![]() |
| | #3 (permalink) | ||
|
Trackmania Nations ar fi fun. C&C Generals Worms (Armageddon/World Party) - there are a lot of fans in the myst...
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Aoe
__________________ Nu sunt din Bucuresti. YM-traffic_live, 0755-387705 Jocuri PS3 sigilate preturi bune, Jocuri ps3 nesigilate, Cartele Vodafone si Cosmote, numere usoare! Neseriosi tot_yo_andrei(colet neridicat)bucuresti, mentorica(neridicat colet)bucuresti, mecanicdj(marfa proasta)bucuresti, Cryo(schimb defectuos)resita, Candya(schimb defectuos)alexandria, El_cid(nu a trimis marfa)bucuresti, Cata1lin(s-a razgandit)radauti, Pitu(a vandut altcuiva...)bucuresti. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Doar cateva create de alti jucatori, dar in care nu poti intra decat daca ai un anumit rank si in care se boosteaza.Era mai bine cand si romanii aveau un server oficial... Dar daca il faceti, ati putea sa faceti cu toate cele 3 tipuri de harti existente in joc(beginner, advanced, expert + cateva harti pro)? Last edited by Alfa_omega; 08-04-2007 at 23:26.. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
in .ro exista un singur server de Quake2 (games.*********.ro), desi il joaca destul de multi oameni.. ar fi bun inca unul. mi-as mai dori un server de QuakeWorld, insa nu stiu daca se gasesc 10 oameni care sa joace pe el.. ocupa putine resurse ce-i drept ![]() o idee interesanta ar mai fi si cu Warsow, fiind un joc gratuit
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" ![]() Street Fighter4 tag: pokeshark Last edited by Aquashark; 09-04-2007 at 02:21.. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
[QUOTE=Aquashark;36994105]in .ro exista un singur server de Quake2 (games.*********.ro), desi il joaca destul de multi oameni.. ar fi bun inca unul. Intreadevar in ro se joaca destul de mult quake2 si unicul server de care dispunem are multe probleme si lipsuri. Eu am deja serverul configurat pentru linux , daca se va face server de quake2 acesta e mail-ul meu k1nex@yahoo.com
__________________ it takes a quattro to catch a quattro | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |