![]() |
| | #161 | ||
|
| | #162 | ||
| Ceva de mancare cu delivery non stop in bucuresti? Am dat search, mi-a dat vreo multe topicuri din care alea interesante kilometrice, mi-e chiar greu sa caut prin alea...acu am venit de la spital si vrem sa mancam...sa iesim din casa out of the question...anyone help pls?
__________________ Time pays us but with earth & dust, and a dark, silent grave. | |||
|
| | #163 | ||
| www.dines.ro , www.dristorkebab.ro. Iti recomand mai degraba Dines.
__________________ There's no place like 127.0.0.1 ! | |||
|
| | #164 | ||
| http://forum.computergames.ro/7-gene...enzi+domiciliu din cate stiu eu nu e. poate www.dines.ro edit: Ne cerem scuze insa momentan nu se pot face comenzi online Comenzile online se pot face de luni pana vineri intre orele 08-23.30 si sambata-duminica intre orele 11-23.30. Timp de livrare: 40-60 minute Mai incearca si Geninu`. Au niste matizuri pe care scrie homedelivery in fata. | |||
|
| | #165 | ||
| mda, alea doua de la S|lver in nici un caz, iar la genin nu gasesc site ![]() si nici nu-s alimentare deschise moloz
__________________ Time pays us but with earth & dust, and a dark, silent grave. | |||
|
| | #166 | ||
| Mdea... Ce sa mai zic?! Eu i-am intrebat pe aia de la Foisor si mi-au zis ca fac livrari la orice ora, atata timp cat e comanda telefonica. @Hate: Ti-am zis ce stiam ca e deschis la ora asta si ca fac livrari. Nu a zis nimeni ca e cel mai bun.
|
| | #167 | ||
| numaru de tel il ai? ca pe site nu l-am gasit ca altfel sunam oricum edit: cautand numaru de telefon, iata peste ce am dat: http://www.e-nenorocire.ro/din_lumea_shaormei
|
| | #168 | ||
| La Dines: http://www.dines.ro/locatii/ : Telefoane: 021.335.80.99 021.336.58.71 072.007.79.74 Dar pe site scrie ca ultima comanda se poate face la 23:30. Si la Genin nici eu nu am gasit site, doar asta: http://www.pagini-nationale.ro/dets....CL200667132759 .
|
| | #169 | ||
| la genin nu au site,dar e scris pe matizuri. sunt curios daca livreaza,din cate stiu sunt destul de prafuite. so,cine mai trece pe acolo sa ia numaru. o shaorma de la genin e binevenita oricand ![]() | |||
|
| | #170 | ||
| stai linistit, oricum apreciez
|
| | #171 | ||
| am sunat la genin la numaru din link...a raspuns un arab(cool) da a zis ca inca nu au dat drumu la livrare...abia in februarie ![]()
|
| | #172 | ||
| stau masinile alea in paragina de ani de zile ...
__________________ Can`t stop the need for speed, Fuel is pumping engines, Quench my thirst with gasoline !!! | |||
|
| | #173 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2004 Location: Bucuresti,Rahova | |||
|
| | #174 | ||
| clar, mai ales la ora asta ... oricum cred ca omu` nostru a rezolvat deja problema, deci: SA-TI FIE DE BINE !!! :P
__________________ Can`t stop the need for speed, Fuel is pumping engines, Quench my thirst with gasoline !!! | |||
|
| | #175 | ||
| non stop e la papa bun. Nu mai stiu situl , recomand buzduganele si mujdeiul. www.cemancamazi.ro sau ceva de genu. Genin nu livreaza de mult si in afara de rotiseria asta nu prea stiu sa livreze cineva nonstop. La 11 toti se culca. aia de la express si de la trenta mai fac home delivery si chinezii de la hualong.
__________________ You just kinda wasted my precious time. | |||
|
| | #176 | ||
| nici trenta nici hualong nici wuxin nici ying yang nu au decat pana la 23-00 maxim. genin a facut vreodata HD? ca matizurile alea par a nu fi fost folosite niciodata dupa praful de pe ele | |||
|
| | #177 | ||
| Papa Bear Join Date: Feb 2003 Location: Between 2 worlds. | Da. acum 2 ani mancam zi de zi de la ei. vreo 20kg stiu de unde sunt . | ||
|
| | #178 | ||
| si aveau comanda minima? | |||
|
| | #179 | ||
| Papa Bear Join Date: Feb 2003 Location: Between 2 worlds. | 250.000 lei cred. | ||
|
| | #180 | ||
| Dark Reign, vazusi ca-ti sunt plecati parintii 2 saptamani. Sa inteleg ca tu 2 sapt mananci numai mancare rece, de la alimentara + pizza si shaorma? ![]() | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|