Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Cum, cât, unde?

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 14-10-2004, 13:34   #21 (permalink)
Administrator

Johnny's Avatar

Ok, deci pentru arhiva sa mentionam site-ul www.jerryspizza.ro daca cumva iti lipsesc numerele. Mie nu prea imi plac Jerrys pentru ca nu-mi place blatul lor. Daca vreau pizza pouffy ma duc la Pizza Hut sau Sheriffs. Pizza trebuie sa fie ca la Capriciosa, Quattro Stagioni sau Casa Veche.

Sa mai mentionez si www.mikesdelivery.ro care si ei sint destul de ok.

Johnny is offline    Reply With Quote
Old 14-10-2004, 22:22   #22 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Johnny
Pizza trebuie sa fie ca la Capriciosa, Quattro Stagioni sau Casa Veche.
In fine, un om care stie ce inseamna o pizza adevarata . Intr-o vreme aveau o pizza decenta spre buna (nu chiar la nivelul celor 3, dar peste marea majoritate) la Pizza Nova. Dar din pacate nu livreaza la domiciliu.

mufa is offline    Reply With Quote
Old 14-10-2004, 22:29   #23 (permalink)
Moderator

droopy's Avatar

Mike's Delivery sunt foarte faini si se poate achita si cu bonuri. Un handle de YM! le-ar mai trebui.
It has been said that the contents of the rules sections of sendmail.cf most closely resemble the effect of line noise on a non-error-correcting modem. It has also been said that capturing such line noise into a text file has about as much chance of resulting in a working sendmail.cf as does any attempt to actually edit that file.

droopy is online now    Reply With Quote
Old 14-10-2004, 22:33   #24 (permalink)
...Siamo Noi

Sopra Tutt1's Avatar

am mancat cam la tot ce e scris pe thread-ul asta si n-am fost multumit de niciunul... ci doar de o firma care livra la noi la firma pana in iarna, nu mai stiu sa va zic exact care, ce si cum.
cemancamazi.ro ar avea o mancare care te satura, dar mi se par prea uleioase portiile (noroc cu pasta aia de usturoi).
pizzele livrate la domiciliu cred ca sunt pentru flamanzi rau de tot, la cea de la jerry's las macar 1/3 nemancata, pentru ca scoarta aia e tare ca draq si din toate topingurile pe care le-am incercat mi-am dat seama ca daca nu comanzi sunca, s-ar putea sa lasi mai mult de 1/3 in cutie... plus ca trebe sa ai ketchup in dotare.
eu am mai auzit de curand de www.chelner.ro care bag seama ca sunt niste intermediari, dar poate vedeti voi ce si cum, ca n-as vrea sa ma mai risc.

link mascat

Sopra Tutt1 is offline    Reply With Quote
Old 10-11-2004, 13:18   #25 (permalink)
Registered User

RENBO's Avatar

am luat pizza de la pizza expres shi a fost ok, cam subtzirica insa destul de buna. aluatul daca era oleaca mai pufos era shi mai bine

RENBO is offline    Reply With Quote
Old 10-11-2004, 13:50   #26 (permalink)
Registered User

stone's Avatar

Cei de la Cuptorul cu lemne sunt neste nesimtiti. Am facut comanda la ei, de fapt am vrut sa fac comanda, pt ca mi-au explicat ca pana la mine la sediu (undeva in Aviatiei) nu se deplaseaza decat daca comand minim 6-7 pizza, drept pt care i-am bagat pe unde au iesit si le-am adus injurii referitoare la scumpii lor parinti.
Daca vreti sa mancati o shawerma k lumea (facuta superbuna, innebunesti nu alta) sau un pui la rotisor, pulpe, aripioare, piept si ce mai au (tin sa mentionez ca le fac pe gratar cu carbuni facut artizanal - adaptat) mancati la Rotiseria Genin - undeva langa spitalul de urgenta. Puteti sa comandati si la 0722.60.22.77 pana la 10.30 seara si daca luati pana in 300.000 platiti deplasarea 50.000, daca luati peste nu e fee pt transport. Vreau sa va spun ca la mine au venit doar pt a livra 2 shawerma mari.(140k lei). - sunt 1 piq dependent de mancarea lor, tre sa mananc de la ei cel putin de 2-3 ori pe saptamana - sper sa nu fii facut manevre cu sosul .
In schimb incercati sa comandati de la ei pana in ora 12 si dupa 13.30 pt ca in intervalul acesta primesc comenzi mari de la toate bancile si firmele din zona si puteti sa stati si pana la 15.00 dupe mancare.

stone is offline    Reply With Quote
Old 10-11-2004, 14:47   #27 (permalink)
Fyl

Fyl's Avatar

noi comandam la servici aproape in fiecare zi de la HuaLong, mai buna si mai multa decit de la XuWing

Fyl is offline    Reply With Quote
Old 10-11-2004, 16:17   #28 (permalink)
Registered User

mariko's Avatar

Fyl, un numar de telefon? sau un site mai bine sa vedem si meniul.. cat e comanda minima?

mariko is offline    Reply With Quote
Old 10-11-2004, 16:18   #29 (permalink)
Hattrick, Inq.

