![]() |
| | #41 | ||
|
| | #42 | ||
| Civilization 4? ![]()
__________________ In case you're worried about what's going to become of the younger generation, it's going to grow up and start worrying about the younger generation. | |||
|
| | #43 | ||
| wow?
__________________ am semnatura misto !! | |||
|
| | #44 | ||
|
| | #45 | ||
| srry my bad ![]()
__________________ am semnatura misto !! | |||
|
| | #46 | ||
| Quote:
Iar pe langa un server public de CS: Source, daca se poate un server de war pt. CS: Source.
__________________ | |||
|
| | #47 | ||
| war pentru cine? cine da war`uri la noi culmea.. are shi unde
__________________ >d( •• )b< ה₪m Ŀąb≥ 2☼☼8 | |||
|
| | #48 | ||
| un server MU online .. daca nu ati auzit de el e un MMORPG ( ca si WOW, Conquer onliune etc...)??
__________________ | |||
|
| | #49 | ||
| Buna asta daca nu am auzit de el ![]() La ora asta toate serverele de MU din Romania sunt ilegale. Webzen nu mai comercializeaza licente pentru Europa, au vandut totul catre K2 Entertainment. K2 si CG vor lansa in vara/toamna servere pentru toate jocurile comercializate de K2 la aceasta ora. | |||
|
| | #50 | ||
| Quote:
![]() this looks nice http://youtube.com/watch?v=W8Oug7t_F...elated&search= http://youtube.com/watch?v=7ECVrKqv_...elated&search=
__________________ Jesus He knows me, and He knows I'm right! Last edited by rakware; 12-04-2007 at 08:49. | |||
|
| | #51 | ||
| Ah am uitat sa intreb ieri de un lucru care ar fi de folos pt. toata lumea . Un server de TS sau Ventrilo pentru userii forumului CG. Daca deja exista asa ceva pls pm me.
__________________ | |||
|
| | #52 | ||
| De Cand Vreau Sa Vad Un Server Romanesc De Farcry si tot nu gasesc .... ma gandisem sa inchiriez unu dar e cam scump si avand in vedere ca nu prea am experienta in setari de server dedicat pe unde am gasit oamenii habar nu aveau de asa ceva...oricum eu il am cu licenta si as fi dispus sa si platesc pentru un asemenea server..credeti ca se poate face unu pe cg?![]() | |||
|
| | #53 | ||
| Inca un vot din partea mea pt. UT2004, dar sa se poata alege harti cu ajutorul mutatorului care nu mi'l amintesc acum. ![]() | |||
|
| | #54 | ||
| UT2004 claaar. Soldat Civilization 4 (ca vrea Ivan...si imi place si mie jocul) Call of Duty - United Offensive
__________________ Autor:Ray_Revolution | Data: 04-Jul-2008 11:34 e stupdi parerea mea. Adik beta test a fost si la BlizzCon. Si oricum....pana lanseaza astia jocul....totzi il vor fi piratat de pe net. A aparut full. So? | |||
|
| | #55 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: Bucuresti | Inca nu e nici un server de TMN (trackmania nations) in romania ... sau ma rog nici unul in care sa putem juca majoritatea... pls make one ![]() | ||
|
| | #56 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 Location: bucharest | da va rog faceti serverul la tmn ... as zice ca daca faceti unul sa fie cam 25% beg 25% adv 25% exp 25% custom La custom unile scurte si foarte interesante sunt cele "mini" (scrise cu verde) La beginer nu bagati (daca bagati) A-uri ... preferabil doar C-uri La adv nu puneti hartile sub 12 sec (sunt lame) La exp nu bagati harti mai mari de 45 sec si indicat sa nu puneti mai mult de un multilap la exp -------------------- Editare ulterioară -------------------- ...
__________________ Amd Athlon (Barton) 2600+ 512 *2 PQI 400 / Abit NF7 / HDD Maxtor 40 GB Leadtek 6600GT @540/1000 Last edited by Gordon 2; 15-04-2007 at 15:41. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #57 | ||
| TMN l-am jucat cu mai mult timp in urma si mi-a placut, un vot de la mine UT 2004 prea bun sa nu fie server ![]()
__________________ "" | |||
|
| | #58 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: Cluj | Salutare tuturor , sunt fan TMN de ceva vreme si la fel ca ceilalti jucatori de track mania as dori sa fie deschis un server in ROM pentru ca in acest moment nu mai exista nici un server , doar cele dedicate care apar cand si cand, si care mai au pe deasupra si o minune de ranklimmit care este deseori deschisa la majoritatea serverelor si strica placerea de a juca oricarui jucator nou care doreste a juca acest minunat joc, numit TrackManiaNations. asa ca va rog inca o data sa deschideti portile jucatorilor din Romania, sa aiba ocazia sa joace in propria tara ![]() va multumesc pt reply-ul acordat, Prynce ![]() | ||
|
| | #59 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 Location: bucharest | thx computer games ![]()
__________________ Amd Athlon (Barton) 2600+ 512 *2 PQI 400 / Abit NF7 / HDD Maxtor 40 GB Leadtek 6600GT @540/1000 | ||
|
| | #60 | ||
| UT 2004 ar fi prea naspa sa nu pueti macar un servar...
__________________ Respectam trecutul, traim in prezent si ne gandim la viitor.... | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|