![]() |
| | #281 (permalink) | ||
|
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #284 (permalink) | ||
|
Vreo firma de catering cu mancare eventual traditionala poate cineva sa recomande? Vrem sa ne comandam la munca, dar sa nici nu te duca 15 lei un fel (asa avem si niste terminati la parter). De cautat pe net.. am vazut cateva, dar cu cat cauti mai mult cu atat gasesti mai multe si nu stiu daca sa ma risc sa le iau la rand pe toate. | |||
|
| | #285 (permalink) | ||
|
Sunt cei de la HAILAMASA (www.hailamasa.ro), dar nu-ti pot da impresii personale, intrucat n-am comandat niciodata de la ei pana in prezent.
| |||
|
| | #288 (permalink) | ||
|
Steak, incearca si la www.finesse-catering.ro pt ca au o mancare f sanatoasa.
__________________ Vand Obiectiv Canon EF-S 17-85 IS USM | |||
|
| | #290 (permalink) | ||
|
Pangasius in vin cu condimente este preferatul meu, il recomand. Am mancat cod doar 1-a si era si ala bun insa eu prefer pangasius. Spanacul si cu legumele la abur sunt super...sanatoase insa... cam fara gust Mai sunt bune si pastele integrale de la ei. www.dolcegabbanagold.com ce nu stiai ca au si restaurant cu logo-ul lor? acolo-i gasesti pe astia, nu la finesse
__________________ Vand Obiectiv Canon EF-S 17-85 IS USM | |||
|
| | #291 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2008 | Quote:
eu cred ca nu ai mancat de la ei....eu au blat/ul la alegere..subtire sau pufos...depinde de preferinte....si la toppinng-uri...hai, hai ....ca sunteti deja rai...nu stiu care ar fi scopul..deoarece mie mi se par prea incarcate chiar...in fine.....fiecare cu gusturile lui...mie-mi plac pt ca sunt non-stop, pizza buna, ieftina..in plus daca le spui sa-ti ia tigari in drum...iti iau...deci super ok ce vreti mai mult de atit la 4 dimineata??? | ||
|
| | #292 (permalink) | ||
| deep fried Join Date: Sep 2006 |
Lol, reclama: http://www.gambinospizza.ro/pizza/pizza.php Despre astia vorbesti, nu? Iti dau o gogoasa cu salam, si ce am luat eu era si taiat in bataie de joc (centrul taieturii mai la margine, deci 2 triunghiuri minuscule, 2 cat pizza). Crede-ma ca vreau sa existe ceva non-stop si bun. Firma ta e doar non-stop, produsele lasa de dorit. | ||
|
| | #296 (permalink) | ||
|
1. am comandat intr-un weekend presto... nu a venit, nu m-au sunat (era 11 dimineata) 2. terminati cu finesse aia... imi vine sa vomit cind aud. eram hyped si i-am convins sa trimita intr-o zona care nu e in raza de acoperire. prima comanda ok, mi-au placut majoritatea... a doua comanda azi... trist... 1 lucru nu-l mai mentionez... zic doar ca paella pescadore avea data de 6 pe ea (si expira in 2 zile). fgm
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #297 (permalink) | ||
|
Pana acum, din experienta personala: fabiopizza ok, mai ales in zona garii de nord unde vin f repede. hua long ok. - uneori pot veni in mai mult de o ora, si e cam aiurea. Nu e ok la Wok-up - mancarea e nasoala. Am auzit de unii care vin cu mancare la oala - pomello, dar nu i-am incercat. Se lauda ca fa cmancare ca la bunica... well, depinde aici de bunica. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|