![]() |
| | #41 (permalink) | ||
| www.hailamasa.ro mancare foarte buna, iar papanasii cu smantana sunt extraordinari
| |||
|
| | #42 (permalink) | ||
|
ifluentat de cei care ati postat aici tocmai am comandat de la hualong. Foarte civilizata gagica de la tel. ma trecut in computer etc etc. spre deosebire de ratatii de la rotiserie care tre sa le dau adresa de fiecare data cand sun...acum ii zic cum ma cheama si stie ea unde sa trimita. M-am gandit ca no sami ajunga o portie, fiind obisnuit cu alea de la wuxing unde nu ma saturam niciodata si am comandat(tot influentat de recomandarile de aici) Porc WuXu , Pui in 5 culori si 2 portii de orez Yang Zhou. Am dat 320 , 350 cu bacsis transportu nu ma costat nimic ca stau aproape. Cand am vz cat sunt portiile miam dat seama ca nu pot sa le termin asa ca am mai chemat un amic si leam mancat impreuna...deci nu am putut sa le terminam.Mari si intr-adevar bune...io am apreciat mai mult porcul amicului meu ia placut mai mult puiul. O sa mai iau cu siguranta.
__________________ From there Elisha went up to Bethel. As he was walking along the road, some youths came out of the town and jeered at him. "Go on up, you baldhead!" they said. "Go on up, you baldhead!" He turned around, looked at them and called down a curse on them in the name of the LORD. Then two bears came out of the woods and mauled forty-two of the youths.. Kids: Don't fuck with god. Or bears will eat you. | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
|
pai 1.000 euro e mult se omoara si pentru un amarat de telefon mobil si cateva sute de mii de lei. so..cine mai comanda de la wu-xing zilele astea sa fie atent la chestii umane
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
|
...asa ca ochii in 4 si la pustanu` care aduce mancarea. in fiecare din el se poate ascunde un criminal
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
|
Tot citind ce ati scris voi p'aci si fiind satul de pizza am comandat aseara la Hualong astia. Au fost politicosi la tel , au livrat cand au zis. Portiile mari intr-adevar, mancarea buna. Orezul era cam prea gras si cred ca nu era facut chiar atunci, puiul a fost ok. Cred ca o sa mai comnad o data sa vad ce vor aduce cand le voi spune sa nu mai puna atata ulei in orez D:.
__________________ .... | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
|
Nu prea comand mancare . Ce am incercat pana acum a fost america pizza si wuxing , o comanda la fiecare . American Pizza fac o pizza varza dar iti dau si una la fel gratis . Overall nu prea merita . Despre wuxing , a fost prima mancare chinezeasca pe care am mancat-o asa ca nu am ce zice . Data viitoare incerc la hualong (daca merge siteul )
__________________ "Cel ce cunoaste universul si nu se cunoaste pe sine , nu cunoaste nimic " -- Jean de la Fontaine LED website online ! | |||
|
| | #51 (permalink) | ||
|
dio zic ei o ora juma dar de fapt ajung in 45 de min max o ora... ce ai comandat?
__________________ From there Elisha went up to Bethel. As he was walking along the road, some youths came out of the town and jeered at him. "Go on up, you baldhead!" they said. "Go on up, you baldhead!" He turned around, looked at them and called down a curse on them in the name of the LORD. Then two bears came out of the woods and mauled forty-two of the youths.. Kids: Don't fuck with god. Or bears will eat you. | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
|
Am luat azi ceva pizza de la fourstar. Bunicica as putea spune, au si aluat subtire si gros. Peste media de la noi clar. Numa ca pizza lor aia cea mai mare nu e chiar atat de mare cum zic ei. Cand vezi cutia te sperii, dar cand o deschizi casesti o pizza care se cam plimba prin cutie. 2 oamani nu prea reusim sa terminam o Jerry's mare, dar asta a disparut imediat. Cica are 41cm in diametru.
|
| | #53 (permalink) | ||
| Quote:
Mancare.. multa. Calitativ nu mi s-a parut excelenta, e pe undeva decenta, dar nu mai mult. Desertu' Hualong sunt de fapt niste pite fara nimic inauntru si Crema de lapte aromata prajita e tot un fel de vrajeala, dar mai bine un pic, parca. Orez MULT, salata... normala. Supa insa (Supa iute-acra) e GENIALA si e numai 42.000. China-express sunt mult peste, dar si preturile sunt mai mari acolo..Per total, hualong astia sunt buni cand ai foamea-n gat si portofelu' mai subtire.. Dar daca vrei ceva bun, Ying-Yang (www.china-express.ro) sunt peste de departe.
__________________ bla bla | |||
|
| | #54 (permalink) | ||
|
ma uit acu pe situl china express astia si vad ca preturile sunt cam aceleasi ... inseamna ca totusi sunt mai mici portiile sau de ce spui ca sunt mai scumpi ?
|
| | #57 (permalink) | ||
|
De la Hua Long va recomand paste cu porc si urechi de lemn si puiu' in 5 culori. Sa nu luati pachetzele de primavara, sunt un fel de pateuri umplute cu varza acra.. bleah problema e cu livrarea, aveam odata niste musafiri si am comandat mancare pe la 10 seara si au zis ca o aduc dupa 1h si 45 min. Ghici cine suna dupa 2 ore si un sfert la ei sa-i intrebe ce e cu mancarea? Livrarea e gratuita, nu stiam ca exista si d'astia cu livrare contra cost, mi s-a intamplat in schimb ca multi sa nu vina pe calea grivitei unde stau io la mama dreacu'. Wu Xing sux big time, au pastele alea de soia care sunt meseriase, in rest nimic. Nu stiu ce aveti cu pizza de la Jerry, mi se pare extraordinara, nu o fi ea pizza pizza originala cum zicea cineva p'aici, dar e o mancare super buna si asta conteaza. | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
|
Si mie imi place Jerry's e si mare si gustoasa...Hualong au livrare gratuita pe o anumita zona...in Lacu Tei la mine e gratuit dar la Apaca la un tovaras e 30 000 transportul. Porcu MuXu mia placut cel mai mult din tot ce am comandat de la Hualong.
|
| | #59 (permalink) | ||
|
pai la hualong sunt portii mai mari la preturi mai mici o idee.. Orezu' e imens, mananca 3 oameni dintr-o portie. Transportu' e doar 30.000... per total sigur iese mai ieftin, daca mancam 3 pers de la china-express ar fi fost vreo 800k, fata de 500, dar mai putin variat si mai "unsuros"
__________________ bla bla | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
Amyd go fourstarpizza.ro Am mai luat azi 2 si sunt bune chiar. Tre sa comanzi si cu kethup, ii schimba gustul mult (in bine). Vin rpd si ai si gratuitati dupa prima livrare. Ii recomand. Blatul subtire e chiar subtire si nu se zgarcesc la ingrediente. dio, la mine la office hualong livreaza gratis.
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |