![]() |
| | #61 | ||
| Un servar de savage 1 nu se poate face?! sunt destui romanasi ce joaca jocul asta pe net, am incercat sa facem si un clan dar dupa cava luni nu prea ne am coagulat poate daca facem un servar RO o sa ne intalnim mai multi si sa avem o comunitate de jucatori de savage ce reprezinta RO ...Clanul de savage din care fac parte si eu e RO, vedeti pe sait daca dati de Daemon, el e seful clanului http://clanuri.ro/
__________________ Respectam trecutul, traim in prezent si ne gandim la viitor.... | |||
|
| | #62 | ||
| Nick anterior: Agent 47 Join Date: Jan 2007 | Eu as propune un server pt. Flat Out 2; am jucat si am vazut destui romani pe acolo.
__________________ 640509-040147 I don't know if it's art, but I like it. | ||
|
| | #63 | ||
| Company of Heroes, C&C 3 Tiberium Wars,NWN 2.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha Hai hui prin Bucuresti The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #64 | ||
| Day of Defeat ![]() | |||
|
| | #65 | ||
| chiar, Flat Out 2 e destul de misto
__________________ Autor:Ray_Revolution | Data: 04-Jul-2008 11:34 e stupdi parerea mea. Adik beta test a fost si la BlizzCon. Si oricum....pana lanseaza astia jocul....totzi il vor fi piratat de pe net. A aparut full. So? | |||
|
| | #66 | ||
| pei cum faci server de flatout 2? doar nu e program special pt servere or something | |||
|
| | #67 | ||
| OpenTTD anyone? ![]()
__________________ Autor:Ray_Revolution | Data: 04-Jul-2008 11:34 e stupdi parerea mea. Adik beta test a fost si la BlizzCon. Si oricum....pana lanseaza astia jocul....totzi il vor fi piratat de pe net. A aparut full. So? | |||
|
| | #68 | ||
| subscriu pt UT2004,as vrea sa vad si unu de Savage da nu consider ca merita,si asa majoritatea serverelor sunt goale si romani n-am intalnit numai unu pana acu
__________________ Cumpar Diablo Battle Chest! | |||
|
| | #69 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 | World of Padman ? ![]() | ||
|
| | #70 | ||
| Quote:
daca vrei sa faci parte din clan (in caz ca nu esti deja ) intra pe http://clanuri.ro/node/143Bafta!!
__________________ Respectam trecutul, traim in prezent si ne gandim la viitor.... | |||
|
| | #71 | ||
| Lord Of The Rings Online | |||
|
| | #72 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 Location: Bucuresti | bha... ar fii marpha sa se faca servere d NFS prin hamachi ... pt a putea fii jukte p LAN ![]()
__________________ Sunt shi io p-aicia ... Nu ma ignoratzi!!! | ||
|
| | #73 | ||
| ar fii frumos un server de America's Army pe 2.8.1 cu harti care sa se schimbe la interval de cateva zile ![]() | |||
|
| | #74 | ||
| Quote:
![]()
__________________ Jesus He knows me, and He knows I'm right! | |||
|
| | #75 | ||
| Registered User Join Date: May 2007 | la noi in tara serverele de quake 3 sunt toate pe modul OSP, un mod vechi si plin de buguri un mod mai nou de quake este CPMA, care ofera multe lucruri gamerilor, printre care si niste setari care te ajuta sa nu mai simti lagul (eu joc des cu ping 100 si ma simt ca la ping 0) eu personal prefer sa joc pe servere straine CPMA, decat sa joc pe serverele romanesti OSP si nu sunt singurul roman de genu asta daca ma puteti ajuta cu un server de Quake III Arena, cu Challange Pro Mode Arena (CPMA), va rog dati-mi un mesaj privat | ||
|
| | #76 | ||
| Lineage2 C5 ![]() | |||
|
| | #77 | ||
| Bf2;bf2142 | |||
|
| | #78 | ||
| dota | |||
|
| | #79 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 Location: Bucuresti | Gunz Online,din cate stiu e f2p. (cs cu miscari de matrix cu sabii and shit,third person. )Seamana cu o combinatie Max Payne si Counterstrike ![]() | ||
|
| | #80 | ||
| o idee excelenta mi se pare un EmuLinker Server pentru pasionatii de jocuri emulate de console (NES, SNES, Sega Genesis, CPS1 & 2, MAME32, N64 etc.) EmuLinker Server este un sistem de lobby pentru emulatoarele care au multiplayer (majoritatea putandu-se conecta la server). EmuLinker e un intermediar care doar transmite detaliile de conectare de la un jucator la ceilalti jucatori. serverul nu contine ROM-urile pe care jucatorii le joaca sau alte fisiere aflate sub copyright. serverul ocupa 2,5 MB si cere resurse RAM si CPU putine. se poate downloada de aici: http://sourceforge.net/project/showf...kage_id=139844 primul screenshot e cu serverul ruland + task manager al doilea e cu doua Street Fighter-uri rulate si interconectate ![]() al treilea e cu un server foarte popular din UK ar fi super un server pentru incins niste MK/SF-uri sau jucat niste Teenage Mutant Ninja Turtles/Final Fight/Cadillacs & Dinosaurs in cooperativ (4 jucatori!! )
__________________ "Today, a young man on acid realized that all matter is merely energy condensed to a slow vibration.. that we are all one consciousness experiencing itself subjectively. There's no such thing as death, life is only a dream, and we're the imagination of ourselves. Here's Tom with the weather." Bill Hicks (1961-1994) Last edited by Aquashark; 07-06-2007 at 19:23. | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|