![]() |
| | #21 | ||
| Aquashark, da-mi un PM, avem o masina care sta degeba acum pe care putem pune si Q3 si Q4 si orice alta versiune. | |||
|
| | #22 | ||
| daca este nevoie pot pune la dipozitie (nu stiu daca mai exista) fostul server QuakeWorld hostat pt. aquashark (arhivat)
__________________ Jesus He knows me, and He knows I'm right! | |||
|
| | #23 | ||
| Rakware, sigur, da-mi un PM cu un link , daca il poti pune undeva, sau da-i PM lui Bossman sa iti dea acces sa il uploadezi pe un server. | |||
|
| | #24 | ||
| Mu Online ...
__________________ | |||
|
| | #25 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 | Un server de Trackmania nations ar fi bine primit din cauza lipsei totale de servere dedicate in RO. Ca sa poti sa juca pe un server romanesc trebuie sa astepti sa faca cineva server..sau sa faci chiar tu. Este lesne de inteles ca este greu pt un utilizator normal sa faca un server cat de cat de calitate din moment ce foarte putini dispun de sistem performant si de o legatura la internet pe masura... Asa ca haideti cu serverul de Trackmania ![]() | ||
|
| | #26 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 Location: bucharest | Nu ! Singurele servere din romania sunt ori de boost or top1000 la care pot intra doar cei care fac boost ! Ca sa putem juca trebuie sa facem un server dar problema e ca nu toti dispun de o conexiune incredibila si sunt dispusi sa-l tina mai mult timp deschis ! Odata cu caderea serverului computer games.ro respectiv battle.ro romania a decazut foarte mult si nu prea au mai aparut jucatori noi deoarece unii nu vor sa joace pe servere straine ci in romania printre ai lor ! Va rog frumos sa refaceti serverul ! Ideal ar fi sa puneti harti din toate categoriile beginer / advance / expert / pro si chiar unile custom ... Dar nu puneti harti custom peste 70 sec ca devin enervante considerand ca usor se greseste si cum nu le stim mai mult creeaza nervi ! Harti custom sub 30 secunde ar fi ideale+ nadeo din acele categorii ! Multumes mult !
__________________ Amd Athlon (Barton) 2600+ 512 *2 PQI 400 / Abit NF7 / HDD Maxtor 40 GB Leadtek 6600GT @540/1000 | ||
|
| | #27 | ||
| Ref. la server de Trackmania - daca e cineva care are un server deja setat sau un howto+configuri optime, il rog sa imi dea un PM. Avem banda si hardware fara numar ![]() | |||
|
| | #28 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 Location: bucharest | Trackmania Nations e un joc free foarte bun care inca se bucura de un numar foarte mare de jucatori (zilnic sunt in medie peste 4000 de jucatori online in orice moment al zilei ). Pentru trackmania nations au fost multe concursuri dintre care cele mai importante ESWC 2006 si Playlinc Tournament . Trackmania Nations va fi si la ESWC 2007 (romania nu are participant ca si anul trecut) . Are aproximativ 3 milioane de conturi create si consider ca e necesar de un server care sa functioneze tot timpul ... In germania sunt in cele mai slabe momente ale zilei 170 de servere iar in romania sunt momente cand nu e nici unul ! Cu ocazia asta vreau sa explic de ce romania nu are participant ! Romania are un numar zic eu destul de mare de jucatori dintre care sunt destui care ar fi capabili sa faca ceva la eswc dar pentru a participa romania TREBUIA sa cumpere un loc care nu era ieftin adik sa exista cineva sa sponsorizeze ... Nu e ca nu avem jucatori ca sunt destui !
__________________ Amd Athlon (Barton) 2600+ 512 *2 PQI 400 / Abit NF7 / HDD Maxtor 40 GB Leadtek 6600GT @540/1000 | ||
|
| | #29 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 | si eu sunt pentru facerea unui server in ro. nu avem unde juca. din punctul meu de vedere ar trebui sa aiba harti ADVanced si abilitatea de a salva recordurile. | ||
|
| | #30 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: Bucuresti | Daca faceti, faceti si voi un server la TMN, faceti un server aseco, adica unul care sa pastreze recordurile pe diferitele harti de pe el ![]() | ||
|
| | #31 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 | Romania chiar are nevoie de un server pt trackmania nations...tre mereu sa jucam in alte tzari sau pe servere temporale...ar fi frumos sa fie NADEO advanced ![]() | ||
|
| | #32 | ||
| Faceti de Quake 2 ca se joaca mult si exista doar un server in Romania. Luati legatura cu Kinezu ca el stie ce si cum! In afara de Quake 2 ar fii bine si un server de Quake 4! Pentru Quake 4 o sa incerc sa ajut eu.
__________________ Powered by Intel&nVidia, Aim by Microsoft IE 3.0&Steelpad QCK, Skill by N0NAME! | |||
|
| | #33 | ||
| Counter Strike Source Day of Defeat Source Trackmania United Quake 2 Quake 3 In ordinea asta ![]()
__________________ [AsRock Wolfdale1333 GLAN/M2][Pentium Dual Core E2180@2800Mhz][Dual Core Stock Cooler] [Gainward Bliss nVidia 8600GT GLH 750/1650/2100 256ddr3 1.0ns][2*1GB Kingmax DDR2 800MHz] [WD800JD-00JNA0 80GB SATA + WD2000JD-00HBB0 200GB SATA][DVDRW LG GSA-H10A] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Genius 5.1 Home Theater 120W][EIZO F730 19" CRT] | |||
|
| | #34 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 | Eu as zice Trackmania Nations pentru ca este un joc bun, il poti juca online free si sunt foarte multi jucatori. As propune doua servere pentru ca un incepator nu poate joaca harti EXP sau PRO dar nici un jucator mai experimentat nu este satisfacut cand joace harti de incepator. Un server pentru incepatori cu harti nadeo(beginer,advance) si alt server cu harti nadeo(pro,exp) si harti custom. Daca nu se poate cu 2 si unu e bun dar pls amestecati harti nadeo(beg,adv,pro,exp) cu harti custom. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Da si Trackmania United dar sunt mai multi jucatori romani pe TMN daca vreti faceti si pe TMU eu nu ma supar :P Last edited by _waly_; 09-04-2007 at 20:50. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #35 | ||
| FEAR Combat ![]()
__________________ Respectam trecutul, traim in prezent si ne gandim la viitor.... | |||
|
| | #36 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: Bucuresti | Deci pentru a se crea un nou server de TMN ce trebuie facut? | ||
|
| | #37 | ||
| O sa ne ocupam de serverul de TMN in weekend, atunci o sa fie up 100% | |||
|
| | #38 | ||
| Oh boy, oh boy! O să am ce face în loc de WoW. ![]()
__________________ HAY! CAN I HAV SUM GOLD PLZ?? GET TO DA CHOPPA! | |||
|
| | #39 | ||
| Cand va fi gata serverul de CS: Source? ![]() | |||
|
| | #40 | ||
| Un server de COD 2 pe cand vom avea? | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|