brat MANCARE/ Comenzi la domiciliu - Page 17
Page 17 of 17 FirstFirst ... 714151617
Results 321 to 336 of 336

Thread: MANCARE/ Comenzi la domiciliu

Fyl
    Fyl is offline
    Fyl's Avatar
    nevermind, am gasit locatia, ce folos ca era ora 14.00 si era deja inchis ... ce program au si astia

mz
    mz is offline
    V-am prins, vrajitoarelor! mz's Avatar
    Quote Originally Posted by Fyl View Post
    m-ati facut curios cu mincare chinezeasca buna dar nu ma orientez prea bine in Dragonul Rosu unde am fost o singura data ... n-ati vrea sa point-ati mai exact cladirea cu googlemaps sau ceva similar?
    Sa pointati? Esti patetic, cred ca pana si un manelist se exprima mai bine.

Registered User Merlin's Avatar
    lasati va rog injuriile si haideti sa ne concentram asupra mancarii de calitate chinezeasca

Stiu ca este Postul Mare si ca este Pacat sa vorbim de asa ceva...dar va trece si acesta si d-abia astept sa ma umplu de la chinezesc...nu am mai trecut pe aici de ceva vreme asa ca trebuie sa recuperez putin

Merlin - real chinese gasesti in Dragonul Rosu, la bajetii cu ochii mijiti unde o tava cu 'de toate' (iti alegi tu mai exact) nu depaseste 15 lei si pleci d-acolo platind 2 bilete de RATB (unul pentru tine si unul pentru burta ta ) ... Nu au delivery din pacate si sunt niste necunoscuti printre romani dar foarte apreciati in the community
    nu e vorba de magazine, e vorba de un restaurant. Inainte mancam la o cantina mizera, preturi de mizil, mancare supergustoasa, da i-a inchis. Acum am descoperit o locatie in spatele magazinului chinezesc de la etajul 1 din dragonul1. E mai ok ca look, au un meniu mult mai variat si e si deschis pana seara, poti sa vii sa mananci ca omu la 2-3 nu tre sa vii la 10-11. Oricum recomand taieteii subtiri la 100k cu sos din ala picant masiv. Vis. De asemenea prietenii mei baga supe din alea gigante la un mega ceaun cu 3 kile de taietei in ele. Razboi sa le birui
    daca te uiti pe toate corpurile alea o sa vezi ca sunt numerotate. Ala unde zici tu ca mananci, unde este un fel de food zone la etajul 2 am impresia ca e dragonul2, am mancat si acolo dar mi s-au parut foarte slabi. Dragonul1 este ala mai dinspre europa cum treci calea ferata, sunt numerotate ele, nu ai cum sa ratezi. Intri pe partea dreapta a complexului, urci imediat la etajul1 si o sa vezi ca e acolo un supermarket din asta made in China. Treci pe langa el si o sa ajungi la restaurantul cu pricina.
    Deci in mod clar va trebui sa ma indrumati si pe mine si mai ales sa ma faceti sa inteleg daca se poate merge si seara, sau doar la pranz...fiindca stau in Dr Taberei in majoritatea timpului imi va fi destul de greu sa ajung acolo doar pentru o "masa" Dar totusi mai astept ceva explicatii

am fost unde spuneai,cu greu am ajuns sus,scarile erau inchise cu un grilaj si abia am gasit un lift cu ce sa urc
    nu pot sa spun ca m-a impresionat
    mie personal mai mult imi plac cei la care mancam inainte
    si mai ieftiniun lucru bun este alimentara chinezeasca care este cu mult peste cea din ala in care merg eu
    Si cam care ar fi localul celalalt la care ziceai ca ai papat de 60 ron 4-5 feluri ? Acolo m-ar interesa si pe mine....spune-mi te rog ca nu era tot in zona Colentina si poate te cinstesc!

mi-e foameeee osc1or's Avatar
    am fost eu sa incerc la corpul 1 si nu m0a dat pe spate deloc
    igiena precara, hartie igienica in loc de servetele, tacamuri de plastic...
    e un loc in care mananci cu 10 lei dar nu cine stie ce..
    singurul lucru care mi-a placut a fost pasta de ardei iute care o au ei acolo
    eu unul nu am sa mai merg la ei
    semnatura

Registered User pitbullu's Avatar
    @Merlin - cel de care spun eu este tot in dragonul rosu
    se afla in corpul cel mai modern,ala de arata ca un mall,la etajul 2
    si la ei se mananca tot cu furculite de plastic dar pot spune ca sunt peste multe restaurante la care am mancat eu(si sunt fan mancare chinezeasca)
    Tool is not only music, is a way of life

oscior in niciun caz atunci nu ma pot duce insotit , trebuie doar singur iar daca si igiena cam are de suferit pot zice pas in acest caz

Pitbullu ... da-mi te rog mai multe detalii despre local, ceva preturi, eventual si un program, caci iarasi daca este vorba DOAR de pranz ... doar in vreo anumita zi sau ceva de genul, caci in rest mai greu ....

