![]() |
| | #261 (permalink) | ||
|
Erau pe threadul cu shaorma si pizza niste linkuri catre pizzeri mai nou aparute, si cine incercase zicea de bine de ele
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #264 (permalink) | ||
|
Nu, am zis ca saorma e mediocra si cam scumputa. Puiul la rotisor, puiul shanghai, pulpele la rotisor si alte cateva chestii sunt foarte bune, mai ales combinate cu sosul de maioneza cu usturoi. Mie cel putin imi plac foarte mult.
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #265 (permalink) | ||
|
Saorma nu mi se pare rea atunci cand imi este foame...bine, nici nu mananc cand nu imi e foame doar de dragul saormei iar pretul e putin cam mare raportat la marime poate. Nu ma intereseaza ca e una de 70.000 si alta de 100.000 daca imi e foame, poate daca as fi obsedat de saorma acei 3 RON ar conta, dar cum mananc odata la 2-3 luni nu prea. Eu zic sa-ti comanzi tu sa vezi cum e, parca aveau o oferta destul de buna la livrari... | |||
|
| | #266 (permalink) | ||
|
Pai asta e problema, ca e vreo 14 lei si nu prea merita. Cand am fost saptamana trecuta era un afis in geam ca livrarile sunt sistate momentan. Azi cand am fost nu mai era si era in fata un Fiat cu stickere Dines pt livrari. Am luat si un fluturas din ala dar n-am avut timp sa ma uit decat la stop pe el ca eram cu masina si parca nu scria nimic de vreo comanda minima. acum l-am uitat in masina, nu il am prin preajma.
|
| | #268 (permalink) | ||
|
Hai ca am recuperat fluturasul. Comanda minima e de 40 ron + 5 ron transportul. E avantajos doar daca comanzi mult.
|
| | #269 (permalink) | ||
|
Asa a fost dintotdeauna comanda minima la ei, parand din start a nu fi destinata doar pentru un singur flamand, ci macar vreo doi. A comanda saorma acasa imi suna nerecomandabil vis a vis de capitolul personalizare. Oricum, sa dai 14 lei pe o saorma mi se pare putin spus penibil, cand de banii astia la unele restaurante poti manca un preparat de baza mult mai sanatos.
| |||
|
| | #270 (permalink) | ||
|
Pai n-am de ce sa imi comand shaorma de la ei, nu ma omor dupa ea.Genin e cam singura shaorma pe care mi-as comanda`o acasa. Dar din pacate genin nu mai face shaorma ![]() Era vorba de chestiile alea din pui cu sos de usturoi si maioneza
|
| | #272 (permalink) | ||
|
Hua Long. porc mu xu 2 portii , ciorba iute acra 2 portii 45 RON. la muxu era cam plin de ciuperci 3-4 bucati de carne, castraveti, ou si un fir de vreo 3-4 cm de par blond cretz. Supa mirosea si avea un gust bunicel, dar nu am mancat mai mult de 1/10 din ea. mai mancati, mancati baieti ca e bun. Plus de asta sa incercati sa va duceti sa luati comanda de acolo, nu de alta da facea 3 ore la domiciliu, si "Daca incerci pentru prima data, vei alege Hua Long pentru totdeana!" Bleaaaaaaaaaaah
__________________ Vand Compresor AC de GOLF5, GOLF PLUS, JETTA, TOURAN, TIGUAN, A3, PASSAT, SKODA motor 1.4 benzina | |||
|
| | #273 (permalink) | ||
| >d(oO)b< Join Date: Apr 2004 |
De la hualong singurele chestii pe care le comand sunt supra acra iute, coastele de porc crocante si salata de pipote cu telina. Niciodata n`am avut avut probleme cu mancarea sau livrarea (la mine ajung cam in 3-45 minute, dar stau foarte aproape de ei) Problema apare in momentul in care te duci sa ridici tu comanda si vezi locu` Eu am intrat in bucataria aia, era ca dupa o batalie, arata insalubru, destul de foarte urat. Personalul bucatar era format dintr`un chinez imbracat in alb,cu 3251 pete pe el si o tanti imbracata de strada care bucatarea p`acolo
__________________ >d( •• )b< ה₪m Ŀąb≥ 2☼☼9 | ||
|
| | #275 (permalink) | ||
|
Unde are sediul HuaLong ? Nici eu n-am avut probleme, i like`em
|
| | #276 (permalink) | ||
|
Badea Cirtan Nr 6. Te ghidezi dupa nr 8 de la vecinu si cainele lup care vrea sa te manance cand dai sa intri. nu are nici macar nr pe poarta, sa nu mai zicem de reclama luminoasa sau ceva de genu.
__________________ Vand Compresor AC de GOLF5, GOLF PLUS, JETTA, TOURAN, TIGUAN, A3, PASSAT, SKODA motor 1.4 benzina | |||
|
| | #277 (permalink) | ||
|
Tocmai am comandat de la Dominium Pizza. Ei zic ca au sediu la stefan cel mare (pe pliantul de pe care am luat nr de tel) dar am vazut unu si la obor. anyway, comanda pe mosilor de 2 pizza XL in loc sa dureze max 45 minute cum mi-a zis la tel a durat o ora jumate, iar pizzele care trebuiau sa fie diferite sunt exact la fel. cea cu pepperoni si fara ciuperci are ciuperci and no pepperoni
__________________ Time pays us but with earth & dust, and a dark, silent grave. | |||
|
| | #279 (permalink) | ||
|
mie de la dominium imi place burritos-ul. si eu stau extrem de aproape de ei, dar cateodata mi-e lene sa merg pana acolo, si fac comanda. in general ~45 de minute dureaza, banuiesc ca prepararea...sau transmiterea restului de comenzi, pt ca si daca ar veni pe jos, tot ar face MAXIM 10 minute pana la mine, mers incet.
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |