![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
Ok, deci pentru arhiva sa mentionam site-ul www.jerryspizza.ro daca cumva iti lipsesc numerele. Mie nu prea imi plac Jerrys pentru ca nu-mi place blatul lor. Daca vreau pizza pouffy ma duc la Pizza Hut sau Sheriffs. Pizza trebuie sa fie ca la Capriciosa, Quattro Stagioni sau Casa Veche. Sa mai mentionez si www.mikesdelivery.ro care si ei sint destul de ok. | |||
|
| | #22 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 | Quote:
. Intr-o vreme aveau o pizza decenta spre buna (nu chiar la nivelul celor 3, dar peste marea majoritate) la Pizza Nova. Dar din pacate nu livreaza la domiciliu.
| ||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
Mike's Delivery sunt foarte faini si se poate achita si cu bonuri. Un handle de YM! le-ar mai trebui.
__________________ It has been said that the contents of the rules sections of sendmail.cf most closely resemble the effect of line noise on a non-error-correcting modem. It has also been said that capturing such line noise into a text file has about as much chance of resulting in a working sendmail.cf as does any attempt to actually edit that file. | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
am mancat cam la tot ce e scris pe thread-ul asta si n-am fost multumit de niciunul... ci doar de o firma care livra la noi la firma pana in iarna, nu mai stiu sa va zic exact care, ce si cum. cemancamazi.ro ar avea o mancare care te satura, dar mi se par prea uleioase portiile (noroc cu pasta aia de usturoi). pizzele livrate la domiciliu cred ca sunt pentru flamanzi rau de tot, la cea de la jerry's las macar 1/3 nemancata, pentru ca scoarta aia e tare ca draq si din toate topingurile pe care le-am incercat mi-am dat seama ca daca nu comanzi sunca, s-ar putea sa lasi mai mult de 1/3 in cutie... plus ca trebe sa ai ketchup in dotare. eu am mai auzit de curand de www.chelner.ro care bag seama ca sunt niste intermediari, dar poate vedeti voi ce si cum, ca n-as vrea sa ma mai risc.
__________________ 2 cents link mascat | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
Cei de la Cuptorul cu lemne sunt neste nesimtiti. Am facut comanda la ei, de fapt am vrut sa fac comanda, pt ca mi-au explicat ca pana la mine la sediu (undeva in Aviatiei) nu se deplaseaza decat daca comand minim 6-7 pizza, drept pt care i-am bagat pe unde au iesit si le-am adus injurii referitoare la scumpii lor parinti. Daca vreti sa mancati o shawerma k lumea (facuta superbuna, innebunesti nu alta) sau un pui la rotisor, pulpe, aripioare, piept si ce mai au (tin sa mentionez ca le fac pe gratar cu carbuni facut artizanal - adaptat) mancati la Rotiseria Genin - undeva langa spitalul de urgenta. Puteti sa comandati si la 0722.60.22.77 pana la 10.30 seara si daca luati pana in 300.000 platiti deplasarea 50.000, daca luati peste nu e fee pt transport. Vreau sa va spun ca la mine au venit doar pt a livra 2 shawerma mari.(140k lei). - sunt 1 piq dependent de mancarea lor, tre sa mananc de la ei cel putin de 2-3 ori pe saptamana - sper sa nu fii facut manevre cu sosul .In schimb incercati sa comandati de la ei pana in ora 12 si dupa 13.30 pt ca in intervalul acesta primesc comenzi mari de la toate bancile si firmele din zona si puteti sa stati si pana la 15.00 dupe mancare. | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
| www.hualong.ro . Am avut insa si o experienta neplacuta (mancare gatita in graba).
__________________ Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde. | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
Hua-Long mi se pare cel mai bun restaurant chinezesc cu livrare la domiciliu. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, am luat si eu o singura data de la wu xing, mi s-a parut de rahat comparativ cu Hua-Long. Preturi asemanatoare, portii mult mai mari la hua long, si calitativ mai buna. Daca nu o sa va placa mai mult decat ce are wu-xing sa ma injurati pe mine. www.hua-long.ro parca era. Recomand, pui in 5 culori, pui cu kaju, pui cu nuci in sos soia, porumb cu seminte de pin, salata hua long, fructele caramel. E de departe cel mai bun PS mentionez ca nu am nici o legatura cu restaurantu, si nu e sub nici un caz vreo reclama ascunsa. Pur si simplu au mancare buna, si lucrul asta merita promovat.
__________________ I wasn't born to follow. | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
Rotiseria Genin - deci astia sunt SHAORMA GODS ! Nu stiu ce dracu pun in ea dar ownzzzzz
__________________ It has been said that the contents of the rules sections of sendmail.cf most closely resemble the effect of line noise on a non-error-correcting modem. It has also been said that capturing such line noise into a text file has about as much chance of resulting in a working sendmail.cf as does any attempt to actually edit that file. | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
Pe vremuri ... SE FACEAU sandwitchuri de acasa.. Nu numai ca iese mult mai ieftin ... dar poti sa controlezi ce mananci . Stiu ca daca as avea bani nu m-as uita la pretz si as comanda .... sa imi aduca la picioare mancarea... dar pana atunci .. mancarea de acasa e buna de pus pe masa
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
mai bine ca nu mai iei de la WuXing. Aia sunt varza, au o mizerie de nedescris, au si fost suspendati o perioada. Eu cand am luat ultima data de la ei si am gasit in varza un ghem de par. Bleah. www.china-express.ro rulz, buna mancare. Transport vreo 60-80k.
__________________ bla bla | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 | http://templulsoarelui.ro/ Am comandat zilele trecute de la respectivii si mi-a placut mincarea. | ||
|
| | #39 (permalink) | ||
|
uitati aici un om serios: baracuda. vorbeste de mincare nu ca 10-12 insi pe threadul cu iliescu !!!
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 |
Sunt 2 restaurante. Unul pe Vasile Lascar si altul pe Eminescu. Daca intri pe site o sa vezi exact pe unde sunt localizate. Templul Soarelui | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|