuga pana la mine ![]() O sa caut p-acasa numarul de telefon si ii intreb care e range-ul la care se baga.
__________________ In case you're worried about what's going to become of the younger generation, it's going to grow up and start worrying about the younger generation. | |||
|
| | #194 (permalink) | ||
| www.wuxing.ro www.hualong.ro http://www.yinyangrestaurant.ro/ http://templulsoarelui.ro/ -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
Next time -> www.trenta.ro ![]() In general firmele de delivery folosesc fie poze facute de profesionisti (ati vazut cat de bine arata pozele din McDonalds,KFC,etc? Sunt facute cu ulei, cu apa, cu lumini speciale,etc) fie poze luate de pe net (firmele de apartament) Asta e un fel de disclaimer Last edited by .:indie:.; 05-04-2007 at 13:51. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #195 (permalink) | ||
|
De wuxing stiu ca slabut rau. Celelalte cum sunt ?
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #199 (permalink) | ||
| Quote:
te satura insa nu te incanta, n`are "aroma" ![]() LE: templul soarelui e unu` dintre cele mai bune restaurante chinezeshti din bucureshti.. atata timp cat nu te duci la ala de pe dacia
__________________ >d( •• )b< ה₪m Ŀąb≥ 2☼☼8 | |||
|
| | #200 (permalink) | ||
|
diferente mari intre gusturi ![]() http://forum.computergames.ro/34604423-post36.html http://forum.computergames.ro/34604506-post37.html Unu zice ca`i excelent, altu ca`i bleah. Pt pizza@home eu merg in continuare pe trenta. Nu m-au dezamagit, siteul mi se pare cool, servirea ireprosabila. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|