![]() |
| | #122 (permalink) | ||
|
pana la ora 21.00 ati putea incerca chilli pizza (asa-i spune localului) pravalia este a unui prieten bun de-al meu si va spun:E BETON !!! incercati pizza cu bacon shi suprema(cred ca-i zice) treaba e ca nu stiu care este zona de livrare tel: 0726244554
__________________ fara poezie...,viata e pustiu... | |||
|
| | #123 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Quote:
| |||
|
| | #125 (permalink) | ||
|
prieteneste vorbind... nu mai comandati de la wu xing. eram clienta fidela pana in seara asta. am comandat pui shanghai picant, mi l-au adus fara pic de condimente in el, am comandat creveti pe plita, mi-au adus creveti in sos. si pot spune cu mana pe inima ca bucataru' e brunet.
__________________ Irony of nature... | |||
|
| | #127 (permalink) | ||
|
Ati incercat http://www.golden-dragon.ro/images/d...foto_2_big.jpg ? Vreau sa comand miine de la ei si ma intereseaza timpul de livrare.
__________________ ... brrrrrrrraaaaainzzzzzzz .. | |||
|
| | #128 (permalink) | ||
| Quote:
In ultima vreme, la munca, comandam destul de des de acolo (e si foarte aproape ce-i drept), si livreaza repede. Se afla pe Dr. Lister 12, si accepta tot felul de natii de bonuri. Sa nu se inteleaga gresit, nu-s angajat sau ceva, doar gurmand Nu am comandat salate si paste de la ei, asa ca nu am de unde sa stiu cum sunt.410-5700, daca te afli in zona lor e livrare gratuita fara comanda minima, dar daca nu te afli-n zona (nu stiu care e perimetrul respectiv), comanda minima e de 250.000 la care se adauga un leu taxa de transport. Sper ca v-am fost de folos
__________________ N.E.R.O.: Networked Electronic Repair Organism | |||
|
| | #129 (permalink) | ||
| >d(oO)b< Join Date: Apr 2004 |
de precizat ca, la fel ca peste tot, chestiile pe care ei le numesc iutzi nu sunt iutzi degeaba ceri o pitza IUTE ca o sa`tzi dea cu un praf de piper pe ia shi un sos se roshii (checiap ) ushor picant...edit: pastele si salatele nu mi s`au parut stralucite...
__________________ >d( •• )b< ה₪m Ŀąb≥ 2☼☼9 | ||
|
| | #131 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 Location: Bucuresti | Quote:
| ||
|
| | #134 (permalink) | ||
| www.jerryspizza.ro - E nonstop.
| |||
|
| | #135 (permalink) | ||
| Quote:
Eu m-am resemnat deocamdata dar totusi astept raspuns pentru alte dati.. Acum apelez la McDrive | |||
|
| | #137 (permalink) | ||
|
Am sunat eu ieri la 4 noaptea si am luat o Xtravaganzza de 40cm(3-4 persoane) - m-a costat 400K cu tot cu spaga si taxa de drum(20K)....nu eram in zona lor de acoperire. Precizez ca am mancat-o in 10 minute eu cu un tovaras - deci 2 persoane...si ne-am saturat, dar nu ne-am indesat....mai avea loc sa intre pana faceam "poc" - Amandoi avem fiecare 100kg(culturisti=mancai )...deci poate e irelevant daca ne-am saturat noi sau nu.
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |