![]() |
| | #142 (permalink) | ||
| www.cemancamazi.ro este Non-Stop Am comandat aseara pana la urma de la ei si au venit in 1h. Am comandat ceva de la rotiserie...
| |||
|
| | #144 (permalink) | ||
| Quote:
Pizza a ajuns rece, si era fara nici un fel de gust. Am mai luat nishte sandwich-uri care in pliant aratau intr-un fel dar in realitate erau jalnice. Deci...o porcarie...evitati!
__________________ Bla...Bla...Bla... | |||
|
| | #146 (permalink) | ||
| Quote:
![]() LE: trebuie sa imi schimb avatarul deja se aglomereaza
__________________ What's a pina colada anyway? | |||
|
| | #148 (permalink) | ||
|
acum am vazut ca ati intrebat intrebari despre chilli pizza adresa a fost precizata de cineva pe pagina de mai inainte numele nu are o legatura directa cu produsele(precizez ca chilli poate fi si sweet )vreau sa precizez ca daca doriti sa haliti o pizza iute trebe doar sa spuneti fetei urmatoarele :" vreau un sos iute de tot din ala facut de pizzar si niste ardei iute pe pizza, la fel cum cere Limba (adica subsemnatu') pls" - si dorinta se va indeplini(singura problema va fi cu hemoroizii )deci...vedeti daca am dreptate
__________________ fara poezie,viata e pustiu | |||
|
| | #149 (permalink) | ||
| www.sipizza.ro a incercat cineva?
| |||
|
| | #150 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: Bucuresti, Romania | Cele mai bune pizzerii cu livrare la domiciliu ?
[warn=mariko][/warn] Am vazut ca este un subiect discutat in multe forumuri... Se pare ca pizza este o mancare preferata de romani... Ar fi interesant de aflat de unde prefera majoritatea sa comande pizza. Va multumesc pentru alaturare | ||
|
| | #151 (permalink) | ||
| www.trentapizza.ro www.jerryspizza.ro www.sipizza.ro www.cuptorulculemne.com eu de obicei comand de la trenta si cuptor. Jerry sunt chiar si mai buni,dar scumpicei. mai sunt si altele dar sunt crappy | |||
|
| | #154 (permalink) | ||
|
de obicei iau de la trenta sau de la cuptor
__________________ Smile. It makes everybody wonder what you`re up to. ![]() Tel: 0745625284 / 0731111105 YM: n0iz3 E-mail:n0iz3@yahoo.com ![]() Dezvoltare magazine online, promovare, strategii marketing. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|