![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Live For Speed S2 v0.5W Demo Download Live For Speed S2 v0.5W Patch Download |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #1 | ||
| Întrucât pe 15 aprilie vor sosi key-urile pentru Live for Speed, dorinţa noastră este să avem cel puţin un server online până atunci, dacă nu chiar două, unul pentru S2 şi unul pentru Demo. Mai departe, vă întrebăm pe voi: ce setări vreţi pentru server? Ce track-uri, maşini, eventuale add-on-uri care să fie instalate and so on.
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #2 | ||
| pt demo- server de race(de drift avem unul) cu toate masinile pt s2- drag? sau altceva
__________________ Bigb | |||
|
| | #3 | ||
| Demo - Server de Race ( Toate masinile , ar fii bine ) | |||
|
| | #4 | ||
| cristi..demo e doar pt 3 masini ca de aia e demo..si pt s2 nu drag.altceva ideal ar fi sa fie hartile prin rotire..
__________________ | Core2Duo E4500 @ 3ghz | 8600 GT | 2gb RAM Kingmax | | |||
|
| | #5 | ||
| fara drag, drift si oval ![]() si daca e posibil, nu amestecati prea mult clasele.. like bf1 vs mtr oricum, fara un admin pe server, probabil ca o sa fie plin de wreckeri, cel putin la demo | |||
|
| | #6 | ||
| Se poate vota pentru kick ![]() Deci, cand e online serverul?
__________________ Racing with Logitech G25 Racing Wheel Flying with CH Fighterstick and CH Pro Throttle | |||
|
| | #7 | ||
| Când o să vă puneţi de acord cu nişte setări ![]()
|
| | #8 | ||
| De acord ![]() Propunerea mea pentru 2 tipuri de curse cu versiunea demo: 2 Servere (setari) care ar putea merge prin rotatie (automat daca se poate), nu stiu exact cum sunt setarile, dar daca e posibil, ceva de genul "schimbare pe urmatorul tip de server dupa 5-10 curse pe serverul curent". Daca nu se poate automat prin rotatie, ar putea fi setat manual pe zi, Server 1 azi, Server 2 maine, Server 1 poimaine, samd. Server 1: - masina sa fie la libera alegere, dintre primele doua, pentru ca sunt foarte apropiate ca si performanta: XF GTI (FWD) sau XR GT(RWD) - cursa sa fie de 8 ture, pe versiunea normala a circuitului din demo (Blackwood) Server 2: - masina sa fie XR GT TURBO(RWD) - cursa sa fie de 10 ture, pe versiunea normala a circuitului din demo (Blackwood) Bineinteles, la ambele servere ar merge cam 5, maxim 10 minute de calificari. Dupa o saptamana de jucat, s-ar putea schimba circuitul pe BlackWood Reverse. Va rog pe cei ce vreti sa jucati sa comentati in legatura cu propunerea si imbunatatiri sau sa aduceti altele.
__________________ Racing with Logitech G25 Racing Wheel Flying with CH Fighterstick and CH Pro Throttle | |||
|
| | #9 | ||
| cam multe calificari,max 3-5 minute, iar curse,mie imi convine sa fie toate de 8
|
| | #10 | ||
| ce sa faci in 3 minute? 2 lapuri?
|
| | #11 | ||
| intre 3 si 5 minute. deci cand e gata server-ul? nici macar unu asa de test?
|
| | #12 | ||
| Am pus un server de test, DEMO. Il vedeti in server browser, se numeste ComputerGames.ro | |||
|
| | #13 | ||
| L-am gasit Silviu . Pacat ca nu intra ceilalti ![]() | |||
|
| | #14 | ||
| Eu as fi prezent cam seara pe la 22:00 in zilele lucratoare.
|
| | #15 | ||
| Am incercat sa jucam in seara asta, insa serverul era setat doar pentru 5 masini in cursa, iar o alta problema a fost imposibilitatea de a restarta (nu stiu la cat era pusa limita de timp) /carsmax=11 :max number of cars in a race <--- ar trebui sa fie 11 pt demo /wind=0 :0 no wind / 1 low wind / 2 high wind <--- de obicei se joaca cu 0 no wind /rstmin=1 :no restart for X seconds after race start <--- din cauza ca sunt putini oameni pe server, si cursele se organieaza ad-hoc, puneti limita la 1 secunda /rstend=1 :no restart for X seconds after race finish <--- same /autokick=yes : (Wrong way drivers) Btw, daca vedeti ca pe server este in desfasurare o cursa, va rog ca sa aveti putin respect si sa nu va apucati de drift, wreck sau alte tampenii. Sunt detule servere special pentru asa ceva. | |||
|
| | #16 | ||
| Quote:
|
| | #17 | ||
| Doreste cineva sa ajute la traducerea Live For Speed in romaneste? Daca da, astept un PM. | |||
|
| | #18 | ||
| e deja tradus parca
|
| | #19 | ||
| Vad k pe server nu apare nici un admin...so propun sa da`ti admin la 2-3 pers care stiu sa joace, k sa mai faca ordine din cand in cand...De exemplu yo azi nu pot sa intru..imi iau kick de la straini doar pt k nu le place numele meu sau cine stie.. | |||
|
| | #20 | ||
| Poate ar trebui pusa parola, care sa fie postata aici... bineinteles, partea proasta e ca o sa poata intra doar romanii care se uita pe aici.
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|