ultima comanda este la ora 14...
    cam toate felurile de baza sunt in jur de 15 roni,portiile sunt mai mult decat ok
    la et 2 gasesti 2 rest chinezesti
    tu trebuie sa mananci la aia care au mese mai putine nu la cei care au si masele mari rotative

iti recomand vita cu urechi de lemn si sos de scoici,vita cu urechi de lemn la plita incinsa,mielul este un deliciu,mai au un fel care este din urechi de porc dar nu il au tot timpul,trebuie sa intrebi,fideaua de orez cu carne de vita,supele de vita sau pui(daca iti iei supa sa nu mai ceri si felul doi - serios!!)

chiar sunt curios daca ajungi la ei si mananci care e parerea ta

eu unul sunt dependent,chiar daca drumul ma scoate din minti dar si programul
    daca astia erau si seara deschisi cred ca mancam si de 2 ori pe zi cateodata

QD
    QD is offline
    Cooler's Master QD's Avatar
    recomand Restaurant chinezesc, mese festive, livrari mancare chinezeasca domiciliu, Bucuresti, nunta, botez acum au scazut preturile semnificativ, precum si pragul de comanda ptr livrare (inainte era 50 ron).
    Mancarea este f buna.
    ....

L3 Artist
    Quote Originally Posted by mz View Post
    Sa pointati? Esti patetic, cred ca pana si un manelist se exprima mai bine.
    In limba romana patetic se refera la patos. Deci este putin penibil sa-i acuzi pe altii de aceleasi greseli pe care le faci si tu.
    Geology rocks

Pitbullul mersi pt info, sa vedem cum o sa fac cu drumul, putin probabil ca voi face un drum SPECIAL pana acolo doar pt o masa Oi fi eu gurmand inrait, dar nici chiar asa

Insa, tinand cont ca fac multe drumuri in Moldova vara...este posibil sa prind macar o masa, drept pt care cu siguranta voi posta un feedback si aici !

QD poti detalia ceva mai mult restaurantul cu pricina? nu iese cu nimic in evidenta iar preturile nu sunt chiar printre cele mai mici....daca si portiile sunt minuscule atunci cu siguranta nu vor avea parte de prea multi clienti !

Quote Originally Posted by QD View Post
    recomand Restaurant chinezesc, mese festive, livrari mancare chinezeasca domiciliu, Bucuresti, nunta, botez acum au scazut preturile semnificativ, precum si pragul de comanda ptr livrare (inainte era 50 ron).
    Mancarea este f buna.
    asta era restaurantul meu preferat inainte sa-l descopar pe ala din dragonul rosu
    este foarte ok restaurantul si daca mananci pana in ora 17 ai si 20% reducere
    si daca vrei putina intimitate urci sus la nefumatori si acolo este chiar misto amenajat
    eu acum merg la ei mult mai rar,atunci cand vreau sa ies sa mananc seara
    portiile sunt mari

merita incercat,recomand

True Evil Wargasm's Avatar
    Cand vine vorba de "livrat", portiile sunt la fel de mari ca-n restaurant?

Registered User

Smile mancare destul de buna..adik chiar f buna

Recunosc am stat ceva pe ganduri inainte de a comanda mancare online. Nu eram tocmai incantata de ideea asteptarii. Insa am avut placuta surpriza de a constata rapiditatea livrarii si mai ales faptul ca mancarea era totusi calda si foarte proaspata. Am comandat prima oara cu cativa prieteni un meniu chinezesc si la fel de surprinsa am fost sa constat faptul ca mancarea era gatita exact dupa reteta traditionala chinezeasca si nu in purul stil romanesc. Asa am devenit un mare fan al pachetelelor de primavara pline de legume proaspete pe care vi le recomand.A.....si am uitat sa va spun de unde am comandat..)...noodlesbar.

Registered User basante's Avatar
    salutare.
    caut o firma de catering sa ne livreze mancarea la munca, pe Calea Aradului, Timisoara.
    daca aveti experiente placute cu vreo firma, va rog sa-mi spuneti si mie.

multumesc
    Lasa pe poimaine ce trebuia sa faci azi...si astfel o sa ai 2 zile libere !!!

The Usual Suspect
    Eu comand de cativa ani de la Quicky.ro - Livreaza mancare la domiciliu, comenzi online, fast food Mc'Donalds, pizza, Pizza Hut, Bucuresti, Bucharest food delivery , au tot felul de preparate, de fapt ei nu prepara nimic ci doar livreaza, colaboreaza cu diverse restaurante, vedeti la ei pe site. Pizza in general de la cuptorul cu lemne (e aproape) + ca fac un struder super delicios. In schimb nu prea stiu siteuri unde pot comanda non stop.

Registered User
    Se lucreaza acuma la Halire - singurul portal NATIONAL de comandare si livrare mancare la domiciliu unde vor fi trecute toate restaurantele din Romania dupa oras, specific, varietati, bucatarii, oferte, etc. Va fi ceva foarte mare, inspirat din USA de pe grabhub.com... si ne va usura mult eforturile depuse in a comanda exact ce vrem si de unde vrem intr-un mod foarte simplu si sigur.

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post
Page 17 of 17 FirstFirst ... 714151617