![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Live For Speed S2 v0.5W Demo Download Live For Speed S2 v0.5W Patch Download |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #21 | ||
| Cine vrea admin, PM catre mine sau Bossman. | |||
|
| | #22 | ||
| Mi-am luat si eu Live for Speed S2. O cursa care imi place este Aston varianta Club. Quote:
Merge superb.
__________________ Pilgrimage | |||
|
| | #23 | ||
|
__________________ | Core2Duo E4500 @ 3ghz | 8600 GT | 2gb RAM Kingmax | | |||
|
| | #24 | ||
| salut ..mi`a zis cineva aseara de topicul asta ..si ..hai sa intru si eu ..am vazut serverul mai demult ..am jucat de cateva ori pe el .. (cateodata cam pustiu) ma rog. . puteti vizita www.lfsromania.lx.ro sau www.lfsromania.lx.ro/forum pentru a va alatura comunitatii noastre ![]() prodrive'LuKaS | |||
|
| | #25 | ||
| bine ai venit lks ![]()
|
| | #26 | ||
| bine v`am gasit ! (sper ca nu deranjeaza linkurile care le`am pus )
__________________ prodrive'LuKaS | |||
|
| | #27 | ||
| no problem ![]() LE: btw.. nu treceti serverul pe patch X?
|
| | #28 | ||
| O să...
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #29 | ||
| da ..ar trebui trecute pe patch X ..ca W`u deja e cam vechi ..si cei cu X nu pot intra pe W ..si invers .. voi updata lista de servere de pe LFS Romania ...si voi trece si serverul asta .. ![]()
__________________ prodrive'LuKaS | |||
|
| | #30 | ||
| daca mi-ai scoate si ignoreul ar fi perfect ( gata cu offtopicul )
|
| | #31 | ||
| S-a făcut update-ul la versiunea X, take it for a spin.
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #32 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 | Buna ziua la toti. Am si eu o mica problema. M-am conectat pe server si erau 2 straini pe server si s-au gandit sa imi dea ban si va rog pe voi sa imi scoateti banul. Ce ziceti ![]() | ||
|
| | #33 | ||
| o mica problema cu server-ul demo: dau connect>waiting for track list>bla bla bla> si se blocheaza la queue position: 1. am lfs x10 sa fie asta problema?
__________________ Bigb | |||
|
| | #34 | ||
| acceasi poveste si la mine | |||
|
| | #35 | ||
| as vrea serverul exact cum a spus Simulatoru, bine...fara rotatia aia..doar cursa normal pe Blackwood | |||
|
| | #36 | ||
| Eu sunt fan Aston (Club) doar cu masina FOX.
__________________ Pilgrimage | |||
|
| | #37 | ||
| eu ma joc numai demo..sper ca in curand o sa`mi iau si licenta S2, sunt cam stramt cu banii, mi`am cumparat PES2008, acum o placa video, imi trebuie si restul componentelor pentru un sistem nou, trebuie sa ma apuc si de scoala de soferi ...deci wow imi trebuie o gramada de bani pana la S2..oricum cel mai tare simulator se stie, nu se compara cu nimic, gtr, toca...nu exista adversar pt LFS am facut si eu ieri un PB nou 1.35.26 pe traseul nou..urc rapid..sper ca scot azi un 1.34 ![]()
__________________ Vand Epson LX-300, pm me pt discutii si link la topic | |||
|
| | #38 | ||
| se poate cumpara LFS de pe CG? | |||
|
| | #39 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2008 | Buna la toti.. o sugestie din partea mea ar fi un cruise mod server, nu stiu daca stiti cum e.. un fel de addon pentru lfs destul de reusit si fain, de curand s`a desfiintat clanul meu si nu mai este serverul P.S. Hostati server de lfs s2 full pentru demo users, sau un demo ceva :-" As vrea si eu ip la server;password etc. Multumesc anticipat & o zi buna | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|