El Torque's Avatar

www.hualong.ro . Am avut insa si o experienta neplacuta (mancare gatita in graba).

Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde.

El Torque is offline    Reply With Quote
Old 10-11-2004, 16:21   #30 (permalink)
Registered User

Baracuda's Avatar

Hua-Long mi se pare cel mai bun restaurant chinezesc cu livrare la domiciliu.
Nu vreau sa jignesc pe nimeni, am luat si eu o singura data de la wu xing, mi s-a parut de rahat comparativ cu Hua-Long. Preturi asemanatoare, portii mult mai mari la hua long, si calitativ mai buna. Daca nu o sa va placa mai mult decat ce are wu-xing sa ma injurati pe mine.

www.hua-long.ro parca era.

Recomand, pui in 5 culori, pui cu kaju, pui cu nuci in sos soia, porumb cu seminte de pin, salata hua long, fructele caramel. E de departe cel mai bun

PS mentionez ca nu am nici o legatura cu restaurantu, si nu e sub nici un caz vreo reclama ascunsa. Pur si simplu au mancare buna, si lucrul asta merita promovat.

Baracuda is offline    Reply With Quote
Old 10-11-2004, 16:29   #31 (permalink)
Moderator

droopy's Avatar

Rotiseria Genin - deci astia sunt SHAORMA GODS ! Nu stiu ce dracu pun in ea dar ownzzzzz
It has been said that the contents of the rules sections of sendmail.cf most closely resemble the effect of line noise on a non-error-correcting modem. It has also been said that capturing such line noise into a text file has about as much chance of resulting in a working sendmail.cf as does any attempt to actually edit that file.

droopy is online now    Reply With Quote
Old 10-11-2004, 16:30   #32 (permalink)
Registered User

Baracuda's Avatar

Da, ii stiu si eu. Foarte buna shaoarma aia, si ieftina...la cata bucata iti da...

Old 10-11-2004, 17:28   #33 (permalink)
Senior Jedi

Oby One's Avatar

Pe vremuri ... SE FACEAU sandwitchuri de acasa..
Nu numai ca iese mult mai ieftin ... dar poti sa controlezi ce mananci .

Stiu ca daca as avea bani nu m-as uita la pretz si as comanda .... sa imi aduca la picioare mancarea... dar pana atunci .. mancarea de acasa e buna de pus pe masa

Oby One is offline    Reply With Quote
Old 11-11-2004, 15:21   #34 (permalink)
Fyl

Fyl's Avatar

recomand porc MuXu si pui in sos de rosii de la HuaLong

am luat vreun an de zile de la WuXing pina cind am aflat de astia si n-am mai trecut inapoi

firma mea fiind pe Floreasca si astia fiind prin zona si transportu' e moka

Old 11-11-2004, 16:19   #35 (permalink)
Registered User

Made in China's Avatar

mai bine ca nu mai iei de la WuXing. Aia sunt varza, au o mizerie de nedescris, au si fost suspendati o perioada. Eu cand am luat ultima data de la ei si am gasit in varza un ghem de par. Bleah. www.china-express.ro rulz, buna mancare. Transport vreo 60-80k.

Made in China is offline    Reply With Quote
Old 11-11-2004, 17:03   #36 (permalink)
Registered User

http://templulsoarelui.ro/
Am comandat zilele trecute de la respectivii si mi-a placut mincarea.

Old 11-11-2004, 18:05   #37 (permalink)
Fyl

Fyl's Avatar

ala e dupa mine cel mai bun restaurant chinezesc din Bucuresti, am mincat acolo de multe ori insa nu stiam ca fac delivery ... scump dar merita

o sa incerc cind ajung acasa

Old 12-11-2004, 13:52   #38 (permalink)
Registered User

Baracuda's Avatar

Fyl, de care zici tu ? Si unde anume e ?

Old 12-11-2004, 13:53   #39 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

uitati aici un om serios: baracuda. vorbeste de mincare nu ca 10-12 insi pe threadul cu iliescu !!!

Capcaunu is online now    Reply With Quote
Old 12-11-2004, 14:32   #40 (permalink)
Registered User

Sunt 2 restaurante. Unul pe Vasile Lascar si altul pe Eminescu. Daca intri pe site o sa vezi exact pe unde sunt localizate.
Templul Soarelui

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Cum, cât, unde?

Thread Tools

Posting Rules