![]() |
| | #81 (permalink) | ||
|
eu am luat de la hua-long orez cu porumb si nu mi s-a parut deloc gras
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #82 (permalink) | ||
|
eu numai de la hualong comand ... a fost cam complicat pana am facut inregistrarea pentru ca nu aveam fix la indemana dar acum ma stiu aia de client (am comandat de la munca numai in cantitati industriale, mai am 2 prieteni care comanda pe userul meu de la munca, mereu cantitati pentru toti satenii) ce sa zic, eu am mancat numai specialitati de pui de la ei si sint foarte bune, dar in seara asta m-a innebunit putzi cu porcu' lui ... damn, tocmai mi-au dat intristarea ...1h 45min ...
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | |||
|
| | #83 (permalink) | ||
|
stai linistit ca vine mai repede decat zic ei. mie mi-a zis o ora juma da a venit in 45 min
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #84 (permalink) | ||
| Expres Pizza - Pizza traditionala pe vatra cu lemne. Livrare gratuita la domiciliu. Z Quote:
Trebuie sa afli despre noi cateva lucruri: - Facem o excelenta pizza dupa o reteta traditionala italieneasca, pe care o coacem in cuptor cu vatra pe lemne. - La preparea sa folosim numai ingrediente proaspete si de calitate: sunca, bacon, salam peperonni, mozarella, file din piept de pui, porumb dulce, legume proaspete: vinete, dovlecei, ardei gras, ciuperci champignion proaspete, ulei de masline, busuioc verde, etc, si respectam retetele si cantitatile acestor ingrediente. - Blatul pizzei noastre este facut dintr-un aluat fin, subtire si in aceeasi masura crocant, fara a fi pizza numai paine. - La prepararea pizzei respectam toate normele igienico-sanitare in vigoare. - Toate produsele sunt pregatite in momentul lansarii comenzii, iar ingredientele de baza, blatul special si sosul preparate dupa o reteta originala, sunt preparate in ziua curenta. - Ne straduim ca produsele noastre sa ajunga la dumneavoastra in cel mai scurt timp (si ne cerem scuze pentre eventualele intarzieri independente de noi) si cat mai fierbinte (pentru asta pizza este transportata in cutii alimentare termoizolante) - Iti oferim cel mai bun raport pret-calitate de pe piata actuala - Iti stau la dispozitie in permanenta ofertele noastre speciale - Pizza noastra va avea intotdeauna 30 cm si calitatea pe care o asptepti - Puteti vizita galeria noastra foto pentru a vedea cateva dintre pozele care ne reprezinta - Intotdeauna iti stam la dispozitie pentru orice sugestie si reclamatie. www.exprespizza.ro | |||
|
| | #85 (permalink) | ||
| Expres Pizza - Pizza traditionala pe vatra cu lemne. Livrare gratuita la domiciliu. Z
[Noi suntem echipa EXPRES PIZZA Trebuie sa afli despre noi cateva lucruri: - Facem o excelenta pizza dupa o reteta traditionala italieneasca, pe care o coacem in cuptor cu vatra pe lemne. - La preparea sa folosim numai ingrediente proaspete si de calitate: sunca, bacon, salam peperonni, mozarella, file din piept de pui, porumb dulce, legume proaspete: vinete, dovlecei, ardei gras, ciuperci champignion proaspete, ulei de masline, busuioc verde, etc, si respectam retetele si cantitatile acestor ingrediente. - Blatul pizzei noastre este facut dintr-un aluat fin, subtire si in aceeasi masura crocant, fara a fi pizza numai paine. - La prepararea pizzei respectam toate normele igienico-sanitare in vigoare. - Toate produsele sunt pregatite in momentul lansarii comenzii, iar ingredientele de baza, blatul special si sosul preparate dupa o reteta originala, sunt preparate in ziua curenta. - Ne straduim ca produsele noastre sa ajunga la dumneavoastra in cel mai scurt timp (si ne cerem scuze pentre eventualele intarzieri independente de noi) si cat mai fierbinte (pentru asta pizza este transportata in cutii alimentare termoizolante) - Iti oferim cel mai bun raport pret-calitate de pe piata actuala - Iti stau la dispozitie in permanenta ofertele noastre speciale - Pizza noastra va avea intotdeauna 30 cm si calitatea pe care o asptepti - Puteti vizita galeria noastra foto pentru a vedea cateva dintre pozele care ne reprezinta - Intotdeauna iti stam la dispozitie pentru orice sugestie si reclamatie. www.exprespizza.ro | |||
|
| | #93 (permalink) | ||
| Quote:
In pipera nu livrati? Adica pe bulevardul Dimitrie Pompei? Bonuri de masa acceptati?
__________________ Daca voi nu sunteti mai inteligenti ca mine nu e vina mea Proud pig of THE PIG LEAGUE | |||
|
| | #95 (permalink) | ||
|
nu suport pizza cu "blatul subtire si crocant"... best pizza e aia pe care o face mama, cu zacusca de ciuperci, sunca, cascaval si nush ce mai pune ea acolo + ketchup picant... pana acuma nu am mancat pizza nicaieri care sa imi placa cat de cat
__________________ Have no fear... just swallow ! | |||
|
| | #96 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 |
Bey fratzilor, pana acum comandam de la jerry's pizza, dar fiind o singura persoana de obicei aruncam cam jumate de pizza ca nu puteam sa o mananc pe toata ... am zis sa incerc si eu hualong am luat pui in 5 culori si ananas cu caramel... au zis ca o sa vina in aprox o ora... inca astept. i'll keep ya posted | ||
|
| | #99 (permalink) | ||
|
Voi n-aţi auzit de siestă ?
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #100 (permalink) | ||
|
mai debraba rumegare
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |