![]() |
| | #83 (permalink) | ||
|
ar fi si mai interesant daca s-ar organiza niste mini-turnee de Mortal Kombat, Street Fighter intre forumisti ![]() insa deja e prea mult mai ales pentru interesul de la noi fata de jocuri clasice de cafting. pe thread-urile deschise de mine pe diverse forum-uri n-au raspuns decat vreo cativa oameni dintre care doar cu unul singur chiar am jucat ceva ![]() sunt jocuri care nu iti consuma mult timp. cand ai chef sa te destinzi incingi vreo 4-5 meciuri cu cineva si chiar nu inteleg cum de nu sunt amatori.. poate un server pe CG ar mai schimba lucrurile
__________________ "Today, a young man on acid realized that all matter is merely energy condensed to a slow vibration.. that we are all one consciousness experiencing itself subjectively. There's no such thing as death, life is only a dream, and we're the imagination of ourselves. Here's Tom with the weather." Bill Hicks (1961-1994) | |||
|
| | #88 (permalink) | ||
| Quote:
CoD (online) e un joc subestimat de multi, deh, turma face legea, si CS=turma
__________________ Peace sells... but who's buying ? | |||
|
| | #89 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 |
pana la urma exista un server de ut2004(eu am cautat si nu am gasit nimik), am incercat sa creez un dedicated dar nu stiu ce face, asa ca daca as vrea sa fac un joc on-line cu niste pretebari cum pot face, pot face un server pe care sa pot juca?
| ||
|
| | #91 (permalink) | ||
| Nu a avut succes serverul de CS: Source , dar apoi dod: source. Am crezut ca serverul de CS:Source a fost oprit pt. configurare, ca aici ramasese problema, dar vad ca a fost oprit de tot. O mica configurare era deajuns, nu trebuia mare lucru. Oameni dornici erau destui. Stam sa ne inghesuim 80+ de insi pe singurul server din RO (Linikamania) care din pacate are maxplayers 34 si nu prea mai ai fps-uri si un gameplay frumos.
__________________ | |||
|
| | #92 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 Location: Bucuresti | Quote:
__________________ mistrie Member of ...![]() Originally Posted by Misa Pet, e mai tare wow man, mai bine farmezi 3 luni de zile pt high warlord decat sa faci aici lvl maxim in 1 luna. | ||
|
| | #94 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 |
Ok...a auzit vreodata cineva de Counter Strik 2D ? ce ziceti faceti un server ? http://www.cs2d.com/ il luati de aici. eu zic ca e destul de cool. si dak tot faceti lasati fogwar 0 cas a fie mai fain
| ||
|
| | #95 (permalink) | ||
|
jocul soldat il intrece cu mult
__________________ "fired up"-semnatura de bo$$, nop?;> vand skateboard vand HTC Touch Cruise (P3600) | |||
|
| | #96 (permalink) | ||
|
Ma mir ca nu prea vad cereri de America's Army. Ce? nu joaca lumea jocul asta? America's Army 2.8.1 eu zic ca ar fi cea mai buna alegere, oricum sunt foarte putine servere romanesti de AA, iar alea straine au lag cam mare. Si CoD2 cu HQ si S&D iar ar fi misto, ca vorba lui freeman, serverele care exista deja sunt slabe si majoriatetea au doar DM
__________________ Сталкер...Stалкер...Stalкер...Stalker | |||
|
| | #98 (permalink) | ||
| Quote:
Cereri ar exista , ideea unui server de AA romanesc nu ar fi rea . Dar nu se ofera nimeni sa-l hosteze in tara doar ptr ca ar fi doar autorizat si nu honor . In tara in momentul asta nu mai exista nici un server , sant doar 3 oficiale hostate in germania oficiale sponsorizate de clanuri . (costurile ajung undeva intre 50 - 80 dolari) . Am fost candva si un server hostat de Linkmania in Bucuresti (care era doar autorizat - insa aducea ptr romani un ping foarte bun ) . Pingul romanesc este undeva la max 20 ms pe vand unul german pleaca de la 50 in sus .... Personal am colaborat o vreme la administrarea serverului din bucuresti , insa din pacate adminul pe pe portal nu cam avea timp la dispozitie sa tina legatura cu mine , drept urmare serverul este parasit undeva pe versiunea 260 si acum daca nu ma insel chiar inchis definitiv . Noi am facut chiar o campanie de relansare a serverului insa din pacate rezultat 0 http://www.linkmania.ro/forums/index...owtopic=165310 . Oare CG este dispus sa asigure un hosting la acest Americas Army server ? Eu imi ofer serviciile si suportul in administrarea lui setarea samd .... (precizez ca administrez si serverul clanului nostru oficial de apoape 8 luni , deci am destula experienta). | |||
|
| | #100 (permalink) | ||
|
Un server de Ventrillo 2.3 ar fi bun pentru voice chat imo.Nimeni nu mai foloseste Teamspeak | |||
|
| Advertisment | |
Joacă online gratuit snooker, pool, backgammon, jocuri de cuvinte şi de cărţi | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|